- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
-
IT café
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Bsony: "Szóval neked csak a logót kell csinálni, webdesign-t nem?"Egyelőre úgy néz ki, hogy a logón kívül csak két boxot kell létrehozni, amiről van elképzelésük, de azt még nem ismertették. Aztán gondolom a végén háttér is kellesz majd, meg php, css stb. Bár az már nem az én gondom.
mutyi: "Tudtok esetleg pár szép vastag és pár szép elegenás vékony font típust ajánlani?"Talpas: AdobeFangsong -Kaiti STD, Americana, Cambria, Dustimo Roman
Talpatlan: AdobeGothic STD Bold, AFBattersea, Alte DIN 1451 Mitterschrift, DIN Engschrift, -Mittelschrift, DIN Pro
zetecR: "És olyan épkézláb, normális, vízszintesen "terjeszkedő" fontot nem tudsz, mint a Microgramma?"Na, erre én is kíváncsi vagyok, pont a napokban túrtam a webet, hogy hasonló, modern, szögletes formájú betűt találjak, de egy sem volt ideális. Ennek a Waukegan-nek is csak a vékony változata a használható. A többi nagyon össze van csapva. Ő meg Ű nem gond, bele lehet szerkeszteni hamar. Persze más kérdés, hogy szabad-e, de azt már nem kérdezem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest