Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    válasz radi8tor #42043 üzenetére

    Én azért tartom veszélyesnek, és veszélyesebbnek mint mondjuk az infulenzát, mert még nem ismerjük. Az infulenzáról tudjuk mit várhatunk tőle, milyen utóhatás marad vissza ha nem kezeljük ki magunkat belőle rendesen stb.
    A covid-nál ez még nem lejátszott meccs.
    Amit írtam korábban, jobb okosan óvatosnak lenni, mint bután felelőtlennek, mert ami ismeretlen az lehet veszélyes is. Aztán persze lehet kiderül hogy tényleg harmatos kis vírus, de most nem tudom ezt elhinni.
    Én amúgy is 45 évesen nem érzem már magam fiatalnak, a szüleimet pláne nem gondolom annak a kategóriának akiket veszélybe sodorhatnék csak azzal hogy lazábbra veszem.
    Még ha a "marketingje" túlzó is a járványnak, látszik hogy az emberek többsége még ebből sem ért!
    Mint minden "reklám" ez is úgy müködik hogy fel kell kicsit nagyítani, kicsit túlozni kell hogy az emberek felfigyeljenek rá.
    Biztos ez is benne van, de ettől még nem emlegetném egy lapon az infulenzával, amivel nagyon régóta együtt élünk, és még a laikus is tudja mi az.
    No offense!

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák