- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
morcosharcos #32180 üzenetére
Az RTX 3060 Ti topik azért messze bágyadtabb. Ahhoz képest itt zajlik az élet.
-
Vigneau
félisten
válasz
ViZion #31991 üzenetére
Nem kizárt, hogy itt lesz egy eladósorba kerülő RX 6700.
-
Vigneau
félisten
válasz
RetepNyaraB #31990 üzenetére
Jogos.
Bár én is örültem ennek az extrának, mert legalább nem szoftver kell a kikapcsolásához.
A 6GB-s RTX 3060 az nem csak mobil verzió?
-
Vigneau
félisten
válasz
RetepNyaraB #31984 üzenetére
A Hellhound világítása kikapcsolható. Az RX 6600 kétállású kapcsolós (türkiz vagy semmi), az RX 7600 pedig háromállású kapcsolós (türkiz, lila vagy semmi).
-
Vigneau
félisten
válasz
RetepNyaraB #31971 üzenetére
Nálam jelenleg Afterburner-ből a 4.6.6 Beta 3 (2024. 03. havi) van fent. Simán kezeli az RX 7600-at is. Ami pedig feszültségszabályozást illeti, az Unlock voltage control-t third party-ra állítva eddig mindig rendben kezelte a nem MSI gyártmányú nVidia és AMD kártyáim.
-
Vigneau
félisten
válasz
RetepNyaraB #31962 üzenetére
Én meg pont a másik vonalat képviselem: driver only install + Afterburner. Alapvetően nem volt vele gond, egyedül az alacsony ventilátor fordulatszám beállítására nem találtam gyógyírt. Nekem meg az Adrenalin nem volt szimpatikus.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
ViZion #31931 üzenetére
Amennyiben értesz hozzá, akkor természetesen nem szóltam. Csak arra próbáltam utalni, hogy kiadsz érte pénzt, aztán még pasztázod, padozod, némi plusz költségért. Ha ezt nem Magadnak csinálod, plusz 10-15k is lehet.
Az RX 6700 non-XT elég ritka. Nem rossz VGA, de kevesen gyártották: XFX, PowerColor és Sapphire, ami hirtelen az eszembe jut - no meg az OEM szekcióból a Lenovo.
Az RX 6600 természetesen ár/érték szempontjából jelenleg remek választás.
-
Vigneau
félisten
válasz
ViZion #31929 üzenetére
Nem látom sok értelmét megvenni 45-60k között ezt a VGA-t és utána még pluszban költeni a pasztázásra, TP-re. Hacsak nem Magadnak csinálod. Apropó, használtban, vagy újban gondolkodsz?
Elvileg nem rossz, pedig nem egy izmos hűtés van rajta. Ezt a verziót Zamma ismeri jobban. Keress rá a posztjaira ebben a topikban.
-
Vigneau
félisten
válasz
emiki6 #31918 üzenetére
Nálam vagy kidob/lefagy a TS demo végén, vagy kidob a pillangóknál szintén, esetleg kockás lesz ott a kép.
A PowerColor RX 7600 Hellhound-nál viszont olyan "jól sikerült" egyszer az UV, hogy elkezdett bakelitszag terjengeni Time Spy alatt, hirtelen elsötétült minden. Le kellett kapcsolni a gépet, lehűlésig nem is adott képet.
Nem is értem, mi történt... Nem a szokott/elvárt módon reagált a kártya a számára túl alacsony feszültségre. De legalább a védelem működött és nem halt meg semmi.
-
Vigneau
félisten
válasz
Dark KillerX #31911 üzenetére
A fülemnek az XFX akkor vált igazán kezes báránnyá, mikor 2400MHz-ben maximalizáltam a boostot. Lehet, itt hibáztam az MSI Mech-nél, hogy erre nem figyeltem. Bár mentségemre legyen mondva, az bő egy éve volt.
Amúgy 1075mV-on megy, TDP -6%.
Így a ventilátorhoz hozzá se kellett nyúlnom.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Dark KillerX #31755 üzenetére
Igen, most egy RX 7600 Hellhound dolgozik a gépemben. Nem rossz hűtés terén, de sajnos nem tudtam alacsony ventifordulatra sarkallni. Gyárilag 0RPM-ről ugrik egyből 1300 környékére. Talán 1150RPM a legalja, amit ki tudtam belőle hozni eddig. Sebaj, megszoktam már. Az RTX 3060 Ti-t jobban be tudtam lőni Afterburner alatt.
-
Vigneau
félisten
válasz
Dark KillerX #31750 üzenetére
Természetesen vágom, csupán a hangos gyári hűtésre reagáltam. Bár ezen a téren az XFX SWFT-vel sem voltam kibékülve.
-
Vigneau
félisten
válasz
Dark KillerX #31747 üzenetére
Sajnos az RX 6600 széria alsópolcos verziója.
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Van itt PowerColor RX 6700 XT Fighter tulaj? Max. 23 cm-ig keresgélek a combosabb VGA-k terén és kíváncsi lennék a saját, valós tapasztalatokra.
Válaszokat előre is köszönöm!
Vigi
-
Vigneau
félisten
válasz
NdrewSunix #29694 üzenetére
Szia!
Próbáltál saját ventiprofilt csinálni neki? Lehet, interferál azon a fordulatszámon.
Vigi
-
Vigneau
félisten
-
-
-
Vigneau
félisten
válasz
RetepNyaraB #28887 üzenetére
Ezek szerint nem vagyok egyedül. Valahogy nekem sem akaródzott összecsiszolódni az MCT és az RX 6600. Aztán meguntam, végül csak maradt a jó öreg bevált MSI Afterburner.
-
Vigneau
félisten
válasz
belaazallat #28866 üzenetére
Nekem sosem volt, viszont a venticsere megoldását igen ötletesnek találom.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Dark KillerX #28411 üzenetére
Igen, csak mára már - sajnos - a VGA részleg lehúzta a rolót.
-
Vigneau
félisten
válasz
Dark KillerX #28404 üzenetére
A Fighter mérete viszont parádés. Nem sokkal nagyobb mint az RTX 3060 Ti-m.
-
Vigneau
félisten
válasz
ScomComputer #27927 üzenetére
Látom, szépen alakul a finomhangolás. Némi RPM csökkenés mellett csupán minimális (1-3°C) emelkedés történt az egyes mérési pontoknál.
-
Vigneau
félisten
válasz
ScomComputer #27915 üzenetére
1500RPM-en már biztosan jó lesz - szvsz.
-
Vigneau
félisten
válasz
ScomComputer #27610 üzenetére
Nagyon impozáns a HS értéke. Kellett valamit mókolni a venti karakterisztikán?
-
Vigneau
félisten
Nos, én viszont nem vittem túlzásba a ventilátor görbéjét...
Új hozzászólás Aktív témák
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest