Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz lacafaca #87784 üzenetére

    Nem bántom, tökre örülök neki, hogy jó helyen van :)

    Nem kell ám mindent túlmisztifikálni, sokkal egyszerűbb a magyarázat. Ezres nagyságrendű "köreim" vannak, nagy a család is, ezen kívül zenészek, szépségipar, közszereplők, marketing, (szak)újságírás, partikultúra, fesztiválközösségek, stb. az eloszlásuk is változatos, majd kéttucat országban szétszórva.
    Ugyanúgy buborék, mint másé, csak az átlagnál nagyobb. És az arányok tökre olyanok, mint a világ arányai ebben a járványban is.
    Írtam már, de sokan enyhe tünettel, vagy tünetmentesen estek át rajta közülük is, a számukhoz képest viszonylag kevés az egyértelműen long covidos, sőt, az elhunytak száma sem kiugró.
    Viszont ezáltal arra is kapok egy homályos ablaknyi rálátást, hogy mennyire nem azon múlik, ki mit eszik, milyen egészségi állapotban van, vagy mennyire kövér, mennyit kajál gyorsétteremben, vagy éppen mennyire fejlett lelki életet él.
    Igen, ezek is számítanak, de a mintavételem alapján jóval kevesebbet, mint hiszed.
    (privátban esetleg adhatok infót egy közismert természetgyógyász véleményéről, tapasztalatairól is, az elmúlt 10 napban kétszer is beszélgettem vele)

    Ami a húgomékat illeti, ha nem szeretném őket és nem aggódnék értük, azt mondanám, hogy "megérdemlik", amiért a sógortól szinte a te mondataidat hallottam vissza, a bullshit "alternatív média is megírta, meg fősodratú, mainstream hazudik, meg bio kertünk van, majd a vitamin és nap megvéd, nem is veszélyes, nem is kell vigyázni és tsai" miatt, mert hiába ugattam, hogy f@szságokat beszél.

    A várandós csajszi meg konkrétan Darwin-díjas, babával a pocakjában gyakorlatilag tátott szájjal rohant abba a bizonyos erdőbe.

    Sokkal jobban sajnálom azokat (persze akkor, ha mindenki a fentiek közül átvészeli maradandó egészségkárosodás nélkül), akik sokat megtettek azért, hogy ne kapják el, de a nagyszámú hülye miatt mégis elkapták és lerobbantak, meghaltak.

    (szintén privátban mesélhetek az "életcél meditációm" eredményéről is, ha érdekel)

    Ja és az ismerőseim köre annyira változatos, hogy akár reprezentatív mintának is vehetem, bármilyen oldalról nézem. (illetve afro-amerikai csak kettő van köztük, ez talán kivétel)

    Összegezve: abszolút nem más az én buborékom, maximum nagyobb buborék.

Új hozzászólás Aktív témák