-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sorban én is:
1. nem szép az sem. külön canvason nagyban meg nem volt időm/kedvem játszani, megoldottam mással, csak durva hibának éreztem, ezért dobtam ide.
2. macerás, mert el is kell forgatni, és sietős volt.
3. szerettem volna csak egy ívet az oválisból. Ezt kellett volna val. szeg, akár smart object nélkül is, síma eps-be exportálva.
4. ha a vector mask fedi az effektet, az nem jó, mert a külső stroke egy részét akartam kitakarni, azt meg ezzel nem lehetAzért valóban gáz, ezt vmiért nem is gondoltam volna -bár használtam így, de nem méreteztem át.
BonFire, ezt is javíthatnák a CS6-ban (Te küldesz nekik egy "Ajánljuk, hogy javítsátok!" listát), nem kérek a bug megtalálásáért pénzt
, de ajándék CS6-al meglephetnek, címem tudod
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gyúrósok ide!
- Az Intelt is utolérte az USA új exportkorlátozása
- Rendszergazda topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest