Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz powerup2 #10136 üzenetére
Nalam a CEC kivan kapcsolva, es ugy elmeletileg nem fog vezerelni semmit a Zidoo tavja a Zidoon kivul. Nalam egy SB 3000-es lada dünnyög, annak csak Bluetooth csatlakozása van szerencsére. Én a zidoot mindig bekapcsolva tartom, ezert a CeC-re sincs szükségem. Próbáld ki úgy, pillanatok alatt letesztelheted.
-
Northlorien
tag
Ez csak én vagyok, de nekem semmelyik soundbar nem tudja pótolni a tisztességes sztereó hangot, és bármikor egy jó sztereó mellett döntenék tisztességes erősítővel a soundbarral szemben. Ha jól látom ez a kombó 150 ezer forint, ennyiért nem lehet jó 5,1-et venni, hanem max sztereót - az viszont bitang jól fog szólni, valóban.
[ Szerkesztve ]
-
Northlorien
tag
válasz John D'oh #9341 üzenetére
Hát pl. volt egy olyan hogy FW aminel a Nas útvonalát elveszítette, ez egy újabb FW-el rendbejött. Van amikor nem azt a filmet találja meg, vagy nem látja rendesen az összes sorozat részt, a Google appok/play store nem az erőssége - én abba már be se léptem. Szóval ilyenek, semmi komoly, vagy olyan ami a médialejátszást nagyon zavarná, inkább a kényelmi funkciók esetében voltak néha gondok
-
Northlorien
tag
Nálam marantz erositovel tökéletesen megy a z9s, illetve kadencia helyesen jatsza le az anyagokat is, autón átvált a megfelelő bontásra frekvenciara és fpsre. A zenelejátszó funkció pedig nem rossz, de nem is a legjobb amit eddig láttam. Frissíteni folyamatosan frissítik, és amióta megvan kb egy éve, sokat javult és fejlődött. Valóban kínai, viszont szerintem nagyon jól össze van rakva. A Dune fórumban az admin valószínűleg egy kissé elfogult. Számomra ez közel tökéletes lejátszó hálózati filmnezesre, vannak hibái, vagy zavaró dolgai de az esetek többségében tökéletesen teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
-
Northlorien
tag
válasz Csabi1984 #9286 üzenetére
Én nagyon szeretem, valószínűleg ha kijön a z9x akkor váltani fogok dolby vision miatt, de amúgy teljesen jó média lejatszashoz. Automatikus beállítások esetén a lejátszó mindig átvált arra amire kell, és pontosan jatsza le az adott filmet, a felirat kereső funkciója, poster wall stb szintén jól működik.
-
Northlorien
tag
Tényleg? Na ez viszont nagyon jó hír, viszont akkor ezek szerint arra képes, hogy hdr10-é alakítja a dolby visiont, és nem natívan azt játsza? Ez biztos? Leelenőrzöm én is
GigaGabi-DV hogyha Netflix/HBO stb streamre is szükséged van+Atmos supportra, akkor viszont egy ShieldTV+Kodi kombóval jársz jól. Én a Kodi-t nem kedveltem annyira - nincs nagyon logikus magyarázatom rá, vagy nem azért mert gondom volt vele, csak jobban szerettem más rendszereket.
Amúgy egy Zidoo Z9s + Nas Kombó nagyon ideális tud lenne, meg elég kényelmes, viszont a streaming appek nem működnek jól/limitáltak a zidoo-n, szóval arra nem ideális egyáltalan. Viszont ha csak filmet akarsz lejátszani, és automatán feliratot letölteni, és hálózati lejátszóként használni, akkor a Zidoo közel tökéletes. -
Northlorien
tag
válasz GigaGabi-DV #8969 üzenetére
Más más kicsit a szerepe a két lejátszónak. A zidoo az egy közel tökéletes hálózai médialejátszó, ha rádugsz egy HDD-t vagy a hálózatról szeretnél filmet lejátszani, azt közel tökéletesen megoldja, vannak a rendszernek hiányosságai, mint pl az hogy nem talál meg az adatbázisban minden filmet, főleg, hogyha nem annyira populáris, de ez ritka.
A Shield egy bődületesen erős android okostv rendszer, streaming funkciókkal, de szükséged van hozzá egy lejátszó softwerre, sokan VLC-t használnak, én azt nem szeretem különösebben - régebb jobb volt - és ha hálózati médialejátszás, rendszerezés, felirat letöltés stb fontos számodra, akkor a Zidoo jobb döntés. Ha szükséged van Netflixre HBO go-ra, meg úgy amúgy okostv rendszerre, rengeteg appra, esetleg összekötnéd a géped hálózati játék streaminghez, akkor a Shield 10000x jobb döntés. Hálózaton keresztül, illetve azonkívül sem tud a zidoo dolby visiont lejátszani, HDR 10 support van, és az tökéletesen működik. Milyen TV mellé vennéd? Illetve milyen hangrendszered van? -
Northlorien
tag
válasz #92251648 #8832 üzenetére
Hát, lehetséges, hogy nem tűnik fel a hálózaton, és hasonló mint nekem a zidoo net kapcsolat. Megoldásképpen azt mondanám, hogy amennyiben eddig kiszoktad kapcsolni a zidoo-t ne tedd, hanem inkább standby módba hagyd, vagy egész egyszerűen hagyd futni, amúgysem fogyaszt sokat. A teljes megoldás - és ezzel járnál a legjobban minden téren, az egy dedikált nas lenne szerintem.
-
Northlorien
tag
-
Northlorien
tag
válasz Beni2360 #8819 üzenetére
Ugyanezt csinálta nekem is. Pár dolog oldotta meg a problémát. Az egyik a legutolsó stabil változatra a frissítés a zidoon, a másik a Synology Nas frissítése, illetve az alacsonyabb szám az indexelesnel a nas média center appjaban. Iszonyat idegesítő volt, de most egy hónapja hiba nélkül megy. Illetve a routert is beresetelem gyarira, ezek most megoldották a problémát, de ha nem találna meg rögtön akkor a nasnal keresnem a hibát. Illetve csak standbyba rakom a zidoot, nem kapcsolom ki.
[ Szerkesztve ]
-
Northlorien
tag
válasz Vhiktor #8763 üzenetére
Mondom, hasznald auton, eleg sok fejfajastol kimeled meg magad, es teljesen jo szokott lenni auton a dolog, nagyjabol fel egy ev korul hasznalom meg soha nem volt gond igy. A lejatszas elejen atallitja a frameratet pontosan arra amire kell, es utanna nem villog semennyit. Annyi meg belefer.
-
Northlorien
tag
Sziasztok!
Használt valaki steamlinket zidoo z9s-el? Ha igen mik a tapasztalatok?
Új hozzászólás Aktív témák
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
- Bemutatkozott a Realme 14x
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest