Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickwaren
tag
Sziasztok,
esetleg valaki tudja arra a választ, hogy egy videó CPM értéke miért csökken a nézettség növekedésével? Itt most nem arra gondolok, hogy mert olyan országból jön a nézettség ami keveset fizet a reklámért, hanem adott országból érkező CPM-e csökken le. Pl Magyarország februárban még 5 $ volt most meg 3 (de volt 2 is) USA 14 - 7, Németo 22 - 9. Eddig nem találtam rá értelmes választ, bár az is igaz, hogy mostanában a YT rendszerében amúgy se sok mindenre van értelmes válasz. A stat adatok már rég falsok.... +teljes fejetlenség a fejlesztésekben...
-
-
ledgeri
nagyúr
Az hogy lehet, hogy van egy csatorna, amit követtem egy ideig, de aztán nem, mostanában el kezdett értesítéseket küldeni annak ellenére is folytatva, hogy tudatosan csilingeltettem a harangot, majd visszavontam azt?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Winner_hun #4193 üzenetére
Csinálsz egy új listát, majd jobb felül videók hozzáadása, ott URL szerint be lehet egyesével másolni őket. Ennél gyorsabban nem tudod.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
trialboj
őstag
Üdv,
Van egy világmegváltó ötletem, és társat keresnék akivel közösen összehozhatnánk. Egy YT csatorna lenne, angol nyelvű, és ez fontos. A fő cél az lenne hogy tartalmakat ajánljon azoknak akik unatkoznak, de nem szeretnének tv nézni, viszont nem követnek elég embert, hogy állandóan legyen mit nézni.
Velem rengetegszer előfordul, hogy van 10-20 üres percem, és lehuppanok a yt elé, de semelyik követett videós nem töltött fel új tartalmat, ahhoz lusta vagyok hogy céltudatosan keressek valami jót (meg nem is tudom mit érdemes) ezért csak kattintgatok, és teljesen érdektelen baromságokat nézek.
Ezt az úgymond űrt szeretném kitölteni, és egy csatornát készíteni, ami pont arról szól, hogy mondjuk naponta ajánl 1-2 órányi tartalmat. Persze azt még ki kell találni hogy milyen formában, semmiképp sem ellopva majd ujra feltöltve mások cuccait, hanem pl rövid ajánlókat vágva, stb.
Nem célom a pénzkeresés, és az ePenis növelés, szóval akinek ilyen vágyai vannak ne társuljon. Nem zárnám ki hogy később esetleg valami pénz becsorogjon belőle, de mint mondtam ez nem prioritás.
Az ötletet bárki megvalósíthatja, viszont örülnék ha előbb felkeresne privátban hátha hasonlóan gondolkozunk róla, és együtt minőségibb megoldás születne.
Akit tehát érdekel, az privátban keressen fel.
Cheers
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Kommenteltem egy videót és lájkolták amit írta,de nem tudom megnézni ki volt.Erre van lehetőség?
Nem találtam...Köszi!
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
bango
tag
megy még valakinél a flash lejátszás? tegnap tól az összes gépemen már csak a HTML5 lejátszó megy.
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Winner_hun #4186 üzenetére
Leggyorsabban link szerint hozzáadva egy új listához.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Winner_hun #4183 üzenetére
Esetleg listához adhatod őket.
-
MésziGab
tag
Sziasztok nézzetek be a csatornámra
-
Winner_hun
titán
Keresési eredményre beállítható mentés?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
Másnál is megvan bolondulva az előzmények ?
Olyan videók vannak benne a miket sosem néztem meg, plusz ha rá frissitek egyre több és több kerül beleÜdv, István.
-
konyi79
addikt
hali,
feltöltött videóm lejátszáskor csak 4k vagy 1440p-t lehet választani, mobilról menyitva meg hibát dob. Mit tudok tenni, rendesen nézhető legyen?
Köszi -
Livius
őstag
A YouTube bevétel szerzései alatt összegyűlt pénz gyakorlatilag örökké gyűlik, amíg el nem éri a kifizetési limitet? Vagy esetleg van valahány hónap vagy év ami után nullázódik ez az összeg?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, MSI GeForce RTX 4060 Ti 16GB VENTUS 2X BLACK 16G OC
-
Out
addikt
válasz Winner_hun #4171 üzenetére
Én is csak találgattam
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
válasz Winner_hun #4169 üzenetére
Más formátumban kellene renderelni, illeve valamennyire igazodni a YouTube által elvárt dolgokhoz.
-
Winner_hun
titán
Van egy videó, youtube szűrővel elszórakoztam, majd elmenteném a videót. Addig eljut hogy a feltöltés sikeres, feldolgozás folyamatban - ez 19%-on megáll. 2x csináltam meg, mind a kettő 19%-nál akadt el. Másfél napja nem változik semmit. Ilyenkor mi a teendő?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
balbekk12
tag
Hogyan lehet az egyik videómba, belelinkelni a másik videómat? Hogy ha megnézte,akkor a másik megjelenjen neki ott a évég...
-
VoidXs
Topikgazda
válasz geotigris9 #4165 üzenetére
Általában a zenetulajdonos részéről van ilyen. Ha a ContentID felismeri, a kiadó dönti el, hol és milyen reklámokkal mehet a videód.
[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
Van egy másik tábla gép is itthon ami jelenleg nem használható, ha jó lesz azon is megnézem ha, nem felejtődik a dolog. Bár nem lényeg annyira az egész ügy, de kíváncsi vagyok. Nem hiszem, hogy letiltás lenne a felhasználó részéről.
((( Hallgass Szabad és Független Tilos Rádiót FM90.3./Tilos.hu Mert megéri! )))
-
VoidXs
Topikgazda
válasz geotigris9 #4163 üzenetére
Le lehet tiltani videókat mobil platformokon, mivel azokon kevesebb a reklám, így a bevétel is. Erről lehet szó.
[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
(#4162) geotigris9 Úgy néz ki működik nem akadt meg a videó nézése.
Más:
Az az érdekes esetbe futottam bele ma, hogy az asztali gépen néztem egy YT videót aztán akarnám mutatni ugyan azt videót a táblagépen és ezt írja a videóra : úgy hogy inaktívan a videó betétképe látható a háttérben "A videó nem érhető el." - fehér szöveg van elölte. Valamint engedi likeolni is meg minden csak éppen nem lehet megnézni.
Ilyet még nem tapasztaltam elölte még soha, akármi más YT videót lejátszik a táblagép csak ennél áll fen ez az eset, egyszerűen nem értem miért írja az idézőjeles szöveget és nem engedi lejátszani .. [!?]A kérdéses videó: [link]
[ Szerkesztve ]
-
geotigris9
tag
Köszönöm a tippeket.
Nekem ilyen téren ami fent van: uBlock, Adblock Plus, Adguard AdBlocker
Valahogy az az érzésem a YT machináltak dolgokat mostanában lehet ezek végett van, hogy nem tökéletesen blokkolnak amik fent vannak nálam. Teszek próbát az ajánlottból aztán majd meglátjuk ..(A sima "AdBlock" -t használtam régen, csak valamiért nem szereti újabban a Firefox azért nincs most fenn. )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Youtube-nál nincs feltöltési méretkorlát, MSI Afterburner több mint 3x-osan döntötte meg az eddig Plays.tv-s rekordomat
-
VoidXs
Topikgazda
válasz geotigris9 #4158 üzenetére
Hosszabb videóknak a közepébe dobálnak reklámokat. Lehet, hogy nem tökéletesen szedi ki őket a blokkolód. Nekem két YT-támogató blokkolóm is van (AdBlock, Magic Actions), próbáld ki őket együtt, hátha megoldja.
-
geotigris9
tag
Sziasztok!
A következő történik: Elindítom a YT videót rögtön tölti is be rendesen a videót (a betöltés bőven az aktuális lejátszási ponton túl jár mindig) és elkezdi lejátszani. Aztán időnként nem minden videónál (ennél pl. jelentkezett Videó) szóval az van megy a videó és pl. a közepén negál/megakad a videó és mintha "frissülne" a videó oldala aztán automatikusan folytatódik onnan ahol abba maradt éppen a lejátszás az akadás/frissülésnél. Na ez most mi a fenétől lehet ? Eddig régebben meg eggyébként nem tapasztaltam ilyesmit egy - két hete jelentkezik ez a jelenség videók alatt, nem mindig és nem minden videónál úgy fest teljesen rendszertelen, valamint változó darabszámban a videó alatt. (Win. 7 64x , FireFox v. 49.02. , 10 M DSL net kábelesen csatlakozva hozzá 8/1,7 GB RAM és 250/39,4 GB szabad hely a rendszernek a merevlemezen) Használok még reklám blokkolókat is jó pár éve, nem voltak módosítgatva mostanában, nem tudom sem hardveres sem szoftveres változtatáshoz kötni a jelenség okát. (Ami nem zárhatja ki. persze.)
Most már megelégeltem a dolgot és szeretnék a végére járni.
Valakinek hasonló jelenség? Mi okozhatja? Vírus esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Eddig ha egy csatornán megnéztem videókat,ott volt egy "megnézve" felirat,így mindig tudni lehetett melyik az amit még nem láttam ...na ez most eltűnt,nincs rajtuk a felirat...miért? vissza lehet ezt valahogy állítani?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
grHawk
aktív tag
Hali!
Nem tudom, hogy pontosan jó helyen teszem-e fel a kérdést, de akadt egy olyan problémám, hogy nem tudok youtube fotókat törölni. A Google+-ban megjelenő képeket tudom törölni meg minden, de a képen is látható "fotókat" nem. Egyetlen egy opciót sem találtam, rengeteg helyen próbáltam utánanézni, de sehol sem találtam választ. Tudna nekem ebben valaki segíteni? -
perempe
veterán
ha egy csatornán belül keresek, akkor miért nem dátum szerint rendezi? lehet valahogy orvosolni?
* Brahms: 4. szimfónia *
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
Youtube bevétellel kapcsolatosan érdeklődnék. Volt e hónapban kiutalás, viszont azóta az adsense 0ftot ír bevételre, pedig a youtube írja, (napokra lekövetve), hogy kiutalás óta már ismét jött bevétel. Az adsense miért nem jeleníti meg? vagy van egy többnapos-hetes frissítési rátája?
vagy valami bug?köszi!
-
Heimdallr75
őstag
válasz Heimdallr75 #4146 üzenetére
probléma megoldva, jelszó váltás volt így ismét párosítani kell a https://www.youtube.com/pair oldalon.
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok,
eddig remekül használtam, hogy ha asztali gépen találtam egy videót volt opció hogy (lehet nem pontosan) "lejátszás itt:" és ekkor a samu tv-n játszotta le, most nem találom ezt az opciót.
الغريبة في هذا الكوكب
-
kriszwells
aktív tag
Érdekes, nekem 100%-ot mutatott, de feljebb vettem, majd vissza 100%-ra és most helyreállt. Már olyan, mint volt. Szóval köszi
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
DrojDtroll
veterán
androidos alkalmazásban nincs olyasmi ismétlés funkció mint a weben?
-
Puma K
nagyúr
válasz kriszwells #4137 üzenetére
Nem használtál nagyítást-kicsinítést az oldalon?
Én pl a kényelmes használat érdekében a legtöbb oldalon használom a nagyítást (ctrl + egér görgő le/fel).
PH!-n pl így:
Firefox böngésző, 1920x1080, 40", fotel 1,5-2m a kijelzőtől.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
spkkill
tag
-
TBMC
addikt
sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni. Youtube már egy ideje elértem a kifizetési határt. E hónapban utalni fognak, mert eddig visszatartattam. Magyar szla számomra. S ezt követően gondolom vmiféle formában adóznom kell?!
Ezzel kapcsolatosan tudna valaki felvilágosítást adni?
előre is hálás köszi!
-
kriszwells
aktív tag
1920*1080-as 24"-os monitor full képernyőn persze, eddig simán duplájára nagyított. Most valamiért nem akarja. Érdekes.
Köszönöm, ha támogtsz egy kattintással, feliratkozással, megtekintássel, megosztással:: YouTube: https://bit.ly/49G6iNz Weblap: https://www.fotonebula.hu/
-
VoidXs
Topikgazda
válasz kriszwells #4135 üzenetére
Felbontástól/ablakmérettől függ, mennyire nagyít. A vicces az, hogy nem a szélességtől, hanem a magasságtól.
-
kriszwells
aktív tag
Üdv! Az mitől lehet, hogy ha rámegyek a középső méretre a youtbe ablaknál, akkor most nem nagyítja meg, mint korábban, csak középre rakja ugyanakkorában és két fekete csík van oldalt. Másnál is ez van most, vagy csak nálam valami gond? Kösz!
-
törölt tag
Helló, van ez a cím:
Azt, hogy lehet megoldani, hogy amikor feltöltök egy gameplay annak a lejátszási listájában minden játéknál jelenjen meg a játék neve így:
-
VoidXs
Topikgazda
-
woryz
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy rossz a hely, ahol kopogtatok, de nincsen valami jó kis szűrőprogram, beállítás, addon, stb. , hogy a gyereknek bizonyos felhasználókat / tartalmakat ne mutasson a keresője a Youtube-nak?
-
Corleone33
senior tag
nem beszélve aról, hogy (ha jól tudom) pl a magyarországi nézők "reklámértéke" kisebb mint mondjuk egy amerikaié CPM-ben mérve
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Out
addikt
Nem, a megtekintés nem számít. Abból jön a pénz, hogy hány és milyen reklám megtekintés van a videókon.
Persze ez csak a Youtube-partner-eknél van így. A partnercéges videósok más elszámolásban kapják a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
-
Dyingsoul
veterán
Létezik olyan, hogy "kevesebb a youtube bevételem, mint másoknak"? Csak azért kérdezem, mert van pár videóm egész szép megtekintési számmal (34k, 11k, 8k-6k ilyesmik) és mégis mintha kevesebbet kapnék mint azok az ismerőseim akiknek csak párszáz vagy pár ezer megtekintésük van egy-egy vidi alatt. Így most elgondolkodtam, hogy vagy ők mondták rosszul az adott időtartamra vetített megtekintési adatot vagy nálam van valami rosszul beállítva.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
törölt tag
válasz tknof1871 #4112 üzenetére
Itt a műveletek-től balra a kis kockát kell kipipálnod, és kiválasztanod a funkciót, itt csoportosan tudsz húszasával videókat menedzselni
-
VoidXs
Topikgazda
válasz Corleone33 #4114 üzenetére
A zenékről van ilyen, játékokról nem hallottam.
-
Corleone33
senior tag
válasz kriszwells #4096 üzenetére
ha a hangsávot egy picit elváltoztatod néha már az is elég, hogy az automate id rendszer ne ismerje fel
"Might be a tragedy / Devastation right in front of me /Am I a future disaster that's waiting to happen? /That's waiting to happen /Like blood on white
-
Corleone33
senior tag
Ha jól emlékszem volt régebben egy táblázat amelyet (bár nem vagyok 1000 százalék biztos ebben) youtube partnerségben résztvevők kaptak meg főleg és ami leírta, hogy egy-egy fejlesztő/kiadó mennyire okés azzal, ha a játékukról csinálsz videót/monetizálod
sajnos az a bizonyos email azóta már rég nincs meg és gondoltam megkérdezem hogy nincs-e erről a bizonyos dokumentumról valamiféle információja ill hogy anno más is kapott-e ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz tknof1871 #4112 üzenetére
Igen, van.
Alkotói Stúdió ---> Videókezelő ---> Videók ---> A Műveletek melletti dobozba egy pipát raksz és alatta megjelenik, hogy X videó kijelölve mellette pedig, hogy minden videó kiválasztása. Majd a Műveletek hozzáadása ---> Adatvédelem ---> Titkos és Küldés gomb
-
tknof1871
őstag
Üvd! Van olyan funkció, hogy az összes feltöltött videómat privátba teszem? Szóval úgy döntöttem, h egy ideig egyiket se láthassa más csak én.
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Olyat tudok csinálni, hogy bizonyos videókat letiltok? Cím, szerző stb. alapján?
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
VoidXs
Topikgazda
válasz krisztianAMG #4106 üzenetére
Ha nagyon jó zeneajánlást szeretnél, ajánlom az iTunes Radio-t (nem az Apple Music-ot, az ugyanez a szint).
[ Szerkesztve ]
-
rokendrol
senior tag
válasz krisztianAMG #4106 üzenetére
nahát ilyent már!! ez borzasztó
-
krisztianAMG
senior tag
Borzasztó az algoritmus, csak azokat a számokat hozza fel, amiket már hallgattam. Régen sokkal jobban ki tudta tippelni az érdeklődési körömet, és olyan számokat/előadókat is bedobott, akikre még sosem kerestem rá.
-
Scuderia77
csendes tag
válasz ledgeri #4102 üzenetére
Szia, az OBS főoldaláról letölthető Classic és Studio verziót is teszteltem a problémám alatt, egyik sem működött a win10 frissítést követően. Előtte tökéletes volt minden. Akkor még a 'régről frissülőt' használtam, mert nagyon sokszor frissített már a pályafutásom' alatt.
Egyébként nem kínlódtam tovább, mert csak idő veszteség lett volna, sajnos az adott konfigomon valamiért extra problémákat okozott ez az update. Felraktam a régi win7-em tökéletesen megy minden, ha kijavítják a win10 problémákat, amik engem és még pár embert biztos érintenek, akkor egyből visszatérek rá.
A problémától független okokból úton van egy másik konfigom is egy webshopból, az intel alapú lesz (most AMD-m van) lehet egy próbát teszek majd ha megérkezik, lehet azon nem produkálja a jelenséget az update.
Köszi az észrevételt!
Üdv.: Scud[ Szerkesztve ]
Üdv: Tamás | alias: Scuderia | www.scuderiavideo.hu
-
törölt tag
válasz sellerbuyer #4100 üzenetére
Igen gondoltam r, de MO-ról nem működik, és amúgy is leszarta eddig is mindenki meg iszonyú profi emberek vannak YT-on hozzájuk képest, az én produkcióm | tudásom minimum röhejes
De köszi a tippet, és a biztatást!
kriszwells:
Lala a mopsz mindenképp túlél mindent! -
ledgeri
nagyúr
válasz Scuderia77 #4082 üzenetére
Melyik OBS-t használod? (a régről frissülőt, vagy a multiplatformot? Mert ha nem az utóbbit, akkor lehet hogy az kéne neked!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest