Új hozzászólás Aktív témák

  • Archanon

    őstag

    válasz Synthwave #7670 üzenetére

    Arra, hogy aki kedveli az ilyet, nézze, aki meg nem, az az ellenkezőjét tegye. :P

    #SHiZUOKA: Slice of life, zenés, moe moe áradat (aranyos), vicces (nagyon), nagyon jó sorozat szerintem. Kihagyhatatlan, kötelező darab. :K

    #Ijk: Csúnya.

    ______________________

    Jyu Oh Sei (Juuousei):
    Eh, eh, Naruto után végre egy újabb anime, ahol a 11-12 évesek nagyjából tényleg 12-nek néznek ki és nem egy 7-8 éves alacsony töppedékeknek lufifejekkel. Azért bishounen-ből itt sem volt hiány, de valahogy egyáltalán nem zavart. Egyébként nagyon szép az art, a hátterek elég kidolgozottak (ugyan nem egy Guin Saga, de hasonló), a karakterek... nos, egy dolgot kifogásolok, mégpedig az orr "árnyékolását". Hát az valami röhejesre sikeredett, bőven hagyott némi kivetni valót.

    Az árnyék kontúrjának megrajzolásától olyan, mintha 2 orruk lenne néha, egy sötét és egy világos. Vagy mintha egy fél üreg lenne az orruk mellett, esetleg éppen egy 2D-s orr lenne nekik odarajzolva oldalnézetből mikor szemből mutatják őket wtf ez a mondat. Ja és időnként (!!! nem mindig, ez a vicces) hipercsúnyanagyorrúakká válnak, mikor közeli képet kapunk róluk. Hát... érdekes. A végére egészen megszoktam, de azért elég szembetűnő volt. Amúgy az orrukon kívül minden más nagyon tetszett. Ennyit az orrukról, de ezen kiakadtam. :DDD

    A zene jó volt, a main theme és az ED (spoilermentes) kifejezetten tetszik is. Viszont a zeneválasztást szerintem nem mindig találták el a jelenetek alá, sajnos.

    No... a sztori. Hát a részeken elég nagyot spóroltak, annyi biztos, még legalább 2-3 résszel meg kellett volna toldani, hogy ne érezzem ezt, amit most. Vagyis az utolsó részeket elnyújtani, jobban kifejteni. Némelyik karaktert is jobban bemutathatták volna, több szerep se lett volna rossz egyeseknek. De ez így... el lett rontva. :( Többet vártam. Összecsapott, egy ilyen történetből nagyon sok mindent ki lehetett volna hozni. Le lett zárva végül is, ez már jó pont. De a mód...

    Egyébként tetszett (bár néhány dologgal azért vitatkoznék). Jó, és érdekes karakterek, a főhős nem végig b*zernyák nyikhaj, s ismét megemlíteném, hogy annyinak néz ki mindig, ahány éves. Ha kapott volna egy normális befejezést (bár biztos van, akinek ez bőven elég), akkor akár 8 pontot is adnék rá, de így "csak" [7/10]. (bár ezt is lehet, hogy túlpontozom, de még úgyis mérlegelek még a többi megnézett között is egyszer, amikor majd felállítom a toplistámat, de addig még sokat kell megnézzek :) )
    A csupa rossz kritika ellenére azért tetszett az anime, élveztem, egyedül a... ehm. Megnézésre is bátran ajánlom.

    VIGYÁZAT!! SOK SPOILER
    Nekem nem tetszett a vége. Nagyon nem. Pedig a 8. részig nagyon tetszett (és már akkor féltem, hogy egy túl gyors zárást kapok, már csak 3 rész!!!). Az utolsó három rész finoman szólva el lett cs*szve. Nem azért, mert megmurdált mindenki, akit megkedveltem, hanem az a mód, ahogy ezt megoldották. Néhányan közülük értelmetlenül haltak meg, aztán eltűntek, mintha nem is léteztek volna, mellesleg a drámai hatás sokszor elmaradt. Tiz-t is miért kellett??! :O De azért Karim is túl egyszerűen távozott. Durva drámát lehetett volna ebből csinálni, az biztos. Mert jó az alapötlet (bár Tiz-t életben hagynám azért... :((( Ő is 15 mp alatt meghalt, aztán kikerült a képből...), csak a megvalósítás tré. Hogy is mondjam... olyan, mintha a végét egy már meglévő 10 részes valamiből vagdosták volna össze, annyira... eh. Ezzel elrontani...

    Ja, meg nem tetszett ez a barbár felfogás a gyereknemzésről... "Jahj, tőled akarok! Nem tőled! Ah, tőled is! A következő én leszek, jahj...!" Kiválasztás... valódi érzelmek?? -.-' Zavart, kicsit több érzelmet is tehettek volna bele, főleg ha már egyszer shoujo a műfaj.

    A legvégén nem igazán értettem, hogy most Thor-nak hogy változott meg a bőrszíne, meg a haja? Lehet nem figyeltem eléggé, annyira kapkodott már a sztori is.
    SPOILER END

    [ Szerkesztve ]

    Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)

Új hozzászólás Aktív témák