- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OpenWrt topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Wifi analyzer a 2 és 3-as csatornát javasolná. A kettest választottam. Csatornák esetében mi az hogy 1+5? Nem csak egy csatornát használ egyszerre?
Korábban azt hittem én is hogy attól lesz nekem jó, ha minél magasabb sebességeket mérek a telefonon. Volt is 90/50 és állt a megabit cerka Openwrt alatt is hajtottam a legnagyobb sávszélért, 40MHz, és felraktam a legmagasabb adóteljesítményre ami a 1043-ban 25dB, míg a 841-ben 30dB. Bár nem hinném hogy valósan is tudja ezt. De olyan gyakran halt le a telefonokban a wifi itthon, hogy azt gondoltam basszus, ez csak telefon nem seed szerver, inkább legyen stabil mint nagyon gyors. De sajna ezek a telók eléggé nem szeretik a wifit (bár lehet hogy csak itthon nem). Így most levettem a legkisebbre, 0dB-1mw, és így most még nem szarta össze magát egyszer sem. Igaz hogy a routertől 2 méterre sincs tele a térerő, meg a sebesség is visszaesett 30-40Mbps közé, de ha így jó lenne verném a seggem a földhöz örömömben.
Openwrt alatt sose tudtam csak közelítőleg a felét a wifi sebességnek a gyéri fw-hez képest.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 11. nap: Orc Must Die 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest