Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
Nem azért írtam be ide is a kérdést mert nem kaptam választ, hanem mert a hsz után láttam, hogy viszonylag kicsi az aktivitás a topikban, + írtam, hogy ott már megkérdeztem.
Igazán alacsony ingerküszöb és rengeteg idő kell ahhoz, hogy ebbe belekössön valaki. de azért köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Sziasztok!
Az Illustrator topik sajnos nem pörög eléggé, ezért itt is felteszem a kérdést.
AZ InDesignban lementett réteges PDF fájlt Illustratorban hogyan tudom utána szerkeszteni?Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Ez teljesen jogos felvetés. Katalógusba kerül a kép, ami igen valóban nyomdába megy, de a fotó mérete egyébként elég nagy a felbontásától független. Van vagy 20MB egy kép.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék átkonvertálni csoportosan képek RGB-ből CMYK-ba 72dpi helyett 300dpiben.
Megcsináltam hozzá a szükséges Action-t, és elindítom a köteg konvertálását, de a célmappába ugyanúgy 72 dpi-s RGB fájlok kerülnek.
Ez miért van?Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Nos, megtaláltam, a gyártó mellékelt egy konvertert ami dng fájlt csinál belőle viszont el lehetnek csúszva az értékek mert nagyon pirosas a kép, de talán arra is van valami megoldás.
-
-
bb0t
senior tag
válasz *Ropi* #23841 üzenetére
22MB és a tulajdonságok részletek fülön alatt azt írja RAW fájl. Ez egy akciókamerával készült, és más már meg tudta nyitni camera raw-ban. Most a CC 2015-tel próbáltam de korábban más verzióval is ugyanez volt.
-
bb0t
senior tag
Sziasztok. Nagyon amatőr kérdéssel fordulok hozzátok, de egyszerűen sehol nem találok erre magyarázatot. Van egy .RAW kiterjeszétsű fájlom, és meg szeretném nyitni PS-ben. Azt várnám, hogy bejöjjön a camera raw de ehelyett egy ilyen ablak jelenik meg:
Amit ha leokézok akkor ezt kapom.
[kép]
Mit csinálok rosszul?Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz berzerker83 #22356 üzenetére
Nem mindent állítottam át csak egy két dolgot. Olyanokat amiket kényelmetlen volt az alapértelmezéssel használni.
-
bb0t
senior tag
-
bb0t
senior tag
Ezen kívül van még egy jelenség amit nehéz nem észrevenni. Amikor csinálok egy műveletet, mondjuk vágás, és kijelölöm a vágni kívánt részt eltűnik az egész kép, nem látok belőle semmit. Ha visszavonom a műveletet, újra megjelenik.
-
bb0t
senior tag
Sziasztok! Két napja történt valami, lehet, hogy akaratom ellenére benyomtam egy billentyű kombinációt de azóta csúnyává pixelessé váltak a képet átméretezés után. De nem csak a kép, hanem pl pen-nel ha húzom a görbéket az sem folyamatos, hanem szakaszos, pixeles. Mi lehet az oka?
-
bb0t
senior tag
válasz BonFire #22071 üzenetére
Köszi, tudom hogyan kell mozgó témát fotózni. 1/1000 1/2000-es záridőkkel készültek a képek, már amikor a fények engedték. Mert az ISO minél nagyobb annál zajosabb lesz a kép, ugyebár. Az én gépem Olympus E-PL3 még egy régebbi, Panasonic érzékelővel szerelt, míg mondjuk a nagytesója, az E-PL5 már az újabb Sony érzékelővel - ami nem zajosodik 1600-os ISO-nál sem. Egyébként a kutya nem azért nem éles, mert hosszú a záridő hanem mert legyen az kereső fókusz, legyen az fix fókusz elég nehéz egy 50km/h-val futó egyáltalán nem nagy kiterjedésű objektumra (esetünkben kutyára) fókuszálni.
És azt sem gondoltam, hogy a nemlétező részek megjelennek, de nem gondolom, hogy a fenti - átméretezett - kép javíthatatlan. Azért kérdeztem rá, mert korábban belinkelt valaki egy képet ami egy ilyen külső pluginon lett átengedve és nagyon tetszett az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz ViZion #22069 üzenetére
Nem tudom, lehet nem értek hozzá, de nekem nem olyan hatékony. Egy rendezvényen fotóztam lett egy rakat kép valami automata megoldás is jó lenne. Vagy nem tudom, tanácstalan vagyok. Azzal kapcsolatban is, hogy milyen utómunkát érdemes eszközölni a fotókon. Pl. érdemes átméretezni vagy hagyjam eredeti méretben?
Konkrétan, egy ilyen képre gondolom kéne valamennyi élesség, világosítás vágás stb. Azért vagyok bizonytalan kicsit mert ez most nem saját részre lesz.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Olyan ps plugin kellene amivel élesíthetek. A filterforge3 12 alatt nem működik. Van valami más?
-
bb0t
senior tag
Sziasztok! Szeretnék kérni egy kis segítséget! Elküldtem nyomdába egy szórólapot mire visszaírtak, hogy a szórólapon a fekete betűk 4 színnel vannak írva. (emiatt nem lesz olyan éles mintha sima feketével írtam volna)
Leírtam a válaszban, hogy készséggel változtatok rajta, de mivel mondhatni koca photoshopper vagyok (igen, tudom vektorosan kéne) nem tudom, hogyan kell. Válaszában elmagyarázta a dolog természetét:
"általában minden programban automatikusan fekete és overprint. Ha változtatgatjuk a színét előfordul, hogy “registration” feketére módosul. Ez azt jelenti, hogy minden szín nyomásánál nyomódik a szöveg is, ráadásul nem kerül alá az alapszín mert nem lesz “overprint”, azaz, kivágódik az alapból. Ezért nem lesz olyan éles a betűk széle mintha az utolsó nyomólemezen egyszerre, az alapszín fölé kerülne".
Viszont ebből nem derül ki mit csináljak. Tudna valaki segíteni?[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz Dluinet #21738 üzenetére
a 64 bites PS verziómon nem működik, nem épül be, a 32 bitesbe igen.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz Dluinet #21738 üzenetére
Csak azért tömörítettem, hogy ide fel tudjam tölteni, aztán pedig a webes megjelenéshez is 600x600-asra méretezem. De fel sem tűnt milyen szép zajmentes lett. Ez egy plugin?
-
bb0t
senior tag
válasz Dluinet #21736 üzenetére
Így néz ki aztán ha húzol rajta annyival amennyivel írtad?
-
bb0t
senior tag
válasz berzerker83 #21734 üzenetére
-
bb0t
senior tag
válasz Dluinet #21731 üzenetére
Köszönöm a véleményeket. Egyelőre nincs olyan cuccunk amit lehetne emblémázni, de észben tartom a dolgot.
Dluinet:
Az a baj, hogy nem nagyon értek az árnyékoláshoz. Nem a kivitelezéssel van gond, egyszerűen nem tudom hogyan kell vetülnie ( van ilyen szó? ) Fogok húzni a képeken, ha nem is ennyit, de valamennyit, köszi.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
Termékfotózásnál amiket szoktam csinálni: Pen eszközzel körberajzolom, kijelöléssé alakítom háttérnek adok plusz expozíciót (de azért még árnyék maradjon) mert a cél a pure white háttér. Ha koszos vagy szórt a háttér akkor adok rá közepes zajt. Ha kell terméken magán is tekerek egy kicsit. Kérdésem, hogy lehet-e még valamit csinálni, hogy jobb, igényesebb legyen az eredmény.
-
bb0t
senior tag
válasz berzerker83 #21698 üzenetére
Uh tényleeg! Köszönöm
-
bb0t
senior tag
Valami elállítottam mert egy ideje ilyen az ecsetem, bárhogyan állítgatom ilyen festékszóró szerű. Az ecset beállításainál semmi nincs beállítva. Biztos valami kis hülyeség de nem tudok rájönni.
-
bb0t
senior tag
Tényleg jók, egyet kettőt meglesek! Az arany cuccos kérésre volt, annyit tudtam, hogy letöltöttem gold glitter képet és azt bevágtam a szövegre, plusz réteg duplázás gauss életlenítés ragyogás miatt. Mondjuk az eredeti kérés kb az lett volna mint mikor csillagszóróval beleírsz valamit a levegőbe csak itt ragyogó arany csillagokkal kellett volna megjátszani.
-
bb0t
senior tag
válasz David12345 #21570 üzenetére
BonFire:
BonFire a te embered!
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Tudna nekem valaki olyan tutorialt ajánlani amiben ilyen tipikus karácsonyi, arany, csilli-villi szöveget szerkesztenek?
-
bb0t
senior tag
Éppen dolgozom egy energiatakarékos izzó dobozának design-ján. Nagyjából már kész is van. Tudom, igazából Illustratorban kellene csinálnom de nem tudtam magam rávenni mert sokkal gyorsabb vagyok PS-ben. A gyártó azt írta elküldhetem PDF formátumban is nyomtatáshoz. Ezzel nekem mindig bajom van, ugyanis horribilis fájlméreteket kapok, most épp 65MB. Hogyan optimalizálhatnám, hogy ne legyen ilyen sok?
-
bb0t
senior tag
válasz Morgal #21458 üzenetére
Én anno ilyeneket sokat kerestem de szerintem mind gagyi. Jobban jársz ha magad szerkeszted.
-
bb0t
senior tag
válasz Chosen #21408 üzenetére
Kell csinálni rá egy automatizált műveletsort de majd a szakik elmondják
-
-
bb0t
senior tag
válasz BonFire #21361 üzenetére
Ja hogy ezzel több oldalas PDF-doksit tudok kreálni? Ez nem volt tiszta.
-
bb0t
senior tag
Még mindig van egy kis félreértés, természetesen tudom, hogy wordben lehet PDF-be menteni. Most ebben az esetben egy szkennelt katalógusról van szó, PDF-be szkennelték de ez lényegtelen. Abból a katalógusból ki kellett satíroznom pár adatot amik már nem feleltek meg a valóságnak és aztán újra elmenteni PDF-be. 12 oldalt külön külön dokisban nyitott meg a PS és támadt bennem egy olyan igény, hogy jó lenne egyben lementeni, nem pedig külön-külön. De semmi gond, van progim ami szépen összefűzi az oldalakat. És oké, hogy a PS nem erre való, de egyébként nagyon szépen kezeli a PDF-et és nem bonyolult ezt leprogramozni.
ViZion: eddig is ebből indultam ki igen, csak gondoltam rákérdezek hátha van valami mód rá - van is csak ugye nem CS5-ben.
Köszi mindenkinek a segítő szándékot!
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz ViZion #21354 üzenetére
Egy szóval sem mondtam, hogy nyomdára megy. Céges munka, nem nagy valami, emiatt nem szeretnék célszoftvert vetetni a főnökséggel. Sőt valószínűleg azt mondaná, hogy ez nem nagy valami oldd meg, és igaza is lenne. Gondoltam egy próbát megér, ha nem hát nem, marad az utólagos összefűzés.
-
bb0t
senior tag
válasz pocokxx #21349 üzenetére
Köszönöm szépen!
szerk.: Nem találok ilyet az automatizálás menüpontban. CS5 van fent.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
-
bb0t
senior tag
Amikor megnyitok egy PDF fájlt PS-ben, akkor ugyebár külön fájlként nyit meg minden oldalt. Nem tudom lehet-e úgy menteni, hogy később ugyanúgy egy PDF-ben legyenek, szóval ha van 3 oldal akkor ne 3 külön PDF-be kelljen elmenteni.
-
bb0t
senior tag
válasz *Ropi* #21321 üzenetére
Hát igen csak ahhoz ismerni kéne a fizikáját is a fényeknek.
-
bb0t
senior tag
-
bb0t
senior tag
válasz Engineer086 #21298 üzenetére
Hát nincs mit, pedig én is ott kerestem azon az oldalon de nekem valamiért nem jól azonosította be.
-
bb0t
senior tag
Jó reggelt!
Van egy fotó amin a fém felület kissé matt lett. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne fényesebbé tenni?Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz Engineer086 #21282 üzenetére
Hát nagyon közel van a URW++ URW Clarendon-hoz
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz pikszel #21257 üzenetére
A forráskódban az át van húzva nem sans serif hanem curier new monospace.
-
bb0t
senior tag
válasz pocokxx #21262 üzenetére
Szerintem itt az a legnagyobb kérdés, hogy mennyire színhelyes a monitorod. Mert ha már az is nagyon máshogy néz ki a valósághoz képest akkor valóban nagy lehet az eltérés. Mondjuk ennél az otthoni nyomtatóm is jobbat csinált volna.
-
bb0t
senior tag
Nos, így sikerült:
A gomboknál azért ilyen csúnya, mert 600*600-as fotón csináltam nem az eredetin, de az árnyékoknál talán már stimmel.Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
válasz #16514048 #21260 üzenetére
berzerker83 + kdavid94: Köszönöm mindkettőtöknek! Valóban invertáltam, meg a görbékkel játszottam. Megpróbálom úgy ahogy javasoltátok.
-
bb0t
senior tag
Üdv!
Adott egy fotó, egy fehér termékről. Azzal kísérletezek, hogy a fehérből feketét csináljak. Az a a problémám, hogy nem lett túl életszerű. Néztem youtube-on nem találtam olyat ami teljesen ráillene a problémámra.Belinkelem a termékfotót, és, hogy mire jutottam hátha van valakinek ötlete mit lehetne csinálni, hogy plasztikusabb legyen. (A szürke kontúr nem tudom miért lett a fehéren. Minden réteget lekapcsoltam már a végén és úgy sem tűnt el de az most nem lényeges.)
-
bb0t
senior tag
válasz BonFire #20896 üzenetére
A mai világban idő az amiből a legkevesebb van. Ha úgy érzem egy videó közben, hogy számomra sok az üresjárat akkor nem feltétlen engedhetem meg magamnak, hogy végignézzem.
Elég überhappy az igaz, de igyekszem releváns dolgokra koncentrálni vele kapcsolatban, a tudásanyag amit közvetít értékes, a többi sallang. Bár felteszem én is boldog lennék ha több tízezren néznék a videóimat.
Néha meg még be is jön, hogy a külföldiek általában mosolyogva csinálnak mindent, nem úgy mint mi.
-
bb0t
senior tag
válasz BonFire #20892 üzenetére
Nem is azt mondom, csak hogy amellett célszerű megnevezni is az eszközt: "nyomjunk egy ctrl+d-t" helyett "szüntessük meg a kijelölés, vagy használhatunk bill kombót is ctrl+d-vel".
Bár az angol tutorialokban általában csak az eszköz nevét mondják, ami azért jó, mert ha lassú és vontatott a videó akkor nem biztos, hogy az embernek van türelme végig nézni. Azért ajánlom ezt az Aaron Nace nevű ürgét mert nála láttam először azt, hogy nagyon jól követhető, de nem lassú, vagy vontatott. Nem egyszerű mesterség ez, na! Azt is megfigyeltem, hogy 10-15 percbe mindig belefér, ami megint csak ideális a YouTube világában. Szóval sokat lehet tőle tanulni, így is úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz BonFire #20890 üzenetére
Az nem is baj, nálam pl át vannak állítva a bill kombinációk, így ha csak azt mondanák egy tutorialban akkor bajos lenne megtalálnom.
-
bb0t
senior tag
válasz BonFire #20888 üzenetére
Két féle tutorial van. Az egyik fajta úgy néz ki, hogy van egy cél, és az illető bemutatja hogyan kell megcsinálni, mi után mire kell kattintani ahhoz, hogy legyen egy ilyen és ilyen dolgod.
Meg van az a fajta, ahol egy központi témán keresztül megtanít használni egy eszközt, vagy többet. Magyaráz. Pl. varázsoljunk naplementét a képre, ez az alap téma, de közben megtudod mire használhatók a szintek, a görbék a telítettség stb. Hogyan viselkedik az adott eszköz, és miért éppen úgy. Később a módszer eszedbe jut egy teljesen mástéma körben, mert nem egy metódust tanulsz meg, hanem az eszköz komplett felhasználási körét.
Én ezt tartom a jobbik opciónak, hiszen ez a tudás sokkal széleskörűbben használható mint az előbbinél.
A te tutorialjaidat még nem láttam, de majd belenézek, biztosan jó félék.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
-
bb0t
senior tag
Az érdekelne, hogy szerintetek melyek a legjobb photoshop tutorialok? Egy-két hete kezdtem el nézni őket, és eddig ami leginkább tetszett az phlearn.com csatornája. Hasonlóan jókat tudnátok esetleg ajánlani? Előre is köszi.
(Olvastam az első HSZ-t amiben fel van sorolva néhány csak azért kérdezem mert ennél szerintem jóval több félét néznek az itteniek.)
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Köszi a tippet, nem tudtam, hogy vannak ilyen "textúrák". Ilyen lett a végeredmény, természetesen ez csak a látványterv, megvan nyomtatásra szánt formában is.
-
bb0t
senior tag
válasz BonFire #20851 üzenetére
Nem várom, hogy más csinálja meg helyettem csak kíváncsi voltam arra, hogy van-e más metódus. Pl. színtartományt ha kijelölök aztán alakzattá alakítom akkor az már vektoros csak éppen nem pontos. De akkor marad a Pen, köszi csak erre voltam kíváncsi.
-
bb0t
senior tag
válasz Dluinet #20849 üzenetére
Köszi, de ha a képen látható kardnak a szép kidolgozott rajzolatától el tudnék tekinteni akkor egyszerűen vektorizálnám pont azt, nem sajnálva a részleteket.
-
bb0t
senior tag
Üdv!
Az egyik ismerősöm megkért, hogy készítsek el neki egy sablont póló nyomáshoz.
Az alábbi képet szeretném tehát ha nem is vektorossá alakítani de legalább egy A/4 méretű lapot ki kellene, hogy töltsön. A háttérre természetesen nincs szükség, (se a fehér részre, se a pólóra) csak a szöveg kellene. Próbáltam vektoros alakzattá alakítani, de főleg a kard részletei eltűntek, kérdésem, hogy van-e valami módszer ami mentén elindulhatnék annak érdekében, hogy legyen egy pont ugyan ilyen, nagy méretű ábrám.[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Sziasztok, olyat lehet-e, hogy van két képem az egyikre rakok egy logot pl, és utána a másiknál is azt szeretném, hogy ugyanott legyen. Szoktam azt csinálni, hogy nem a logót húzom át a másik képre, hanem a másik képet a logo mögé de mentésnél ilyenkor át kell írnom a fájlnevet.
-
bb0t
senior tag
Az alábbi képen a szöveget körülvevő szürke részt hogy tudnám úgy kiszedni hogy a szöveg maradjon?
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Tárgyfotózáskor ajánlatos vagy praktikus utómunkálatokról érdekelne magyar vagy angol nyelvű PS leírás.
Van ilyen?Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
bb0t
senior tag
szerintem nézőpont kérdése, hogy kinek van igaza a te érvelésed is teljesen helytálló, de amikor leírom a másik topikban, hogy töltsd le ezt és ezt, nyisd meg a parancssort, írd be ezt meg ezt stb. az ugyanolyan szakmunka és ugyanúgy én csinálom meg mégsem kérek érte pénzt.
a másik dolog, hogy nem nagy dolgot kért, ha komoly projekt persze, hogy pénzt kér érte az ember.
végezetül pedig úgy gondolom, hogy az ilyen fórumokba sokan segítséget adnak és kapnak is egy topikon belül ergo tanulni is járnak ide, tehát lehet, hogy valakinek pont hasznos a kérés mert legalább azzal is gyakorol.
abszolút jogos ha valaki nem vállalja el csak fizetség fejében de tutira veszem, hogy volna olyan aki meg szívesen megcsinálná.
no de nem akarok én nagyon belekontárkodni a dolgokba
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
Visszavonom magam rájöttem a mikéntjére és működik köszi!!
U.I.: Srácok az is szaktudást igényel, hogy ide leírják az emberkék a problémákra a megoldást még sem kérnek érte pénzt...
-
bb0t
senior tag
válasz tikshow #19905 üzenetére
Köszi maga a vidi az nagyon hasznos biztos, hogy fogom még használni, de azt hiszem erre a problémára most nem megoldás. Igaz ha előtte felveszem majd lefuttatom a műveletet valóban .png-ben fogja elmenteni, de nem kérdezi meg, hogy mi legyen a neve hanem automatikusan elmenti az adott néven pl DSCN7710 vagy akármit ami a kép neve volt, én viszont cikkszámokat kell, hogy hozzárendeljek az egyes fotókhoz.
-
bb0t
senior tag
válasz tikshow #19900 üzenetére
Köszi, de olyat még nem csináltam nem igazán tudom, hogy kell.
-
bb0t
senior tag
photoshop-ban be lehet valahol állítani, hogy alapból ne psd-ként akarjon menteni hanem mondjuk png-ben?
még az érdekelne, hogy mentésnél azt lehet-e hogy nagy betűvel írja a fájl neveket? olyat már találtam, hogy a kiterjesztések nagy betűsek. capslock úgy marad az bosszant. sokat segítene ez a két dologTalán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
Új hozzászólás Aktív témák
- War Thunder - MMO Combat Game
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest