Új hozzászólás Aktív témák

  • Darmol

    senior tag

    válasz Janusz001 #62647 üzenetére

    Legesélyesebb valamilyen egyéb közönséges felső légúti megbetegedés. Ami minden évben előfordul az évnek ebben a szakaszában. És jó eséllyel az egyik csoporttársától kapta el.
    A bölcsődék és óvodák kifejezetten paráznak a jelen helyzettől, már egy fél tüsszentésért hazaküldik a gyereket mert beteg. A hivatalos álláspont szerint csak tünetmentes gyerek mehet a közösségbe, és az óvónők nem orvosok.
    Szeretett és dicső kormányunk a fenti nyilván idilli helyzetet olyasmikkel fejeli meg, mint az EMMI féle értelmezése a 363/2012. (XII. 17.) Korm. rendeletnek, csak mert jelen egészségügyi és gazdasági helyzetben nyilván ez a legfontosabb. (természetesen csak az "Az anya nő, az apa férfi." korszakalkotó meglátás után).
    Az óvodák és nevelők nem feltétlenül hibátlanok, de jelenleg nekik is egyik pillanatról a másikra vita nélkül kell betartaniuk az agymenésekből származó ötleteket, amiket illő minőségben öntenek rendeletekbe.
    Mostanában elég sok szülő kerül olyan helyzetbe, hogy "Hogy a p***ába adjak ételt a gyerekemnek, ha nem tudok pénzt keresni, mert itthon kell lennem vele.". Nem feltétlenül a bölcsőde/óvoda a hibás, de a szülők itt is magukra maradtak, mert az kormány úgy gondolja: "oldják meg ahogy tudják".
    Csak azt tudom mondani, nem a pedagógusok vagy az orvosok okozták a jelenlegi helyzetet, ne rájuk légy dühös.

    Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.

Új hozzászólás Aktív témák