Új hozzászólás Aktív témák
-
JEEMBO
aktív tag
A Greenland fent van a hazai Prime Videon?
A lengyelen csak angol es lengyel hanggal + felirattal. -
Chris0321
veterán
Hello.
Sajnos ez a rossz ebben az oldalban, a felirat. Van amikor lemarad, van amikor a megjelenés után nagyon sokkal lesz hozzá. Nem hiszem, hogy külsős feliratot használnának mivel nincsenek szerződésben az illetővel aki csinálta. Jelezni lehet, de nem tudom mennyi értelme van. -
Spec
őstag
Sziasztok!
Néztem a Prime Video-n a Picard sorozat 2. évadát. Azon már az 1. szezonban túltettem magam, hogy nincs magyar szinkron, de legalább van magyar felirat.
Viszont nem értem miért, de pont a 2. szezon záró epizódjához nincs. Az összes epizódhoz van, de pont a záróhoz nincs. Ez valami hiba, vagy lefelejtették?
Lehet ezt jelezni valahol, hogy pótolják, vagy nincs értelme mert úgyis letojják?
Amúgy magyar feliratos oldalon van nagyon korrekt felirat minden részhez, úgyhogy akár küldeni is lehetne nekik, hogy pepattinthassák. Apropó, amúgy saját feliratot nem tud behúzni, nem lehet beállítani valahogy? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Másnál is történtek az előfizuban anomáliák?
Nekem volt előfizum beállítva és most pár hetet kihagytam. Indítanék egy lejátszást, azt mondja, hogy nekem igazából nincs is előfizum, fizessek elő? WTF? Egy éve nézem vagy több. Megnéztem, szeptember 1.-én volt az utolsó levonásuk. Ennek ellenére 2-3 hete, tehát novemberben tuti néztem és semmiféle figyelmeztetést nem kaptam, hogy gond lenne.
Most rámentem az előfizetsére, erre indított egy hetes ingyenes próbát.Mi folyik itt?
-
Spec
őstag
válasz
l.skywalker #443 üzenetére
Ok, ezt értem. Csak most ezeket az opciókat dobja fel az appon belül. Most egy 30 napos trial fut, ha ezt lemondom, akkor utána gond nélkül előfizethetek a magyar Prime Video-ra majd?
-
l.skywalker
Topikgazda
Az Amazon fiók mindenképp kell hozzá, de ne az amazon.com-on akarj Prime-ra előfizetni, mert ott a Prime főleg a webáruházas rendelésekhez kapcsolódó kedvezményeket tartalmaz. Egyedi akciók, egyedi kiszállítási lehetőségek etc. Olyanért fogsz fizetni, amit nem fogsz használni. Idehaza ezen az oldalon kell belépned az Amazon fiókoddal:
-
Spec
őstag
válasz
l.skywalker #441 üzenetére
Köszi!
"Magyarországon nincs Amazon Prime előfizetés, csak Prime Video, ami 899.- Ft. Ebben van benne a Video Streaming és a Gaming."
Én a sima Amazon.com oldalon csináltam fiókot magamnak. Aztán az Amazon Fire TV stickemen beléptem és rámentem, hogy 30 day trial. Nekem most a rendes Amazon prime előfizut aktiválta 30 napra ingyenesen, és csak az alábbi előfizetési opciókat listázza:
Akkor ezt elrontottam, vagy lesz lehetőségem ezt a trialt lemondani a lejárata előtt, és utána sima Prime Video-ra előfizetni 899 Ft-ért? Azért 6 ropit nem perkálnék havonta, ha nem muszáj -
l.skywalker
Topikgazda
Nyelvre én nem láttam még lehetőséget, hogy szűrni lehessen vagy, hogy csak az adott nyelvi tartalmak jelenjenek meg.
Magyarországon nincs Amazon Prime előfizetés, csak Prime Video, ami 899.- Ft. Ebben van benne a Video Streaming és a Gaming.
Nekem havonta vonja automatikusan bankkártyáról, most megnéztem nem látok olyan opciót, hogy éves előfizetésre váltsak.
-
Spec
őstag
Sziasztok!
Új user vagyok Prime Video témakörben, ezért lenne pár laikus kérdésem. Megnéztem a téma összefoglalót, de abban semmi nincs (vagy csak nálam nem mutatja?), így nem igazán volt segítségemre.
A kérdéseim:
- Van-e arra fiók szinten lehetőség, hogy adott nyelvű videó tartalmak jelenjenek csak meg a kínálatban? Értem ezalatt, hogy mondjuk ki tudom választani, hogy csak angol és/vagy magyar nyelvű tartalom jelenjen meg. Amik csak spanyol, holland, török, és hasonló számomra értelmezhetetlen nyelvű filmek egyáltalán ne legyenek listázva se.
- Ha a fenti korlátozásra nincs mód, akkor a Prime Video appban tudok-e valahogy szűrni audió sáv nyelve szerinti, hogy mondjuk csak a magyar nyelven is elérhető tartalmakból keressen? Nem láttam ilyen opciót, pedig nagyon hasznos lenne.
- Prime Video tartalom szintjén van-e bármilyen különbség aközött ha csak sima Prime Video előfizetésem van 899 Ft-ért, vagy teljes Amazon Prime előfizetésem 14.99 dolcsiért (kb. 6000 Ft)? Most itt nem a gaming, book és egyéb tartalmakra gondolok, hanem csak és kizárólag a video stream tartalmakra.
- Van-e mód éves előfizetést vásárolni Prime Video-ra, vagy muszáj havonta vacakolni a 899 Ft-okal?
Előre is köszi a válaszokat! -
JEEMBO
aktív tag
válasz
l.skywalker #438 üzenetére
"Európában készült" is van a lengyelben.
Vaojaban az erdekelne, hogy a magyar verziohoz kepest konkretan mennyivel kevesebb magyar nyelvu tartalom erheto el a lengyel verzioban, de ezek alapjan meg legalabbis ugy tunik, nem ad kevesebbet a lengyel. -
JEEMBO
aktív tag
válasz
l.skywalker #435 üzenetére
A lengyel verzioban van olyan menu, hogy
"Lengyel filmek"
A magyarban is van "Magyar filmek"? -
bnorci71
addikt
Nem biztos, hogy szinkronosan veszi meg a stream szolgáltató, ezért lehet az hogy iTunes szinkronos máshol meg nem.
pár példa
Outlander-Netflix felirat, tv azt hiszem Sony vette meg szinkrion
The Blacklist-A feketelista Netflix felirat, tévébe talán Viasaton ment 2 éved szinkronosan aztán többet nem vettek meg belőlle. -
JEEMBO
aktív tag
A Dog / Katonadolog cimu film magyar 899ft-os elofizivel elerheto? Ha igen, szinkronnal vagy felirattal?
(Mert a lengyel Prime-nal elerheto, de ott nincs magyarul, viszont iTunes-nal van magyarul is, tehat elvileg lehetne Prime-nal is magyarul...)
-
feco70
senior tag
.
-
Virag.h
tag
Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókja esetében, ezért ideiglenesen zároltuk. További segítségért vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.
Belepeskor ez fogad es ne tudok tenni semmit. ilyenkor mi a teendo mert valaszt nem adnak. Koszi -
bnorci71
addikt
Igen ez egy jó megoldás lehet.
De én pl. a Netflixen esténként 1-2 részt nézek meg amikor kedvem időm engedi, 9 évados sorozat 20-23rész évadonként. Mondjuk nem mai kiadás de most szántam rá magam hogy feliratosan folytassam a 3. évadtól. Így itt nem működik, hogy ledarálom lemondom. Igaz nem is az én előfizetésem a fiamé, ők meg használják az én Prime előfizetésem. Szóval lehet a családi megosztás is megoldás mindenki másra fizet elő. Vagy a virágbolt -
Adama123
aktív tag
Én tök ingyen nézem a prime videót hónapok óta. Mindegyik országban, aminek van külön amazon oldala, jár minden évben 30 nap prime tagság ingyen, ha még nem vagy előfizető. Az angoloknál, németeknél és asszem az amerikaiaknál ezt plusz 30 nappal meg lehet toldani. Lejárat előtt lemondom és egy másik ország oldalán aktiválom az újabb 30 nap ingyenességet. Ezt miben naptári évben egyszer lehet minden országban aktiválni. Így gyakorlatilag egész évben nézhetem ingyen a prime videót. Arra kell figyelni, hogy az időszak lejárta előtt lemondjad a prime-ot.
-
Kaba
veterán
válasz
bnorci71 #421 üzenetére
Szerintem értelmetlen az összes streaming szolgáltatást egyszerre futtatni. Egyrészt nincs rá idő, másrészt én személy szerint elsősorban új tartalmat nézek. A prime marad állandóra az olcsósága miatt, a többit meg havonta váltogatom, így a következő váltásra már összejön elegendő új tartalom.
-
-
Kaba
veterán
válasz
AMD Power #413 üzenetére
Amennyiben még nem volt előfizetésed, akkor 890Ft az ára és addig marad, ameddig le nem mondod.
Amazon prime az egy éves díjat jelen nem lehet havonta fizetni és drágább. (többek között olcsósított csomagküldés, prime music, prime video, 4 családtag használhatja stb.)
Az amazon prime video olcsó és havonta fizethető. -
jgy999
csendes tag
válasz
AMD Power #411 üzenetére
Itt a fórumon már többször le lett írva, hogy keverik a megnevezéseket.
Pontosabban nézz utána.
A Prime Video ára 890 Ft.
Az Amazon Prime ára 15 $.
A Prime Video lemondás utáni újbóli előfizetés ua. a címen már nem 890 hanem több
de nem 15 $. Ha jól emlékszem nincs 3000 se. -
AMD Power
titán
válasz
gangstagergo #409 üzenetére
Az szép.. :(
-
AMD Power
titán
Ez az Amazon Prime tényleg csak havi 890Ft/hó??
-
AMD Power
titán
válasz
Harbinger85 #406 üzenetére
Köszönöm! Egyelőre a Disney+ a befutó nálam a sok 4K tartalom miatt.
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
AMD Power #405 üzenetére
Több, mint az HBO Max-on. Egyébként saját gyártású filmnél, sorozatnál szinte mind UHD (nem a 4K jelzést használja). De vannak kivétel, pl. a 2020-as Star Picard csak HD HDR-rel, de pl. a 2015-ös Man in the High Castle UHD.
Nem saját műsorból random csak a Gyűrűk urát látom hogy 4K. -
válasz
RetepNyaraB #401 üzenetére
Nem is értem, miért nem lehet Paypal-al fizetni, mint a többi streaming szolgáltatónál...
Azzal meg lehetne előzni ezt a kártyacserés tortúrát. -
spiky03
veterán
válasz
RetepNyaraB #401 üzenetére
Hát már sajnos későbánat ez részemről.
Ugyan a többi streamingnél is így van?
Mert a Disney+n ál is ot cseréltem, de rákérdezek abban a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest