Új hozzászólás Aktív témák

  • Puma K

    veterán

    válasz HSM #25652 üzenetére

    Mindig leírod, hogy:
    1. szerinted miért nem megy az AMD-nek adott témával kapcsolatban mindezt alátámasztás azaz forrás nélkül ahol szintén le lenne írva ugyan ez elemzéssel, tesztekkel és hivatkozásokkal,
    2. a GTX680 a HD7970-hez képest hol van jelenleg,
    3. mennyire jó a te tuningolt (referencia értékektől eltérő módosítás tuningnak számít, a tuning nem minden esetben garantált) 290X-ed alulfeszelve ami által lejjebb ment a kártya fogyasztása és hőtermelése.

    Majdnem egy szinten vagy ezek alapján Hammm-hammm (itt a kis Vega hol a kis Vega?) radeon színű piros biciklizős fórumtaggal aki szintén forrás nélkül ír miért rosszabb most az AMD és miért lesz jobb majd valamikor egyszer talán. Szerinte.
    Ráadásul ő "Válasz" gomb megnyomása nélkül reagál ~20-40 hozzászólással ezelőtt pörgő témára ami közben elindult már egy másik és akkor ezek után rakja össze az ember mire is gondolt avagy mit szeretett volna írni és a lényeg, hogy mire írta mindezt...

    Azért kérek forrást, mert érdekel a téma és képen szeretnék lenni továbbá a két beszélgető-írógató félen kívül mást is érdekelhet a topik és szívesen olvasnának erről vagy mert hozzászólnának valamit, _ha_ van mit olvasni ezzel kapcsolatban azaz: van forrás amiből más is táplálkozhat ha információról van szó... és nem pedig néhány romantikus tag képzelgéseit átfutni.

    Mindezek ellenére olyan mintha személyes sértésnek vennéd a kérésemet a forrásokat illetően és értelmetlen tapsikolós hozzászólásokat pötyögsz válasz képpen... amivel nem sokra megyek és az én korábbi hozzászólásomat sikerül megkeresned ahol szintén kértem forrást. Ha te leírtad egyszer akkor lehet le tudnád írni még egyszer akár rövidebben... vagy akár csak linkelni egy elemzést-tesztet.

    "Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘

Új hozzászólás Aktív témák