Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
spiky03 #8402 üzenetére
Nekem a jobbik eset volt csak eddig: eleve minden angolul ment, mert pl az egyik interjúztató spanyol volt. Az ilyen váltósakat elég bénának tartom, de hát kinek a pap...
Szal volt szakmai és egyéb is. Ami érdekesebb kérdés volt, h előzőleg (nem szakmai, hanem emberi szempontból) mi volt a legnehezebb szituáció, hogy oldottam meg, és mit tanultam belőle.
[ Szerkesztve ]
-
sss
őstag
válasz
spiky03 #8402 üzenetére
Nekem legutóbb az első körben úgy volt, hogy a korábbi munkával kapcsolatos dolgok magyarul mentek, aztán átváltottunk angolra és ott meg rólam/hobbijaimról kérdeztek. De csak ilyen "I like playing football" meg "I have two cats" szintű dolgok.
Mondjuk a következő két szakmai kör meg végig angolul ment. -
kispx
addikt
válasz
spiky03 #8402 üzenetére
Junior szinten voltam idáig állásinterjúm két multinál és nem voltak szakmai dolgok.
- hol végeztél, milyen szakon
- mi volt idáig a munkád/szakmai gyakorlatod, milyen hobbi projekteket csináltál, mit tudsz felmutatni az adott témában
- hogyan mélyedtél el a témában
- mi a hobbid
- mit tudsz elmondani a cégről, miért oda jelentkeztélÉs ezekhez kapcsolódó ad-hoc kérdések voltak. Semmi olyat nem kérdetek meg, ami egy középszintű nyelvvizsgán nem jöhetne elő. (Kivéve az a kettő cégspecifikus kérdések) Lényeg, folyamatos és magabiztos legyél.
> "Fel lehet erre valahogy készülni?
"
Gyakorlással, gyakorlással, gyakorlással. -
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyaralás topik
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- OLED TV topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest