Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz forumpista #110193 üzenetére

    Nagyon jól összeszedted, de sajnos a falnak beszélsz. És jól látod, ennél binárisabban, ahogy ő látja, már nem is lehet.

    A dohányzásos példáddal ("Torches of Freedom" :DDD ) kapcsolatban egyébként én úgy tudom, hogy már több korai tanulmány rég összekötötte a tüdőrákkal (20-as évek végén, 30-as évek elején), ami előtte elképesztő ritka volt, ezek a kampányok meg csak utána pörögtek igazán. Akkor az orvosok még a cigarettázást népszerűsítették a plakátokon. "More doctors smoke Camels." :DDD
    Néhány embernek egyszerűen szüksége van az abba vetett hitére, hogy ezek az intézmények vigyáznak ránk és a legjobbat akarják mindnyájunknak, minden egyes pillanatban, mert minden ettől eltérő, kicsit is összetettebb, árnyaltabb lehetőség elborzasztja őket.

    Tényleg BalanceR, már egyszer felsoroltam ezeket, nyilvánvalóan akkor sem reagáltál, de tényleg kíváncsi vagyok. Te például hogyan egyezteted a Project MKUltrát a világképeddel? (van ezer hasonló meredek dolog, de ez azért elég közismert) Mármint az pl. hogyan történhetett meg? Arra vagyok kíváncsi, hogy ezeket feldolgozod-e vagy nem is tudom... nem veszed komolyan? Kizárod az elmédből? (Hitrendszeredből? :D )

Új hozzászólás Aktív témák