Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz emvy #9564 üzenetére

    Eddig nem írtam ide és valószínűleg ezután sem fogok, ennek oka, hogy mindenki "szakértő", "vírusnyomozó", jós és mindenbe belelát, mindent jobban tud. Az ilyen statisztika amit "idebiggyeztettél" a számokon kívül semmilyen következtetést nem eredményez, mert nem tudod, hogy melyik ország milyen szempontok alapján készíti, Mo-n tudni lehet, hogy az elhunytak mind súlyos betegek voltak, tehát úgy is meg lehet közelíteni a dolgot (amikor írták/mondták, hogy 6 korábban súlyos beteg is elkapta máris 6 elhunyttal számoltam, és nem rossz indulatból, sajnos ezt a vírust egyelőre egyénenként kell leküzdeni, nincs gyógyszer ami meggyógyítana és aki hátrányból indul az sajnos erősen ki van téve ennek a vírusnak), hogy nem a vírus miatt hunytak el, az csak felgyorsította, azaz akár 0-val is számolhatnánk. Az sem mindegy, hogy melyik területen éppen hol indul el a komolyabb fertőzés, tehát ha egy idősek otthonában kezd el "támadni" akkor nagyobb lesz a betegek száma, sőt a halálozási arány is magasabb, ha meg egy diákszállón akkor lehet, hogy 0 az elhunytak száma.

    Az a helyzet, hogy ezt a topikot is sokan megtalálják, azok is akik még soha nem jártak erre és olyan dolgokat lehet olvasni ami na…, sokan megijednek, sokan csak a támadási pontokat keresik, hogy minél jobban bele lehessen kötni valamibe, nem kell semmibe sem belekötni, mostanság inkább nyugalomban társalogni, segíteni ahol tudunk, stb.

    (#9570) nubreed
    Mert már korábban is súlyos betegek voltak. Majd akkor lesz komoly amikor olyan betegek hallnak meg akik nem voltak betegek és ténylegesen a vírustól készültek ki.

    Felelőtlen orvosok, politikusok, világjáró emberek tehetnek róla elég szép számban, sajnos, és az egész világon, nem lehet egy országra korlátozni a butaságot.

    Összefoglalóban szerepel, hogy "Tilos a pánikkeltés, rémhírterjesztés!", nem úgy veszem észre, hogy ezt bárki is betartaná, minden második hsz, akár még burkoltan is de pontosan ilyen információkat tartalmaz.

    Mindenkinek kitartást és jó egészséget!

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák