-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Wifi analyzer a 2 és 3-as csatornát javasolná. A kettest választottam. Csatornák esetében mi az hogy 1+5? Nem csak egy csatornát használ egyszerre?
Korábban azt hittem én is hogy attól lesz nekem jó, ha minél magasabb sebességeket mérek a telefonon. Volt is 90/50 és állt a megabit cerkaOpenwrt alatt is hajtottam a legnagyobb sávszélért, 40MHz, és felraktam a legmagasabb adóteljesítményre ami a 1043-ban 25dB, míg a 841-ben 30dB. Bár nem hinném hogy valósan is tudja ezt. De olyan gyakran halt le a telefonokban a wifi itthon, hogy azt gondoltam basszus, ez csak telefon nem seed szerver, inkább legyen stabil mint nagyon gyors. De sajna ezek a telók eléggé nem szeretik a wifit (bár lehet hogy csak itthon nem). Így most levettem a legkisebbre, 0dB-1mw, és így most még nem szarta össze magát egyszer sem. Igaz hogy a routertől 2 méterre sincs tele a térerő, meg a sebesség is visszaesett 30-40Mbps közé, de ha így jó lenne verném a seggem a földhöz örömömben.
Openwrt alatt sose tudtam csak közelítőleg a felét a wifi sebességnek a gyéri fw-hez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest