- Microsoft Outlook topic
- Zyxel NAS326
- Disney+
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Fotonikus technológiával gyorsítják még tovább az AI-chipeket
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
Teljesen más dolog valakinek tanácsot, útmutatót adni, és valaki HELYETT dolgozni, ne keverjük a kettőt! Én is kértem itt már segítséget, de csak link formájában, nem vártam el soha, hogy más megcsinálja helyettem (pofám se lenne hozzá, őszintén szólva), vagy ha igen, akkor az a minimum, hogy megegyezünk egy árban. Ha tetszik, ha nem, ez így működik.
Szakmunka, meg kell fizetni, pont! Ha pedig valaki szerint nem szakmunka, akkor nem is kell hozzá szakember, tehát bárki meg tudja csinálni, tehát csinálja meg a megrendelő maga! Ráadásul bárki INGYEN képezheti magát Photoshopból, Illustratorból, a net tele van tutorialokkal, full profi szintig el lehet jutni pusztán böngészéssel és gyakorlással, illetve utána már csak a kreativitás szab határt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Path of Exile 2
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i7-6GEN I 12GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest