Új hozzászólás Aktív témák
-
-
saelin
veterán
válasz Mister_X #30098 üzenetére
Ha van TV-d, akkor kösd rá a hangrendszert és pc-ről valamilyen vezeték nélküli megoldással küld át a képet/hangot. Egyik ismerősőm a filmeket így nézi... van irigység bőven... Nekem még TV-m sincs.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
Mister_X
nagyúr
Egyik szemináriumon sorozatot kellett elemezni, én animét választottam - stúdióteremben adtuk elő, be is kellett mutatni pár perces mozgóképet. Hát bakker, ott nem gyenge hangrendszer (meg projektor) volt, más élmény volt így a levetített Psycho-Pass akciójelenet
Kint van a raktárunkban egy házimozi hangrendszer, ha rá tudom kötni PC-re (kell egy hangkari gondolom), akkor lenyúlom
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Máté94
addikt
-
kristof123
őstag
válasz Darth_Revan #30095 üzenetére
Gratulálok nagyon szép írás! Mindenben egyetértek kivétel:
"Az opening egy 3/5-ös volt, amíg az utolsó 3-4 részre le nem cserélték egy hihetetlenül rossz rock számra, amiben csak üvöltenek..."
Az első nagyon rossz op-et lecserélik egy borzasztó rock számra (a zene zseniális, de az énekhang pocsék, de azért még aznap vagy 8x meghallgattam. ). -
Darth_Revan
veterán
Bakuman 1-3. évad
Nagyon jó sorozat, talán a JC Staff egyik legjobb sorozata (kár, hogy a végét még így is majdnem sikerült elbaszcsizniuk).
Egy love story, amiben egy fiú és egy lány megígéri egymásnak, hogy felnőttkorukig csak SMS-ben tartják a kapcsolatot, de ha elérik az álmaikat, akkor összeházasodnak. Ez az álom pedig, hogy a fiú készít egy sikeres mangát, amiből animet csinálnak és a lány lesz a főszereplő szinkronhangja.
A sorozat megmutatja, hogy nagyjából hogy működik a Shonen Jump (aki nem ismerné, ez az az újság amiben megjelenik/jelent a Naruto, One Piece, Nisekoi és Bleach is többek között) magazin és hogy milyen nehéz is minden héten leadni anyagot a manga készítőknek, hogy az megjelenhessen a következő heti számban. E mellet megmutatja, hogy hogyan történik az alkotások értékelése és hogy hogyan lehet felfuttatni egy kezdő manga készítőt, valamint, hogy mennyire komoly dolog a készítő oldaláról az, ha betegség miatt szüneteltetni kell egy mangát.
Aki még nem látta az pótolja, sok érdekesség van a manga iparról és poénokból sincs hiány.
Viszont az igazán meglepett, hogy Ōba Tsugumi a már így is elég jó mangába még több olyan manga történetét is beletette (mint olyan művek, amit a szereplők készítettek), hogy önállóan is nem csak mangaként, de animeként is nagy siker lennének (ha jól van kivitelezve).9/10
Gokukoku no Brynhildr
Röviden úgy tudom ezt a sorozatot jellemezni, hogy "a kihasználatlan lehetőség".
A történetük szerint 100 évvel ezelőtt találtak egy ősi földönkívüli civilizáció maradványait a Földön és az ezt megtalálók egy titkos szervezetet alapítottak, hogy annak felhasználásával megváltoztassák a világot.
Az anime napjainkban játszódik, amikor is a szervezet már akkora befolyással rendelkezik, hogy a kormányt és a híreket is tudják manipulálni.
Hősünk egy fiatal középiskolás fiú, akinek az álma, hogy egyszer tudósként a NASA-nál dolgozhasson, hogy bebizonyíthassa, hogy léteznek földönkívüliek. Ezt azért szeretné, mert bűntudata van, mivel még gyerekkorában balesetet szenvedett, ám a gyerekkori barátja és élete első szerelme (aki hitt a földönkívüliekben és akinek a nevét nem tudta és csak "Kuroneko"-ként szólította) feláldozta magát, hogy megmenthesse őt...hősünk fotografikus memóriával rendelkezik és sose felejti el azt amit már egyszer látott, ezért is van mindig rémálma arról, hogy szerelme hogyan hal meg...
Azonban élete megváltozik amikor egy nap az osztályába érkezik egy új lány, aki az életkor miatti különbséget leszámítva ugyanúgy néz ki, mint gyerekkori barátja...és milyen véletlen, a lány neve Kuroha Neko Hősünk először jelenetet rendez az osztályban, mivel azt hiszi, hogy halottnak hitt szerelme tért vissza, de kiderül, hogy a lány nem ismeri őt...ám hősünk nem adja fel, mivel kíváncsi, hogy ki ez a lány és miért hasonlít ennyire a barátjára, de a kíváncsiságának hála belecsöppen egy olyan világba amiről a legtöbb ember nem tud és azt a kívülállót, aki tudomást szerez róla, azt megölik, hogy ne tudódjon ki a titok.
Az opening egy 3/5-ös volt, amíg az utolsó 3-4 részre le nem cserélték egy hihetetlenül rossz rock számra, amiben csak üvöltenek...a szokásos hárem és ecchi elemek mellett van bőven vér és gore is. Alapvetően jó sorozat lenne, de túl sok kérdőjel maradt a végére és túl sokszor játszik az író az olvasó/néző érzéseivel és ezt a lehető legirritálóbb módon csinálja...odaad egy falat csontot az író a nézőnek, erre pár perc múlva meg elveszi és várni kell az utolsó pár részig, hogy ismét odaadja azt a bizonyos csontot, amit az utolsó 5 percben megint elvesz... Picit meglepett amikor a drámai hangulatú jeleneteknél a Clannad zenéjét játszották be.
De ami igazán levitte a minőséget az az, hogy túl sok anyagot kellett 13 részbe belepaszírozni és ezért sok fontos résznél rohan a történetvezetés...7/10
-
Máté94
addikt
válasz Mister_X #30091 üzenetére
- azon egyszerű oknál fogva, hogy a Destroy Decompozer olyan elemek megsemmisítésére szolgál, ami veszélyt jelent a felügyelő életére -
N-Ne már, tényleg? Nem is gondoltam volna...
(Átment az irónia, igen, NEM. )pontosabban megfigyelve, ezt eddig drónokon alkalmazták, gondolom az agy elektromágneses hullámai mellett képes a Dominator megfigyelni a drónok által kibocsájtottat (ugye kiírta, hogy no target, majd megkapta az A+ minősítést). Logikusabban végiggondolva is, egy Dominator csak három lövés leadására képes, meg egyébként is, rendelkezik egy bizonyos töltésidővel is. Ezzel szemben a Lethal Eliminator azonnal kivégzi/halálosan megsebzi a célpontot. 100-300 Non-Lethal Paralyzer, 300+ Lethal Eliminator.
Ohh, pazdtmeg...
Egyébként három "Destroy Decomposer"-re, és 4-4 a többire. -
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #30089 üzenetére
"Miért nem Decomposer?! -.-" " - azon egyszerű oknál fogva, hogy a Destroy Decompozer olyan elemek megsemmisítésére szolgál, ami veszélyt jelent a felügyelő életére - pontosabban megfigyelve, ezt eddig drónokon alkalmazták, gondolom az agy elektromágneses hullámai mellett képes a Dominator megfigyelni a drónok által kibocsájtottat (ugye kiírta, hogy no target, majd megkapta az A+ minősítést). Logikusabban végiggondolva is, egy Dominator csak három lövés leadására képes, meg egyébként is, rendelkezik egy bizonyos töltésidővel is. Ezzel szemben a Lethal Eliminator azonnal kivégzi/halálosan megsebzi a célpontot. 100-300 Non-Lethal Paralyzer, 300+ Lethal Eliminator.
Igen, visszatalált magára a széria. Sajnos megvolt az sztori váza, a lényeg, aztán vakarták a fejüket, hogy ezt hogy a picsába töltsék ki... mindegy, a Gekijouban legyen jó, én már akkor elégedett leszek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Nova96
őstag
válasz Totheground #30077 üzenetére
elsőnek privát lett.LOL, hát ez kurvás.
Anime ok, egyébként meg kurvás. Lehetne ugyan ilyen szoknyába nem? Oh..wait.. -
Máté94
addikt
PSYCHO-PASS S02E10:
Crime Coefficient is...[SPOILER]
... 769. Lethal Eliminator. - Miért nem Decomposer?! -.-"- De, legalább végre láthattunk az állítólagos 500-ra maximált CC-nél nagyobbat, koromfekete Hue-val.
- Igen! Végre 'Destroy Decomposer' "belső" nézetből, juppíí!
- Kicsit visszatért a régi, első évadhoz hasonló történeti minőség, végre történt valami "meghökkentő"! Pedig azt hittem, hogy ebben a részben elintézik a dolgot és következő már csak áttekintés lesz. De, így is jó, Sakuya-t biztos nem intézte el Kirito vagy lehet... de, túl egyszerű lenne.
- Akane nagyon jól csinálta! Nem is vártam mást, nem is hittem benne, hogy képesek lesznek megtörni. De, azért Akane-mama nem ezt érdemelte!Már csak egy rész és még a Movie, de... Én többet akarok! AKANE!!!~
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz KillerL4dy #30084 üzenetére
Mi ezen a lel?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Máté94
addikt
LEL~
-
Mister_X
nagyúr
válasz Totheground #30080 üzenetére
jahogy ott, mindjárt lesem
Dekoltázsos garbó, oké Kotorisok jók, jól áll neki a garbó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mister_X
nagyúr
link luxus?
-
Totheground
addikt
Hölgyeim és uraim. Az idei év meme/hashtag best offja: #胸開きタートルネック
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Máté94
addikt
válasz alevan #30074 üzenetére
További információkért olvassa el a light novel-t, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Gondolom kapott egy kis memória törlést Chaika, így gondolom igen. Niva pedig "Gundo mód"-ban ragadt, de hogy ugyan miért...
Más:
KanColle-ból egy yuri, moe, slice of life-ot fognak csinálni... MIÉRT?!
[ Szerkesztve ]
-
alevan
őstag
válasz Máté94 #30073 üzenetére
Meglepődtem, mikor megnéztem a mai részt és rájöttem, hogy vége. Nem kicsit volt elsietve a befejezés. Olyan, mintha kifogytak volna a pénzből vagy a műsoridőből. Az első évad is 12 részes volt. Kár érte.
Én is szívesen megnéztem volna egy harmadik évadot.
Spoiler!!!
De azért akkor is kíváncsi vagyok pár dologra, amire valószínüleg nem kapok soha választ:
1. Elvesztette-e Fehér Chaika a memóriáját vagy sem?
2. Vajon miért tudott a Fekete Chaika ragozva beszélni?
3. Mi történt Niva Lada-val?
4. Gaz miért állt olyan fapofával a halál torkába (tudom, hogy azért, hogy minnél hamarabb befejezzék az epizódot, de akkor is)?
5. A Guy-ok hova tűntek az űrből?
6. Hogy tudta Fekete Chaika irányítani a többi Chaikát?7. Mi a francnak írták vissza a történetbe Borotvaéles Pengét. Az egész sorozat leggyengébb láncszeme a Gilette Squad, a Klieman szervezet, annak a ojisama vezetője, és úgy általánosságban az egész háború útáni kormányzat. Az írókkal elvégeztetnék egy közigazgatás és politológia szakkurzust.
,
Spoiler!!![ Szerkesztve ]
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Máté94
addikt
Hitsugi no Chaika: Avenging Battle
Type: TV
Episodes: 10
Aired: Oct 9, 2014 to Dec 11, 2014
Producers: Bones, Kadokawa Shoten, flying DOG
Genres: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Romance, Shounen
Duration: 23 min. per episode
Rating: R - 17+ (violence & profanity)1-10. rész:
Nem hittem volna, hogy ilyen hamar véget ér. Így a végére egészen hozzám nőtt maga a sorozat. Nem kiemelkedő, mégis , úgy érzem szívesen nézném még tovább, ha lehetne. Chaika "ragozás" nélküli beszéde, Akari perverz álmodozásai mindez fapofával és hangnemben sokat jelentettek, mindig adva egy színt a sorozatnak. Kicsit azért elhamarkodottnak és elnagyoltnak érzem a befejezést. Vagy a történet volt maga ilyen felszínes és anime nem tehet róla, vagy pedig ennyit engedhettek meg maguknak, így nem maradt más, mint gyorsan véget vetni neki. A grafika mindig is a helyén volt, ahogyan az OP/ED páros is illett a sorozat hangulatához. A történet az első évaddal együtt folyamatosan halad, egyetlen pillanatra sem ül le, mindig haladunk valamerre, mégis szerintem hiányzott belőle egy nagyon kicsi "átütés", amivel csak "átlagon felüli"-nek nevezném, de nem kiemelkedőnek. Talán, manapság már az is értékelendő, hogy ha a történetünkben nincsenek megszakítások és mindig egy kicsit közelebb kerülünk a megoldáshoz.
Verdikt: 8/10
[ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
kdxsv
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Pttypang #30066 üzenetére
Sarabada (さらばだ).
Régimódi "farewell". Csomószor hallani.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
alevan
őstag
orichalcos Ez egy ilyen hét. Akame ga Kill miatt még talán egy könnycsepp is kipréselődött, a SAO-nál több is (ezért nem nézek drámákat), és ez a hét pedig hab lessz a tortán mindkét animéban a megérzésem szerint
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akame ga Kill! - 23.rész
Basszus, nemár.
Live-Die-Respawn
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
unclefucka
senior tag
Shigatsu wa Kimi no Uso E09:
Egy kicsit kezd átmenni egy ilyen "részeken átívelő szenvedés"-be, eddig hullámvasút volt legalább.
Kousei igazán megtalálhatná végre önmagát.
Erre a szerelmi poligonra is kíváncsi vagyok, hogy ki-kivel lesz a végén.
(Bár, ahogy eddig kinéz, senki-senkivel.)
Amúgy nagyon jóra sikeredett.Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz alevan #30052 üzenetére
Nagyon szép párhuzamok, kár, hogy jelen esetben egyik sem helytálló.
-
alevan
őstag
válasz Synthwave #30050 üzenetére
Van egy olyan dolog, hogy globalizáció.
Csak szólok, hogy az eredeti német virslit Németországban gyártják ugyan, de a gyártósorok melett török és román bevándorlók állnak. Akkor az nem is német virsli?
A legtöbb Nokia telefon kínában gyártódik. Akkor a Nokia telefonok nem finn termékek?
Nagyon gyakran a CGI effecteket kínában rendereltetik le a japán anime stúdiók. Akkor azok már nem japán animék?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Synthwave #30050 üzenetére
Erről eszembe is jutott, hogy egy Sword World 2.0-át vagy Bubblegum Crisis-t kipróbálnék.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
alevan
őstag
válasz Darth_Revan #30047 üzenetére
Ez olyan, mintha pl. egy Kievi játékstúdió készítene egy JRPG-t, de az emberek nem ismernék el JRPGnek, mert nem japán cég készítette.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz Mister_X #30043 üzenetére
Ezt mindenki tudja, de NYILVÁNVALÓ, hogy a topik címe NEM ezt írja le.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Máté94 #30041 üzenetére
Nem, a mese a holkefélne meg a csipkejózsika Disney feldolgozásai.
@oric: tudom. De nem ez volt a kérdés.
Ja és anime, csak mi vagyunk olyan nyugati elitista vadbarmok, hogy különbséget teszünk származási hely alapján a kifejezés mögött lapuló animációs mű jelentésében[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz -=RelakS=- #30038 üzenetére
Gyakran említem a The Legend of Korrát, le se szarja senki sem, pedig epic
-
Hintalow
senior tag
A Berserk movie-kat én is terve vettem már, de egyértelműen a sorozat a nyerő, mivel kb ugyanaddig dolgozza fel a történetet, és azért a huszoniksz részbe kicsit több részlet fér bele.
Ha egyszer lezárják a mangát, nagy duzzogva elfogadnék egy teljes feldolgozást, de kötve hiszem, hogy belekezdenének.A trigun meg sokminden csak nem öreg, hiszen kortalan
Közben elgondolkoztam azon, hogyha egyszer a listám végére érek, újfent le leszek maradva, mert 2012-ig bezárólag tartalmaz címeket, az új darabokat nem nézem. Bár ahogy olvasok itt ott, látok leírásokat, elég kevés a must see darab.
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
-=RelakS=-
veterán
hmm... 3D Disney?
Amúgy ha nem japánok csinálják, akkor nem anime, és nem itt a helye
Abban sem vagyok biztos, hogy ha az animékkel azonos stílusú, de kínai vagy koreai alkotást mutatna itt valaki, nem kapna a fejére, hogy ez nem anime
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
-
.LnB
titán
Erről volt már itt szó? Poet Anderson: The Dream Walker (Official Trailer)
Vagy ez stílusban nem is ebbe a topikba való? Ma jelent meg, nagyon érdekel engem.szerk.: off-ba teszem ha esetleg nincs itt helye.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Máté94
addikt
Grisaia no Kajitsu S01E10
[SPOILER]
Oh, egy kis Angel Beats! utánérzés...
Talán ezekért az elkövetkező részekért volt érdemes nézni az egész sorozatot.
[/SPOILER] -
-
Máté94
addikt
válasz Mister_X #30031 üzenetére
"Unalmas", értsd középszerű, nem nyújt semmivel sem többet, mint a többi átlagos shoujo-mű.
Természetesen az nem tűnt fel, hogy inkább méltattam a sorozatot, mintsem a nem tetszésemet fejeztem ki.
(#30032) KillerL4dy: Áldottam a napot, amikor vége lett a Belzebuub-nak... A többieket nem láttam, de szerintem nem érdemes velük egy lapon említeni.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
Ookami Shoujo to Kuro Ouji S01E10:
[SPOILER]
Unalmas, ráadásul még klisé is, de ennek ellenére a szereplők teszik még is élvezetessé. Kyouya-kő szenvedését öröm volt végignézni.
[/SPOILER][ Szerkesztve ]
-
neko18
senior tag
válasz Darth_Revan #30024 üzenetére
Nekem sokkal jobban tetszettek a GGO részek
Sinon karaktere is nagyon bejött, volt izgalom is bőven.
Amikor visszatértek a másik mmo-ba teljesen unalmas lett, konkrétan semmi előrehaladást nem fedeztem fel. Azt hittem folytatják ezt a phantom bullet-es szálat, valamint a laughing coffin-al mi történik, de semmi ilyesmi. Csak játszanak szimplán az mmo-val, jól érzik magukat, valamint egy két drámai szálat bevezetnek és ennyi.Az első évad nekem sokkal jobban tetszett, bár annak is a vége picit unalmassá vált. Lehet hogy megköveznének ezért a mondatért sokan, de szerintem nem érdemelt volna ennyi részt...bőven elég lett volna a 12 rész is.
[ Szerkesztve ]
kdxsv
-
Máté94
addikt
Még mindig nem értem mire fel a "hype" körülötte, borzasztóan unalmas. Most meg a "problémáik" ecsetelése... BORING, találjatok ki újat.
-
Darth_Revan
veterán
válasz Mister_X #30025 üzenetére
Én csak értékeléseket nézek, hogy megéri-e várni rá, majd egyszerre megnézem a BD -t Eddig úgy tűnik, hogy nem okoz csalódást a 2. évad.
Az első évadot is egyszerre néztem meg és ez is egy olyan sorozat volt számomra, hogy már abba akartam hagyni aznapra, hogy aludjak, de "na jó még egy rész" és aztán az egyből lett 3
-
Mister_X
nagyúr
Jó hogy mondod, én bealudtam rajta, meg kéne nézni rendesen. (LH2)
-
Darth_Revan
veterán
-
neko18
senior tag
Egyébként dafuq van Sword art online II-ben?
Iszonyat unalmas lett a közepétől....Ráadásul még két rész és szia.
Nagyon nagy kár érte mert nekem a GGO részek sokkal jobban bejöttekkdxsv
-
Mister_X
nagyúr
válasz Darth_Revan #30019 üzenetére
Gugure! Kokkuri-san. Remélem nem spoilerezek nagyot (innenstől óvatosan), de ugye a lánynegy szellem (mint kb. minden karakter a sorozatban) és egy elég regénybeillő(en unalmas) szerelmi sztori része. Ugye ismerős, amikor a férfi csatába menetel előtt elbúcsúzik a lánytól és megígéri, hogy visszajön... és hát nem megmurdál a hülyéje? De azért van itt minden, ami kell: pedofil Tengu, tudakozón elérhető túlvilág, meg a többi sorozat védjegyét képző poén.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Hyááy, miért áll ilyen jól a lányoknak (animált és real) a kimono? Ez a jelenet alatt még ment valami klasszikus japán stílusú hátterzene, hát el voltam olvadva.
Kérek minél több "történelmi" (úgy a Meiji-érával bezáródó) animét, persze csak a jóféléket.
-
neko18
senior tag
válasz Darth_Revan #30016 üzenetére
Már lennék túl az egészen inkább...Kb megőszülök és kihullik a hajam mire végzek
A könyvespolcomon tele van 2 polcnyi egyetemi jegyzetekkel, jegyzőkönyvekkel, mérésekkel...A vicc az, hogy nem nagyon szoktam jegyzetelni, csak a fontosabb dolgokatkdxsv
-
neko18
senior tag
-
veterán
Kiritotol amikor elkoszon az SAO vegen az admin, pontosan milyen kifejezest hasznal? A sima leirasra gondolok, nem az irasjelesre
Everybody lies.
-
törölt tag
válasz kristof123 #29990 üzenetére
Van par dolog amiben elternek de szerintem elobb erdemesebb lenne megnezni a 25 reszt es csak utana a 3 filmet.
A 3 film jo arra, hogy par dolgot elmagyaraznak de nem tudja potolni a sorozatot, kozel sem -
alevan
őstag
SPOILER!!!!
NE OLVASD EL!!!
Tatsumi neeeeeeeee
HA ELOLVASTAD, ÍGY JÁRTÁL!!!
SPOILER!!!!
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz kristof123 #30006 üzenetére
Akkor viszont ne nezd meg a sorozatot mert felesleges. Ameddig nem neztel volna bele akkor ajanlott lett volna elotta a sorozatot majd az atfedes kedveert a moviekat is megnezni.
[ Szerkesztve ]
-
bandiras2
senior tag
válasz Synthwave #29996 üzenetére
Kevés szabadidő miatt a heti sorozatok + tankozás mellett kevés időt tudok rászánni kampány szerű animézésre. Most jutott idő, és Arcada ajánlása is pont jókor érkezett. Köv héten talán be is tudom fejezni. Aztán vagy pihenek, vagy keresek valami mást.
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés