- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Pepeninho #37902 üzenetére
És ez hol rekord? A katalán lap csak szart kavar szerintem. De ha igaz is, nekem ez többnek tűnik ránézésre (nem számoltam össze).
Más forrás szerint a Real-nál a fizetések. ez viszont kifejezetten alacsony
-
IreN!CuS
őstag
válasz
Pepeninho #37816 üzenetére
Van 1-2 kameraállás amiből szépen látszik ,hogy érkezik meg oldalról és tarolja a srácot . Nem érv ,hogy mert nagyobbat tudott ugrani azért történt ez. Lendületből jött "lemaradásban" és vitt mindent , innentől kezdve egy hajszál választ át az egymás eltaposásától , mondván én vagyok az erősebb ( én ugrok nagyobbat) szimplán ennyi a bajom.....
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Pepeninho #37782 üzenetére
Ez nem csak Spanyolországban van így... Angliában Adebayornak az Arsenal szurkolók azt kiabálták a busztámadás után, hogy bárcsak te haltál volna meg. Semmi nem lett a következménye ha jól emlékszem. Olaszországban folyamatosak a rasszista, trágár beordítások. Talán ott a legrosszabb a helyzet. Dortmund szurkolók is családokat zaklattak a Bernabeuban,stb.. A foci előhozza az emberekből a barbárt.
Ez meg "Spanyolország ingerküszöbe a rasszizmust tekintve igen magasan van.
A rohadék cigányok!
" remélem poén volt
Más:
Istenem, Arbeloa xd
Ez a srác még mindig akkora kakukktojás a csapatban. Durvább, mint Pepe rosszabb napjain és nem tud támadni. Ami megnyugtat, hogy védekezésben is legalább annyira szar. -
DeathAdder
veterán
válasz
Pepeninho #37697 üzenetére
Ott volt Xabi, Mascherano, Torres, Gerrard... de amint nemvolt BL rövid időn belül csak a legenda maradt (bár őt is csak a BL győzelem mentetette meg annó a cselzitől), nem volt gyenge az a keret sem.
Mata érkezése viszont valóban bizakodásra adhat okot, ami hatására talán pörszi,rúni nem hagyják el a csapatot, de ezt sem kell készpénznek venni
-
DeathAdder
veterán
válasz
Pepeninho #37691 üzenetére
Kérdés ki akar majd oda menni, és kit sikerül megtartani?
A Poolba a kutya se akar már évek óta, Suárez volt az egyetlen aki úgy jött, hogy sztártehetségnek volt kikiáltva és szinte borítékolható volt a sikere, de ő is csak azért, mert gyerek kora óta nagy pool szimpatizáns.
Ráadásul Torres, akit imádtak a drukkerek, többek között azért is, mert nem győzte hangsúlyozni, hogy mennyire boldog itt, és semmihez sem foghatók a szurkolók és a klub, erre a legnagyobb szarban hagyta ott őket a téli igazolás utolsó pillanatában..Pénz volt, de a csapat építés nem ment, mert csak ilyen Downing, Carrollok voltak hajlandók eljönni.
BR most is félig kiégett tehetségekből, ifikből és relatíve alacsony költségvetésből tudta elkezdeni a csapat építést, olyanokból mint pl. Sturridge, Coutinho, Sterling..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest