- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Padavan firmware
- Linux Mint
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Nem lőtt jobb képeket, az sem jobb, amit beszúrtál. Óriási különbség van a két főkamera között. Bárhova fókuszálsz, fizikailag lehetetlen, hogy ilyen távolságból ugyanannyi rész legyen éles a lapokon. Ez nem hiba, egyszerűen így működik a sokkal nagyobb szenzor, és annak minden velejárója az S22-n. A fókuszban lévő betűkön pedig látszik, hogy az S10e túlélesíti őket, míg a másik sokkal valósabb.
Képfeldolgozásban mindkét széria kicsit problémásabb volt egyébként. Az S9-széria, és az S21-széria jobb volt, mint ezek. De akárhogy nézzük, akkor sem volt jobb az S10e az S22U-nál, csak ki kell ismerni a dolgokat (hogy a fizikai korlátok ne lepjenek meg).
Például ha ilyen lapokat akarsz fényképezni, messzebről tedd, és használd a 3x kamerát (S23U-n is). Az majd olyan képet csinál, mint az S10e. -
beno52
tag
A 3x tele fejlesztése nagyon jó lenne.
Az S23U 10MP-es egysége nem valami erős, pedig sokat használom.Meg a többi kamerának is jól jön a vérfrissítés. Emlékszem, hogy csalódás volt az S10e után az S22U. Több módon összehasonlítottam őket és paradox módon az S10e jobb képeket lőtt. Az S22U lencsehibás volt, kaptam helyette egy újat, de drasztikusan nem javult utána sem a fotó minősége... Az S23U pedig dióhéjban ugyanaz mint a 22U volt.
-
janeszgol
félisten
Nem gondoltam volna, hogy nekem kell Joey megvédeni, kurvára nem szimpatikus, de ő azt mondta, hogy mások már kiveszik. A Xiaomi 13 Ultrában és 14 Ultrában volt, a 15 Ultrában már nincs. A Huawei Mate X6-ban, Mate 70 Proban, Mate 50 Proban van. Sőt állítólag a Mate 80 Proban is marad, f1.4-f4.0 lesz. Igen túlzott, de nem mondott hülyeséget, mert van olyan, aki kivette.
-
Silenzio
addikt
Te miről beszélsz? A Xiaomi a 13 Ultránál már tudta, a Huawei is ráállt a Mate-tel. Mivel szert tettem az előbbire, és döbbenten konstatáltam, hogy videóban leveri a hasonló fizikai tulajdonságokkal rendelkező célhardverek többségét, pl. DJI Osmo Pocket 3 meg a csúcskompakt fényképezők, hirtelen elkezdtem kedvelni ezt a funkciót. Persze egy szabványos szűrőmenet és egy variable ND filter sokkal jobb megoldás videóra, de ha az a hisztid, hogy nem tudsz egy doksit lefotózni úgy, hogy éles legyen (ami baromi gyakori hiszti manapság a userek körében) akkor bizony a változtatható apertúra lehet a megoldás.
-
Már két éve rendbe kellett vonal szedni a kamerákat.
-
KIFLEE
tag
válasz
Elit3Zotya #13 üzenetére
Xiaomiban is csak 4,3x a hp9 óriási kameratárcsával. Egy sziget nélküli designban esélytelen főleg 5x-el főleg a samsungtól.
-
Na azért ez így már okés lenne..
Jobb fő kamera, sokkal jobb 3x zoom kamera és ha az a 200mp-es 5x hp9 lesz, na az már nagyon komoly lenne. -
joey04
titán
válasz
milkabrams #11 üzenetére
Ameddig a szoftvert nem teszik rendbe, mindegy mit csinálnak mellette...
-
milkabrams
őstag
Két kamerafejlesztés egy szériában? 100% hogy csak vágyálom. Talán lesz egy jobb 3x kamera, de ennyi, tartalékolni kell az s27 ultrára is valamit.
-
Ricardo
titán
Én örülnék neki. Meg annak is ha végre a sport mód is visszatérne.
-
hdavid1
tag
És ez a felhasználók hány százalékának kell, kb. 2%?
-
stewe780
őstag
Kezdődik!!
Már megint belengetnek több kamera újítást, aztán jó ha egy sikerül belőle...
-
joey04
titán
Na amikor mások kivezetik, mert sok haszna nem volt.
-
rajd
tag
Na végre, az S10+ óta nem tudok rendes villám fotókat készíteni
-
Hobbbyt
őstag
Xiaomi 14 Ultra és a 15 Ultra is tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszatérhet a korábban használt megoldás.
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest