-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
Topikgazda
1. Logouton volt egy cikk róla, hogy egy jogi szakértő elmagyarázta a helyzetet. A feltöltés (ez a te eseted, ezért hoztam fel a teljes törvényt, hogy minden tiszta legyen) minden esetben tilos, akár legyen az egy zene a barátodnak emailben. Az alapelvek szerint itt nem beszélhetünk semmi illegálisról, és más topikokban már olyan konvenciók alakultak ki, hogy a letöltéseket sem tárgyalják meg. Itt ugye filmről és zenéről van szó, mert a szoftverek esetében a letöltés is tilos.
2/3. Fedeztem, hogy mit miért hoztam fel. A felvétellel nincs baj, az legális volt akkor is, amikor a magyar törvények a letöltéseket is tiltották (StrongDC korszak), és osztogatták a többszázezres büntetéseket.
-
Watt25
veterán
Azt szeretnem megkerdezni, mit kellene tennem ahhoz, hogy a feltoltott videokat ne meretezze at a youtube?
Olyan felbontásban töltsd fel, amiket a YouTube is használ.es meg konvertal is
Ez ellen semmit sem tehetsz.A videódat meg már eltávolítottad, nem látom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- Steelseries Apex Pro
- Steelseries Nova 7 Wireless
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 4060 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest