-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
nem bír egymással, ez a két szimpatikus csapat
-
bandus
veterán
válasz forceberg #212177 üzenetére
neked azert komoly problemaid vannak fejben, ha ebbe is a realt kevered bele, de hat ikyen ez a kisebbsegi komplexus, amikor semmit se nyer az ember csapata es meg az egyik csodagyerekuk is leserul 20 perc utan
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DS39
nagyúr
Oh Ronci...
-
DeathAdder
veterán
-1 emberrel a portugálok, és még istápolják a csapattársak is minden szerencsétlenkedése után, annyira kellemetlen nézni, hogy már én kívánom hogy verjen egy gólt
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #212207 üzenetére
+1
-
Creative997
őstag
Bappe lejon 15 perccel a vége (tizik) előtt...
Amúgy a hangot már levettem, már visszakivanom a vuvuzelat e helyett a 2 órás rigmusnak a skantalasa helyett, halál idegesítő
[ Szerkesztve ]
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
DeathAdder
veterán
vajon mi a terv? a csokikkal tizipárbajra mennI?
-
Creative997
őstag
válasz DeathAdder #212207 üzenetére
Majd tizibol.. talán 50-50
-
bandus
veterán
válasz DeathAdder #212210 üzenetére
a legutobbi alapjan ez is benne van. bizhatnak a tiziolojukben.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
paatrick
őstag
Nem nagyon akarják a fiúk hogy hamar lefeküdjünk Ronaldo játéka nekem teljesen érthetetlen, legtöbbször holt terekben mászkál, 3-4 védő mögött, ott sosem fogják megjátszani.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
7Heads Drago
veterán
Ezen a mecsen nem a bíró akar a sztár lenni. Ez szerintem jól vezeti.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
addikt
Oliver b+
Go Gunners!
-
Creative997
őstag
válasz Peterhappy #212126 üzenetére
Fiad nézi most? Ha alszik keltsd fel, tizik vannak
-
Creative997
őstag
Portugál kapus mindig balra vetődött. Most arra ment, kivedhette volna, erre megy a másikba
-
sh4d0w
félisten
Ha valaki azt mondja, hogy gol nelkul el lehet jutki elodontobe...
https://www.coreinfinity.tech
-
Farkassacred
őstag
Ezaz
Bár 0-0-val hosszabbítani.. felér egy vallatással.[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
DeathAdder
veterán
két öngól, egy tizigól -> eldöntő
kemény
-
Egon
nagyúr
Megbosszulta magát a sok kihagyott helyzet.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
paatrick
őstag
Joao Felix eddig az évtized flopja. Brutál szerencsétlen egy csávó, és viszi magával mindenhova.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Piftuka
veterán
válasz 7Heads Drago #212219 üzenetére
Nagy csalódás volt ma, ez tény. Visszanézném még egyszer a jelenetet, de az ominózus gáncsolásért a szabályok alapján még pirosat is kaphatott volna, és egy rossz szava nem lehetne... Ez most nem foci volt a részéről.
"Aquila non captat muscas."
-
yanna
addikt
válasz DeathAdder #212223 üzenetére
A foci szégyene...
-
grizlisandor
veterán
Kíváncsi lettem volna a Portugálokra, ha a passzív, megöregedett CR7 helyett egy támadó lett volna fent a pályán.
Pepe meg kellemes csalódás volt 41 évesen, szerintem még a Fenerben Mou papánál rúghatná a bőrt. -
mvkly
senior tag
válasz 7Heads Drago #212218 üzenetére
E szerint igazad van, nem volt tizenegyes.
"Az UEFA azt mondja, hogy ha a kar felemelt helyzetben vagy vízszintesen van, ami akadályt képez a labda útjában, ez nem magyarázható a testhelyzettel, a játékvezetőnek és/vagy a VAR-nak pontrúgást kell javasolnia.
A torna előtti tájékoztatón Roberto Rosetti, az UEFA játékvezetők főnöke konkrét példákat hozott a kezezésekre. Rosetti egy klipet mutatott be, amelyen egy védő karját találták el, amely függőleges helyzetben volt közel a testhez. Azt mondta, ez nem lehet szabálytalan, mert ha a kar közel van a testhez és nem nyújtja ki azt, akkor ezt nem szabad büntetni." -
Peterhappy
őstag
válasz Creative997 #212217 üzenetére
Neeem. Jovo heten engedem neki a 2100s meccseket, a heten meg nem.
En sem neztemDe nem mondom el nekik az eredmenyt, ha felebrednek, leulunk es megnezzuk a parbajt
-
mvkly
senior tag
válasz 7Heads Drago #212218 üzenetére
Akkor ez létező szabály, nem szubjektív, ez jó. Viszont készülve a problémás helyzetekre az UEFA igazán csinálhatott volna 1-2 magyarázó képet a kivetítőkre, hogy a helyszíni szurkerek, de főleg a kommentátorok rögtön értsék a szitut.
Nekem 1 perc alatt ment kávézgatás közben. Szerintem be is küldöm az ötletládájukba.
-
mvkly
senior tag
[link]
Mikel Merino ugyanúgy ünnepelt, mint az apja 1991-ben az UEFA-kupában a Stuttgart ellen, ugyanabban az arénában. -
DeathAdder
veterán
-
addikt
-
addikt
válasz DeathAdder #212223 üzenetére
Oké, de egyetlen gólt kaptak, az is tizi volt.
-
mvkly
senior tag
válasz DeathAdder #212238 üzenetére
Régi szép idők
-
Terek
tag
válasz DeathAdder #212238 üzenetére
Biza nemcsak kapura tartott de a képen látszott is be is ment volna mert a kapus csak állt mint egy jól megtermett a másik irányban
Ilyen helyzetben egyértelmű 11,de ha nem kapura megy és elengednek ilyet az más.
Látszott az egész szitun,hogy elsumákolják,a fickó aki kezezett röhögött is a videó végén.
Ők akkor és ott nem kaphattak ki.Ezvan. -
paatrick
őstag
válasz mvkly #212234 üzenetére
Teljes baromság. Pont a Premier League-ben ugyanezek a bírók ilyen érintésre büntetőt adnak.
Én úgy tudom az a szabály hogy csak akkor nem kéz ha a kéz a földet éri kvázi azon támaszkodik. Minden más esetben meg megnagyobbítja a testfelületét és büntető.Újra csak le a bírókkal, jöjjenek a számítógépes bírók.
De ezek alapján akkor én is lerajzolom hogy védekezzenek a védők mostantól:
Elvileg sose lesz büntető belőle, el lehet felejteni a hátrakulcsolt kezet...
-
mvkly
senior tag
válasz paatrick #212243 üzenetére
A te rajzod igen-igen barátságtalan, herekezű morcos emberek
Az egyik FA, a másik UEFA. Ha minden igaz, utóbbinál elmondták a követendő irányt a tornára. Hagytak némi természetes mozgásteret a védőknek. Nem jó, nem teljes, nem konzisztens az EBn, egyenesen szar? Lehet, de a német-spanyolon e szerint jártak el, nem csaltak vagy nem a háttérből/fentről mentették meg a spanyolokat.
Szemre én is befújnám, de azzal nem lehet szerintem vádolni ezt az esetet, hogy nem szabálykövető (ha az ESPN cikke nem téved).Szerencsétlen AI-t is a szabálykönyvvel kellene betanítani. Vagy ha ráereszted az elmúlt 10 év összes meccsét, hogy betanuljon, okkal lázadna fel a teremtője ellen
-
forceberg
veterán
válasz mvkly #212244 üzenetére
Az egész ott bukik el, hogy a támadónál azonnal befúzzák, ha az ujja hegye érintése megjelenik az EKG képén... Az a teljesen nonszensz, hogy a támadó és védekező nem ugyanannyira és ugyanúgy érhet kézzel a labdához. Ha a kisujj köröm labdaérintése szabálytalan a támadónál, akkor a védőnél is legyen az. Egyszerűen szándékosan gumírozzák a szabályokat, nem akarják normális, világosan lefektetett keretek közé terelni.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
paatrick
őstag
Tippmix már múlt héten lenullázódott mikor a brazilok nem nyertek Costa Rica ellen veszteni mondjuk így se vesztettem az EB alatt, mert a feltöltött alappénzt már kiutaltam előtte.
Tegnapi nap papírforma tippmix lett volna, francia vagy döntetlen + német vagy döntetlen, egy duplázás simán ki is jött volna belőle.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
today is the day
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest