- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpack89
tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem,hogy a bevétel milyen szempont alapján gyűlik,miket vesznek figyelembe? csak és kizárólag a nézettség? videomegtekintés száma? vagy van jelentősége a lájkok számának? esetleg a feliratkozás számának? hogy mennyi a negatív,és pozitív vélemény az adott csatornáról?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz DrojDtroll #3494 üzenetére
Jelenleg nincs rá mód.
(#3495) utas666: A VP9 szokott versenyezni 1080p30-ig a H-kkal, a VP8 már 480p-nél halott. Teljesítményben nem jók, hiába hozzák a minőségben elvárható szintet. Nagyobb bitrátán is kell menniük, ha jól tudom, mert így a dekóder kevesebbet számol, ha ott a nyers anyag nagyobb része. Weben a H.265-öt erőltetik.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Valahogyan nem lehetne kitiltani pár zenét az automatikus lejátszás alól?
-
lacy86
addikt
Hello!
Van egy youtube klip amit az egyik gepen letudok jatszani, egy masik gepen pedig nem
Pontosabban a video elindul de hang nincsen ( mas klip-nel siman van hang )A kovetkezoket neztem meg:
- Chrome bongeszo update OK
- Adobe flash player update OKHa valakinek van otlete akkor ne kimeljetek!
-
VoidXs
Topikgazda
válasz utas666 #3491 üzenetére
Ha YouTube-ra töltesz fel, az időben ugrálás ne legyen szempont. Nekik se nagyon az (15 talán a max 3-as minimum mellett). Azt mérlegeld, hogy mennyit ronts a minimumon, hogy a feltöltési időt kompenzálja. T-Home-nál a feltöltésem konkrétan 1 megabit volt, a fél órás anyagokat értelmes minőségben egész éjszaka tölthettem, aztán ha elment az internet, végleg félbemaradt. UPC-nél H.264-hez a 30-as minimum és 300-as maximum (vagy amennyit enged) volt a cél. AME-ből tökéletes fájl jött ki, amit a YT se rontott le annyira, és kábé addig tartott feltölteni, mint amennyi a videó hossza volt. Most viszont 22 lett a feltöltésük, alapból majdnem másfélszeres a feltöltési idő, de bejött a H.265, ami kompenzálja.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
utas666
tag
Csak kekeckedek/kiegészítek, nem kritizálok, de a 20-30Mbs az egy időben nem nagyon ugráló (lejátszás, akadások elkerülése) méret cél, de hogy milyen lesz a tényleges minőség ott jön a varázslás, mert az függ a felbontástól (itt most 1080p adja), a tartalomtól (fehér zajt nem lehet tömöríteni, csak eldobni a cél tartásához) és ami a lényeg a sok elrejtett paramétertől, magától a tömörítési eljárás algoritmusától, amire van egy szabvány, de aztán az implementáció és felparaméterezés már egy másik kérdés és ahogy említetted ennek még a lejátszóhoz/dekóder is illeszkednie kell a megfelelő végeredményhez.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz T.Peterka #3489 üzenetére
Azzal még nincs gond, a YT enkódere tényleg a jelenlegi ismereteink csúcsa (H.264-ben a 20-30 Mbps szintet képes hozni), a dekóderük (LAV) problémás, nem fogja fel a fejlett tömörítéseket. Én már inkább DNxHD-t használok (35 Mbps a minimuma), de megéri, ezt mindig jól ismeri fel. Ez egy profi archiváló formátum, az összes TV és stúdió ebben tárolja a dolgait (nálunk 1080p-n 120 Mbps), és a mozik is ebben kapják a filmeket (szabvány szerint 250 Mbps).
-
-
VoidXs
Topikgazda
válasz T.Peterka #3487 üzenetére
Nem tudom, miért, de nagyon számít, hogy mivel konvertálod. Adobe Premiere Pro és Sony Vegas 8 Mbps-on tökéletest tud, HitFilm 30-on és ShadowPlay 50-en éppencsak elfogadható, hiába játsza le a saját gépem jól, a DVDVideoSoft konvertere meg mindenhogy rossz.
-
-
beni3d
aktív tag
Sziasztok!
Van egy videóm:
https://www.youtube.com/watch?v=05psn_2FcUsSajnos nagy képernyőn csak egy adott képkocka látszik egy ideje, az idősávban ha kurzorral rámegy az ember látszik a rendes felvétel. Nem tudom mitől lehet, egy régi-régi kis animációm, szerintem a gépemen már meg sincs.
A "javítás" funkciónál látszik a rendes videó, de hiába fut le ugyanúgy az a képkocka marad, és egyszerűen nem jövök rá mitől lehet.
Remélem tudtok segíteni, válaszaitokat előre is köszönöm!
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: Ha a youtubera felteszek egy filmet előtte hogyan tudom meg,hogy le van tiltva az egész világon.
Az érdekel csak,hogy az egész világon,mert csak akkor kapom a letiltásokat (funkciók elvevését). Tehát hogy tudom ezt kiküszöbölni előtte ,és nem akkor amikor már feltettem akkor tudom meg? -
rokendrol
senior tag
válasz sz.atesz89 #3479 üzenetére
a videó alatt van hogy "hozzáadás" és ott válogathatsz
-
sz.atesz89
tag
Most az én csatornámon a Sniper Elite a téma, az lenne a kérdésem hogy olyat lehet-e a csatornámon hogyha mondjuk a fejlesztő megoszt egy új videót mondjuk egy új részről, azt valahogy kirakom az enyémre is. Belinkelem mint pl a facebookon, vagy csak úgy megy ha letöltöm a trailert és feltöltöm az enyémre.
[ Szerkesztve ]
PSN: szuhi
-
Watt25
veterán
válasz rokendrol #3477 üzenetére
hát pont ez az akkor mégis lehet megoldani ,hogy legyen köze hozzá..nem
Nem. A csoporthoz most sincsen hozzá köze! Nem a csoport számára tiltottad le a videót, hanem mindenki számára. És egy ember számára engedélyezted. (Aki véletlenül annak a Facebook csoportnak a tagja, de ez a YouTube-ot nem érdekli...)Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
Watt25
veterán
válasz rokendrol #3475 üzenetére
Kíváncsian várom az elemzésed! Milyen kapcsolat lehet egy Facebook csoport és egy YouTube videó között?
Amennyiben egy Facebook felhasználó Facebook-on használt e-mail címét beírod a privát videó megosztásához (és ahhoz az e-mail címhez tartozik Google+ fiók is), akkor működik, amit írtál, (az az egy felhasználó látni fogja a videót, rajtad kívül senki más a világon nem), de attól még kapcsolat nincsen a FB csoporttal...[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
-
Out
addikt
-
-
rokendrol
senior tag
sziasztok: az lenne a kérdésem,hogy hogyan tudom megcsinálni ? Nekem van egy csoportom a facén..Készítettem egy videó és feltettem a youtubera. Ezt úgy szeretném a csoportomba elküldeni,hogy a csoportba jelenjen meg,de úgy hogy a csoportban csak egy kiválasztott személynek induljon a videó.Mivel ez egy játék lenne. Lehet ilyet? Lényeg,hogy ott legyen a videó a csoportban és lássák,de csak egy személynek induljon el!!!
-
Cartevo
őstag
Üdv, nem tudjátok, hogy lehet eltüntetni a Lejátszási listák-oldalról 1 közzétett listát?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz sz.atesz89 #3458 üzenetére
Így elkerülhetetlen a minőségromlás. Kivéve, ha felismeri, hogy ez YT-támogatott formátum, mert akkor megtartja, de amikor újra fel kellett töltenem egy videóm, nem így volt.
-
Watt25
veterán
válasz sz.atesz89 #3456 üzenetére
Töltsd fel az eredetit. Saját videókról van szó, nem?
Egyébként igen, lesz minőségromlás[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
VoidXs
Topikgazda
válasz sz.atesz89 #3453 üzenetére
Le kell töltened, majd vissza kell raknod a másikra.
-
sz.atesz89
tag
Helló! Légyszí segítsetek nekem.
Van két youtube profilom, szeretnék létrehozni egy csatornát.
1. es profilon vannak a videófelvételek, 2-es profilra szeretném átrakni a videókat. Mert honlapomhoz csinálom a csatornát és nem akarom hogy az 1.-es profilon legyennek a videók: www.snipereliteonline.hu ez a honlapomhoz és így szeretnék egy csatornát csinálni ahova a meccseinket feltölteném. Hogy tudom átküldeni 1-kről a másikra a videókat? Előre is köszönöm a segítséget.PSN: szuhi
-
SRII
őstag
Hi!
Feltöltöttem pár videót , de szeretném a sorrendet megváltoztatni egyénileg, azt hol tudom beállítani?
találtam olyant hogy kézi beállítás van idő szerint , meg stb stb, de én azt szeretném ha magam raknám a videókat sorrendben ezt, hogy és holt tudom megtenni?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
Hi!
A feltöltött videókat a csatornán meddig maradnak meg? mármint úgy értem, nem törli a videókat a youtube ?
- ha inaktív vagyok teljesen (évekig nem lépek be, nem lesz már meg az email mert megszűnik inaktivitás miatt)akkor sem?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Cartevo
őstag
OFF (bocsesz)
A g+ profilban a fotónk alatt olvasható, hogy pl 10 követés 677 megtekintés. Az oldalt legördülő menüben a Beállításokban a legalsó sorban lehet letiltani, hogy látsszon a Megtekintés. A Követés láthatóságát hogy lehet letiltani? -
ledgeri
nagyúr
Ha nem napi szinten iratkoznak fel ennyien, akkor talán az emberke profiljának főoldalán látható, hogy mit like-olt tőled.. bár nem az amit keresel egy picit segíthet...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
spkkill
tag
Nem kell hozzá 1000 feliratkozó. Ilyen egyszerű!
-
Out
addikt
Ha jól tudom, akkor 1000 feliratkozó felett az Elemzés fülön elérhetővé válnak plusz dolgok. Az látható lesz, hogy ha valaki feliratkozik a csatornádra, akkor azt melyik videónál tette meg?
Jó lenne látni egy ilyen listát számomraCommodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
sixpack89
tag
Sziasztok! én csak érdeklődnék,hogy lesznek változások mostanában az oldalon? Gondolok itt arra,hogy megváltozik a youtube felülete,behoznak újításokat stb.. mit lehet ezekről tudni?
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz randras #3433 üzenetére
Nekem a gyerköc folyamatosan panaszkodik hogy időnként "elromlik" a billentyűzete, most legalább tudom az okát(non-stop yotube vidiket néz..), nálunk rendszeresen csak a gép újraindítása után jött helyre, de ha a youtubenál keresendő a hiba oka akkor megvizsgálom majd erről az oldalról is, ha találok vmit persze megírom!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
randras
veterán
Sziasztok,
elég fura gondom lenne. Néha azt veszem észre, mikor gépelnék, hogy úgy érzékeli a rendszer (Windows 8.1 egyébként, egy Macbookon bootcamp-el futtatva), mintha mellette nyomva tartanám az ALT gombot.
Néhány hete detektáltam, hogy csak Chrome-ban történik, most pedig azt, hogy valószínűleg a YouTube-bal van összefüggésben. Mikor ezt írom: megállítva van egy fülem egy YouTube videóval, átváltok rá, kirakom teljes méretbe, nézem kb. ~5 mp-et, majd szünet, visszaváltok ide, elkezdenék írni, és nem megy, mert úgy érzékeli a Chrome/Windows, hogy nyomom az ALT-ot.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet ez?
-
sixpack89
tag
Sziasztok! észrevettem,hogy egyre elterjedtebb a video keret használata videóknál,ezt milyen programmal lehet megcsinálni? betenni videókat ilyen effektekbe?
-
VoidXs
Topikgazda
Észrevettétek, hogy két (három? négy?) év után, de szépen csendben működőképes lett az iOS appban az értesítés feliratkozásokról?
-
ledgeri
nagyúr
válasz spkkill #3422 üzenetére
Nekem a legtöbbet látott videóm egy ETS2 videó 258 ezres megtekintéssel...
Úgy sikerült, hogy a cím az egy populáris helyét tartalmazza a játéknak (multiban), ahol mindig bajok vannak így sokan kereshetnek is rá... +a tag-elések és nagyon témaspecifikusak. Szóval a rendszer "szöveg alapú"Egyebet meg nemigen csináltam, azon kívül, hogy a játék fórumába feltöltöttem, de így még mai napig kapok "különböző írásjeles" feliratkozókat, akiknek az adatlapján látom, hogy ezt nézték meg mielött feliratkoztak.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
sixpack89
tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem,hogy van 100 videóm,és mind jogtiszta,csak egynél van szerzői jogi követelés,ez befolyásolja a fiókomat,vagy a bevételszerzést? kaptam egy emailt miszerint hogy nincs befolyással a többi videómra,de mondjuk ezért letilthatják a bevételszerzést a többi videónál? vagy ne foglalkozzak vele,és ez csak egy figyelmeztetés?
-
Out
addikt
válasz spkkill #3424 üzenetére
Pont ez az, hogy amiből nagyon sok van, abból miért akarsz csinálni még egyet? Hacsak nincs valami olyan ötleted a témával kapcsolatban ami kiemelné a tartalmadat a többiek közül. Viszont ha semmi újat nem tudsz mutatni, akkor szerintem tök felesleges még egy "klón" csatornát indítani. Tudom nincs jogom megmondani senkinek, hogy mit csináljon és nem is ez a célom ezzel a hozzászólással. Ha valamit szeretsz csinálni, akkor csináld, viszont csak a reklámozással nem fogsz elérni nagy nézettséget szerintem.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
válasz spkkill #3422 üzenetére
Én nem reklámozom magam, mert ami szar azt kell reklámozni, hogy népszerű legyen Én hagyom, hogy az emberek ráakadjanak a csatornámra és maguktól döntsék el, hogy érdekli-e őket amit csinálok vagy sem.
Viszont ha népszerűsíteni szeretném a csatornámat, akkor Facebook-on belépnék mindenféle youtube csoportba, illetve a saját falamon megosztanám a videóimat, híres videósok videóihoz szólnék hozzá, DE főleg olyan tartalmat gyártanék ami nagy népszerűségnek örvend. Na, ezek közül én egyiket sem csinálom
Sok sikert!Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
spkkill
tag
Ti hogyan népszerűsítitek a csatornátokat?
-
gergo5991
őstag
sziasztok, tud valaki valami jó downloadert youtubera? egy egész playlistet szeretnék leszedni, mp3 ban, hogy tudjam hallgatni telefonon.
-
félisten
Sziasztok!
Szét lehet még kapcsolni a Youtube fiókom és a Google profilom valahogy? Átnéztem a beállításaim, de nem leltem ilyenre. -
chungee
addikt
Estét!
Töltenék fel vidit. De az elején megakadtam. Akármit beírok, nem enged tovább ezzel a szöveggel:
Biztos helyesen adta meg a nevét
-
sixpack89
tag
sziasztok! még 2013-ban raktam fel egy vidit,és amikor elkezdődik videó jobb felső sarokban felugrik egy ablak,és egy link amit még én raktam bele videóba,reklámoztam az oldalt,de már nem aktuális. hogyan tudom eltávolítani?
-
Aslan
aktív tag
Köszi, közben megoldottam. Elképzelésem sincs, hogy került fel egy HTML5-öt blokkoló bővítmény a Chrome-ba. Vagy felkúszott nem kívántként egy telepítéssel, vagy valaki más pakolta fel esetleg véletlenül. Az a lényeg, hogy úgy tűnik ez volt a ludas!
Köszi a segítséget!
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Érdekes jelenséggel van dolgom. Videokártyát váltottam. Régebben egy GTX 660-ast használtam, jelenleg GTX 950-et. Volt egy rövid köztes állapot a két kártya között, amikor egy AMD 6850 volt használatban.
Az új GTX 950-el beszerelésével egyidőben volt egy rendszer reinstall is, és azóta arra lettem figyelmes, hogy pl Google Chrome-ban HTML5 lejátszás helyett Flash lejátszás van. WTF! Firefoxban meg fordítva, Flash helyett HTML5. De ez még nem is lenne baj, a probléma igazából az, hogy minden egyes videót 360p vagy 480p-ben játszik le alapértelmezetten, akár a Chrome-ról beszélünk (Flash), akár a Firefoxról (HTML5) ergo nekem kell külön manuálisan beállítani a felbontást a legnagyobbra, holott ezt korábban automatikusan tette.
Valami ötlet, hogy ez miért van, illetve, hogy tudom beállítani, hogy megint a videóhoz elérhető legmagasabb, de legalább 1080p-s felbontáson indítsa azonnal a videót?
Választ előre is köszönöm!
Üdv!
Aslan[ Szerkesztve ]
SAMSUNG GALAXY S22 Plus - azé me jóóó!
-
őstag
Ha már írtál egy távvezérlő programot, akkor bele lehetne rakni a HID távirányítók kezelését, a legtőbb tunerhez ilyet adnak. A távirányító gombjai billenytyű leütéseket küldenek és ezt dolgozzák fel a tv néző programok, a hid távirányítók fix(angol abc szerinti) billenytűkódokat küldenek, a tv programok lehetőséget adnak az ezekhez tarzozó funkciók átprogramozására. Nos a programodat ki lehetne egészíteni olyan funkcióval ami a kijelölt HID eszköztől érkező billentyűkódokat figyeli, és lehetőséget ad ezek átdefiniálására, így a legtöbb tv tunerhez adott távirányítót be lehetne programozni a youtube tv használatára. Vezeték nélküli kontrollerem nincs, de több HID es távirányítóm van, ami billenytyűkódokat ad le. Volt pár tv tuner kártyám. Az egyiknek az infra vevőjét(usb-s) és távját meghagytam, a másik még használatban van(technisat digitális kábeltuner) ahol magára a kártyára van integrálva az infravevő) mindkettő távirányító billentyűkódokat küld.
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
Elérhető lett végre pc-n is az eddig médialejátszok és okostv-k kiváltságának számító YoutubeTV felület:
https://www.youtube.com/tvMost már csak azt kell megoldani hogy távirányítóval lehessen vezérelni és máris kész a htpc
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
sixpack89
tag
Nekem az a "kedvencem" amikor felrak az ember videót,majd jön az email,hogy letiltották,ezért törlöm. majd pár perc múlva megint email,hogy gratulálunk videót felkerült.. ez valami szívatás gondolom vagy nem tudom. meg az rendben hogy a youtube letiltja azt ami nem a mi tulajdonunk,de miért kell ennyire szigorúan venni? csomó olyat próbáltam feltenni ami még nincs fenn,de lekapták egyből. Lehetne olyan lehetőség,hogy bármit fel lehet tenni,és a nézettség utáni bevételt értelemszerűen az adott kiadó vagy tulajdonos kapná. mindenki jól járna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ukrajnai háború
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest