- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikiller
aktív tag
Kipróbáltam a cache ürítést, de továbbra sem jó.
Nézzétek már meg pl. ezt az Armada musicotKözben kijelentkeztem YT profilból és úgy nyitom meg innen, akkor meg jó.
Akkor a YT profilomban elállítódhatott valami?
Még egy infó. Kipróbáltam Internet Explorer-el ott is ha bejelentkezek akkor rossz.[ Szerkesztve ]
-
Mikiller
aktív tag
Nektek megnyílnak a YT baloldali menüjéből a feliratkozott csatornák?
-
ledgeri
nagyúr
Hát ok, csak bosszantó, mikor nem tudo, hogy az eamil amit látok már szerepelt, vagy egy tök ugyanolyan...
Betudom a logócserének...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Out
addikt
válasz ledgeri #3093 üzenetére
Folyamatosan vannak kisebb-nagyobb hibák, vagy fejlesztenek valamit és azért, vagy nem fejlesztik és azért. Én mostanában arról nem kapok semmit, hogy valaki hozzászólt egy videómhoz, így állandóan nézegetni kell Régebben minden jól működött pedig
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
ledgeri
nagyúr
Már megint megy a kavarás:
Kb egy hónapja 2 hétig nem kaptam egy feliratkozott feltöltő feltöltéseiről emailt, nem tudom miért, resub után sem... most meg mindegyikről duplán...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
spkkill
tag
válasz Liquid Snake #3090 üzenetére
Bankkártya nem kell hozzá,gondolom bankszámlára gondoltál.Semmi extra nem kell cak egy mezei bankszámla,annyi hogy IBAN formátumban kell megadni a számlaszámot,de ezt majd látni fogod.
-
66zio
aktív tag
válasz Liquid Snake #3088 üzenetére
Nem, miért kellene? Bár leírásba, címkék közé leírhatod, így ha valaki úgy keres rá könnyebben megtalálhat.
-
Liquid Snake
aktív tag
Üdv! Egy olyan kérdésem lenne hogy ha fel rakok egy saját gameplay a youtube-ra. Le kell írnom hogy ez a játék xy cégé és xy évben adták ki.?Válaszokat előre is köszönöm!
A Hideo Kojima Game
-
atomeec
senior tag
Sziasztok. Szerettem volna ma youtube-on jó minőségben videót nézni. Semelyik videónál nem enged 720p-nél nagyobb felbontást állítani. Nincs opció. Hogy a manóban lehetne ráerőszakolni, hogy mutassa a többi lehetőséget? Nem tudom mióta van így, mert csak játékvideóknál érdekel, hogy fullhd, esetlegesen 60 fps, pár hete még semmi gond nem volt ezzel. Tud valaki erről valamit? Nem találok semmit neten. Köszi előre is, ha valaki tud segíteni.
-
aram01
nagyúr
sziasztok, ez a retves youtube minden bejelentkezésnél kéri a csatlakozott tévét? én vagyok a hülye vagy az alkalmáz nem ér 5 forintot sem?
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
D.Va
senior tag
Minőség ide vagy oda, van amit máshonnan nem lehet beszerezni... mert pl egy xy által készített home video nem jön ki blu-ray-en..., az csak youtube-on van fent, sehol máshol...
vagy pl a videóklippek 90 százalékát is csak onnan lehet(ne) letölteni...
Nálam pl 1080p-s projektor van 3 méteres vetített képpel... azon elég gáz egy 480p-s yt video
Az 1080-p-s 100x jobb!! -
Out
addikt
Sok értelme nincs letölteni 1080p-t, mert az már a YouTube-n sem olyan minőségű, mint az eredeti, mert gondolom tudod, de nagyon, nagyon tömörítve van és butítva a minőség.
Bocsi a vírusos weboldal miatt.Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
D.Va
senior tag
Tud valaki ajánlani NORMÁLIS vírus, adware, és plugin mentes youtube video letöltő programot? Mert eddig akárhányat próbáltam mindre ugrik a vírusirtó, meg mind teleba**a a gépet meg a böngészőket unwanted szarokkal...
-
ledgeri
nagyúr
Ez a limit (mindkettő) növekszik 25-re (azt hiszem) és 250 percre (ez biztsos), ha ellenőrizteted a fiókod (csak egy telőszámot kell megadni, és küldenek egy sms-kódot, amit vissza kell írni böngészőbe).
(ja bocs nem 25 giga a max, hanem 128 GB!
[ Szerkesztve ]
-
titán
Szia!
Koszi szepen amiket irtal! Igen, elnezest erte, kozben eltavolitottam, probalkoztam tobbfele felbontassal es minosegben. Feltoltottem tegnap egy csomo videot, meg torolgettem is, ugy nez ki ez is aldozatul esett. Az a gondom vele, hogy a monitorom felbontasa1680x1050, ezt lefele konvertalja a yt. Vicces, de felfele kell konvertalnom a felbontas miatt, a full hd-t mar ugy hagyja. Konvertaltam 2560x1440-es felbontasba is, azt sem bantja, viszont ugy meg a meret lesz oriasi, ha megtartom a minoseget. Szoval nem egyszeru. Megertem amugy a youtube-ot is.
Van olyan korlatozas, hogy mennyi videot tolthetsz fel? Illetve mennyi a merete a videoknak?
Mert ha nincs, akkor felkonvertalom nagyra, feltoltom majd letorlom magamtol es kesz.
-
Watt25
veterán
Azt szeretnem megkerdezni, mit kellene tennem ahhoz, hogy a feltoltott videokat ne meretezze at a youtube?
Olyan felbontásban töltsd fel, amiket a YouTube is használ.es meg konvertal is
Ez ellen semmit sem tehetsz.A videódat meg már eltávolítottad, nem látom...
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
titán
Sziasztok!
Azt szeretnem megkerdezni, mit kellene tennem ahhoz, hogy a feltoltott videokat ne meretezze at a youtube? Feltoltok egy 1680x1050-es videot, ezt atmeretezte 720p-re es meg konvertal is. Ennek az lett az eredmenye, hogy pl a fps szam alig latszik a videon, pedig eredetileg tukor a minosege. Pl ez a videom: [link]
Koszonom!
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Nem nézik, de egyszer amikor talán a g+-accounotzás bevezetésekor belefutottam, és ha nem is hivatalos szabály, mint pl a +18-as tartalom vizsgálata, de az EULA-ban benne van. (persze most nem dob találatot erre a híres google... de nézegetem)
-
ledgeri
nagyúr
válasz tylerddd #3056 üzenetére
Én csak unfairnak gondolom az a fajtát, hogy iratkozz fell, likeolj, és osszd meg. mert így az esélyeidet rontod, de persze ez feltétel..., de ez már csak így működik...
És alapból a youtube szabályzata előírja, hogy kérdd a nézőidet a feliratkozásra....vagy hasonló..
-
tylerddd
veterán
Ajándékok kisorsolásával való szábszkrájber gyűjtés mennyire etikus Youtube-on?! Jogilag megkérdőjelezhető-e valamilyen szempontból?!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
66zio
aktív tag
Van valami pinaple studio ha jól emlékszem. Amúgy a youtube videószerkesztővel is megoldható. Keresel egy olyan hosszú videót amilyen a zenéd, azt letöltöd, majd visszatöltöd és alávágod a zenét.
-
Out
addikt
válasz Outlander #3050 üzenetére
Trógerverzió: A telefonoddal felveszel egy állóképet, közben elindítod a zenét a hangfalon és rögzíted az egészet
Nem tudok tippet adni egy könnyen használható programra, de ha látható a topik a listán, akkor talán jön valaki aki tud neked megoldást mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz Outlander #3050 üzenetére
Pedig kellene egy videó szerkesztő mindenképpen, hogy berakd a zenét és egy háttérképet, amiből videót csinálnál. Én csak a Sony Vegas-t ismerem, de gondolom van valami kisebb program ami neked jobban megfelelne a célra
Esetleg azt megpróbálhatod, hogy kivágsz egy filmből egy olyan hosszú részletet, mint amilyen a zene. Azt feltöltöd YT-ra és a videó szerkesztőben alárakod a kívánt zenét, illetve a videó képét eltünteted benne. Szerintem ez járható út lenne, csak nem ismerem a YT beépített videó szerkesztőjétA fene, ehhez is kell egy videó szerkesztő amivel kivágod a jelenetet
[ Szerkesztve ]
-
Outlander
addikt
Üdv.
Egy ismerősnek kellene feltöltenem egy mp3-at youtube-ra...
Azért ide, mert ezt ismeri, meg ez nincs náluk letiltva... szóval most nem alternatíva a többi millió1 oldal, ami ere van szakosodva.
Viszont ide nem lehet csak videót feltölteni...
Tippeket várnék, hogy miként lehetne ezt megoldani...
Nem mozgok, sem a videószerkesztők, sem a youtube feltöltés világában...
Így nincs kedvem az összes videószerkesztőt kipróbálgatni, pláne ha a free verziója korlátos...
Köszi a tippeket.
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől van,hogy youtube-n amikor hozzá akarok szólni egy videóhoz,ilyen világoskék a közzététel gomb és nem küldi el amit írtam.
-
laszlohu
addikt
válasz hattrickuser #3039 üzenetére
Szerintem tévedsz a Chrome - al kapcsolatban,
ha foxban csak kikapcsolt hw gyorsítással műkszik, akkor chrome - ban is,
csak maximum nem köti az orrodra, hogy kikapcsolta a hw gyorsítást annak ellenére, hogy te a beállításokban bepipáltad. -
perempe
veterán
szívás, hogy el akar indítani egy újabb videót a lejátszás után, és a mégsére kell kattintani.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
hattrickuser
aktív tag
válasz laszlohu #3038 üzenetére
Köszönöm, ez tényleg így van.
Érdekes módon a Chrome-ban be van kapcsolva a hardveres gyorsítás és ott minden ok! A FF-ban kikapcsoltam, így van kép is a hanghoz (bár valóban akadozik). Az Edge-nél nem tudom hol lehet kikapcsolni, de akkor biztos ott is ez a probléma.
Közel 5 éves gyári rendszeren (hasonló korú driverekkel + programokkal) nem voltak ilyen problémák, lehet visszarakom az MSI rejtett partíciójáról a Win7-et, mert most másik HDD-re történő Win7 (friss driverekkel + programokkal), majd Win 10 (+ összes frissítés máig, stb...) telepítést követően jelentkezett ez a probléma...
-
laszlohu
addikt
válasz hattrickuser #3034 üzenetére
kapcsold ki a hardveres gyorsítást a firefox beállításokban, akkor elvileg nem lesz fekete vagy zöld képernyő,
cserébe akadoznak a full hd videók -
Vasinger!
nagyúr
Van itt valaki akinek volt jövedelme Youtube reklámokból? Kéne egy kis segítség, amelyet PÜ.-be írnék le.
-
hattrickuser
aktív tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám, hátha tudna valaki segíteni. Win7 (Home Premium) alatt a Firefox böngészővel a youtube-on nincs kép egy klip elindítását követően (fekete háttér) csak a zene megy. Teljes képernyőn és normál méretben is. Van amikor nem fekete, hanem zöld háttér van. Chrome alatt minden ok. Win10 (Home) alatt a Firefox, és az Edge is ugyanezt a jelenséget produkálja, a Chrome alatt ott is tökéletes a lejátszás. Firefox 39.0.3, Flash 18.0.0.209 (ha ez még egyáltalán lényeges).
A vas: Intel Atom 330 + Mobility Radeon HD4330 + 2 GB memória. A rendszer minden esetben legális, és friss telepítés!
Valakinek esetleg nincs ötlete? -
Mikiller
aktív tag
Én meg azt nem tudom, hogy miért akadnak még most is a 1080p/60fps-es videók. A hang megy tovább, de a kép megakad 2-3 mp-re. Átváltom 720p/60-ra ott meg jó. Meg miért nem lehet ilyenkor 1080p/30-at választani?
-
laszlohu
addikt
Én is pont most akartam posztolni,
nekem az új jobban tetszik, de nem a dizájn, hanem a lejátszás sokkal folyamatosabb
Linuxon,
ami miatt viszont írtam, az az, hogyelméletileg vissza lehet állítani a régi lejátszót, de ez nem következetes,
mert nálam az új lejátszó van beállítva, de nem is próbáltam átállítani a régire,
meg nem is tudom, hol kell,
de rapszódikusan bizonyos oldalakon mégis a régi Youtube-os lejátszót hozza be, ez nem tudom,
miért van. -
Dilikutya
félisten
Csak én érzem úgy, hogy szar a HTML5 úgy, ahogy van? Pár napig nem voltam gépnél, úgy látom, azalatt kidobták a Flash lejátszót. Bár most már 1080p-t is ki tudok választani, viszont sokkal jobban használja a processzort, mint a szintén hulladék Flash.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ledgeri
nagyúr
-
Murphistic
aktív tag
válasz geckowize #3026 üzenetére
Szia!
Kicsit kapcsolódik a problémádhoz, ezért írom válaszként, de lehet inkább mehetne általános hozzászólásként is.
Sokáig Firefoxot használtam YouTubehoz, ahol a HTML5 böngészővel legfeljebb 480p-t sikerült kicsikarnom, afölött már akadt. Persze a Core Duo T2050 ilyenkor azért izzadt rendesen, ami gyengébb is a tiédtől és ráadásul nincs grafikus gyorsításom se. Teljes képernyőről persze lemondhattam, legfeljebb a mozi mód maradt nézhető.
A Windows 10-ben levő Edge böngészővel viszont megy a 720p is teljes képernyőn is, sőt még az 1080p is. (MPC-HC-ben a kisebb bitrátájú 1080p-s anyagokat még épphogy elviszi a gépem). Gond egyedül az 50p-s videókkal van, ahol már tényleg elfogy a kraft.
Én nem tudom mit varázsoltak az Edge fejlesztői, de HTML5-ös videó lejátszásban elég meggyőző lett.
Az SSD szerintem nem sokat dob a Youtube lejátszáson, mert a Firefox SSD-n ugyanúgy lassú nálam is. (mármint a videólejátszás)"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
-
geckowize
őstag
Hali,
Intel Core 2 Duo P8700 (Penryn, 2 mag, 2.53 GHz, 3 MB L2 cache), 4 GB DDR2-800 RAM, ADATA SP900 SSD-n van a rendszer (igaz, SATA2 lefogja, de így is leköröz mindenféle HDD-t), mellette egy Hitachi 500 GB-os 5400 rpm-es vinyó van még, és a rendszert arról klónoztam SSD-re, lehet ezzel keletkezett valami gebasz és a vinyón van a chrome cache-e és az b*szottlassú? Pedig még direkt át is mozgattam a Chrome cache-ét az SSD-re manuálisan...Nem hiszem el, hogy nem elég egy ilyen proci + 4 GB RAM a youtube-hoz...
-
Zoshi85
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani vmi programot amivel live streamet lehet rögzíteni?
Xbox Series X - XLive: ZoshiSXHUN // PlayStation 5 - Psn: ZoshipsHUN https://linktr.ee/Zoshi85
-
geckowize
őstag
Sziasztok,
Egy ideje azt tapasztalom, hogy ha lepause-olok egy youtube videót, akkor akkor kb. 2-3 másodpercig hang nélkül megy a videó (kép az oké). Mitől lehet ez?
-
bigdady
nagyúr
hali
Hogy lehetne letölteni yt-ról egy film tartalmat pc-re?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen kérdezem-e de miért nem tudok csomó videót megnézni a youtube-on?
Egyik pillanatról a másikra egyszer csak megadta magát. Néztem egy videót megakadt és azóta nem tudom megnézni, de sok másikat sem.
Csak tölt folyamatosan. Több böngészővel is próbáltam de nem indítja el.
Telefonon viszont meg tudom nézni.
adobe flash player feltettem már. Egyszerűen nem tudok rájönni mi lehet.
Valakinek valami ötlete?A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.
-
66zio
aktív tag
válasz adamch4 #3015 üzenetére
Ha youtube Magyarország van, gondolom youtube Oroszország is van. Nem tudom ők mennyire foglalkoznak az ilyenekkel. Hozzászólásokat maga a yt nem fog tiltani azt csak a feltöltő tudja. Ha nekik valami nem tetszik akkor nem a hozzászólásokkal fognak foglalkozni hanem törlik a videót.
-
-
66zio
aktív tag
válasz adamch4 #3013 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem valószínű, hogy a youtube ezt el fogja távolítani. Egyik munkás ránéz a bejelentésre és annyit lát, hogy mennek kocsival meg térdelnek az emberek. Nem tud semmit a háttértörténetről és gondolom oroszul se, hogy lássa a hozzászólásokat. Meg kommentek miatt nem fognak videót törölni. Mondok egy példát. Feltesznek yt-re egy lefejezős videót az nagyon sok emberben megbotránkoztatást kelt így törlik. Itt viszont „csak” a hozzátartozókban és semmi olyan dolog nem látszik ami rájuk utalna.
-
adamch4
tag
válasz Cartevo #3012 üzenetére
tudunk vele valamit kezdeni?
a videólinket bemásoltam az adatlapomra, ha valakit érdekel. a leírásban ott az illető email-címe is.
orosz nyelvtudás igényeltetik, a lány is oroszul írt neki korábban, de még csak válaszra sem méltattaAhol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
adamch4
tag
válasz Cartevo #3010 üzenetére
Nem hiszem: egy a Kelet-Ukrajnában elesett kárpátaljai magyar férfi holttestének hazaszállításáról készült videó van megszerkesztve, szándékosan félrevezető címmel, vágásokkal. A feltöltő az elesett férfi lányának kérésére sem tiltotta a hozzászólásokat, ahol viszont becsmérlik az elesett katonának szánt tiszteletadást; ahogy elbúcsúztatják utolsó útján. A lényeg, hogy a videónak minél előbb el kell tűnnie, mert ez így kegyeletsértés, a hozzátartozókat pedig felzaklatja (másról már nem is szólva). Várom az ötleteket
Leírásban megadta a gmail-címét, hmm, de szívesen kezdenék vele vmit....Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
adamch4
tag
válasz Murphistic #3008 üzenetére
hát ez csak a maszlag duma, nekem anno a Google is 1 hónap után jelzett vissza, mikor a keresési találatok közül jelentettem vmi nem odaillőt (ja, és persze nem is távolították el ).
A feltöltőnek amúgy 29 videója van, ebből ez a videó messze a legnézettebb (96k / 93 like vs. 660 dislike), egy ismerősöm már pár hete jelentette - ma írtak neki vissza, most másképp próbálkozunk (próbálkoznánk)...[ Szerkesztve ]
Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
Murphistic
aktív tag
válasz adamch4 #3007 üzenetére
Akkor jó .
Egy gyors bingelés után ezt találtam: YouTube irányelvek
"Munkatársaink napi 24 órában, heti hét napon át nézik a megjelölt videókat, hogy eldöntsék, megsértik-e a közösségi irányelveket."
Bár, szerintem előtte lefut egy automata szűrő is, mert ez így elég embertelen melónak tűnik, hogy napi 8 órában a YouTube szemetét kell nézned.[ Szerkesztve ]
"A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
adamch4
tag
válasz Murphistic #3006 üzenetére
én jelentettem
szeretném, ha minél hamarabb eltűnne[ Szerkesztve ]
Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
Murphistic
aktív tag
válasz adamch4 #3005 üzenetére
Ne tölts fel olyan videót, aminél felmerül ez a kérdés .
Amúgy szerintem feltöltő függő. Ha ez az első videók egyike és már rögtön kapsz rá flaget, akkor az egy nagy fekete pont, mert meló van vele, hogy bejelents egy videót és ugye az ember egy lusta állatfajta.
Más oldalon találkoztam olyannal, hogy egy szimpla dislike után törölték a kommentet. Gondolom úgy jött ki a matek."A türelem hatalom: idővel és türelemmel selyem lesz az eperfa leveléből."
-
adamch4
tag
Üdv!
Egy Gyűlöletet vagy erőszakot keltő videó esetében hány jelentés szükségeltetik ahhoz, hogy azonnal töröljék? Vagy, ha nincs elég jelentő, akkor mennyi idő alatt vizsgálják ki az ügyet? Azért írtam ide, hátha valakinek volt hasonló tapasztalata, vagy tudja, mit lehet ilyenkor tenni. Köszönöm!Ahol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
VoidXs
Topikgazda
Valahol írja az AdSense, hogy miért mennyi jár, a megjelenítés centekben mérhető, vagy még abban sem. A 10000-ből egy kattintó teljesen reális arány, mert senkit nem érdekel, vagy már látta 4234234x (mivel Magyarországon alig van reklám), és megnézte valamikor máskor, vagy AdBlock-os. No meg ott vannak azok, akik tök véletlenül kattintanak, mint anno én.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
66zio
aktív tag
Úgy érzem kicsit nagyon túlzol ezzel az 1-5 dollárral. A videókon a Google reklámjai (adsense) jelennek meg ugyan úgy ahogyan egy weboldalon is. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy egy weboldal kattintásonként akár 1 dollárt is keressen, főleg Magyarországon.
Elég furcsa lenne, ha az említett videómra 1 dollárral számolva 14-en kattintottak volna csak. (Vagy kevesebben, ha megjelenítésért is fizetnek). 14 : 140000 Elég rossz arány.
-
VoidXs
Topikgazda
Akkor tényleg nagyot kaszálsz, ha valaki rákattint a reklámra. 1-5 dollár is lehet csak egy klikk, de a megjelenítésért is fizetnek. Általában az emberek nem kattintanak, hiába ez a célzott reklámos hülyeség, nálam például az AdBlock likvidálja az egészet a francba. A feltöltő viszont ugyanúgy kapja a pénzt, mintha megnéztem volna a videó előtti telefonreklámot, vagy akármit, vagy ha láttam volna a legújabb zs-kategóriás lehúzós MMO kis bannerjét a videó közepén.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest