Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
Topikgazda
-
hito
nagyúr
válasz spkkill #3946 üzenetére
Igen, köszi, itt már be van állítva más vízjel a videóimhoz. Valahogy úgy kéne, hogy emellett, és csak azoknál a videóknál, amelyiken az említett személy szerepel. Tudom, így kicsit bonyolultabb
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
ledgeri
nagyúr
válasz spkkill #3422 üzenetére
Nekem a legtöbbet látott videóm egy ETS2 videó 258 ezres megtekintéssel...
Úgy sikerült, hogy a cím az egy populáris helyét tartalmazza a játéknak (multiban), ahol mindig bajok vannak így sokan kereshetnek is rá... +a tag-elések és nagyon témaspecifikusak. Szóval a rendszer "szöveg alapú"Egyebet meg nemigen csináltam, azon kívül, hogy a játék fórumába feltöltöttem, de így még mai napig kapok "különböző írásjeles" feliratkozókat, akiknek az adatlapján látom, hogy ezt nézték meg mielött feliratkoztak.
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Out
addikt
válasz spkkill #3424 üzenetére
Pont ez az, hogy amiből nagyon sok van, abból miért akarsz csinálni még egyet? Hacsak nincs valami olyan ötleted a témával kapcsolatban ami kiemelné a tartalmadat a többiek közül. Viszont ha semmi újat nem tudsz mutatni, akkor szerintem tök felesleges még egy "klón" csatornát indítani. Tudom nincs jogom megmondani senkinek, hogy mit csináljon és nem is ez a célom ezzel a hozzászólással. Ha valamit szeretsz csinálni, akkor csináld, viszont csak a reklámozással nem fogsz elérni nagy nézettséget szerintem.
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
Out
addikt
válasz spkkill #3422 üzenetére
Én nem reklámozom magam, mert ami szar azt kell reklámozni, hogy népszerű legyen Én hagyom, hogy az emberek ráakadjanak a csatornámra és maguktól döntsék el, hogy érdekli-e őket amit csinálok vagy sem.
Viszont ha népszerűsíteni szeretném a csatornámat, akkor Facebook-on belépnék mindenféle youtube csoportba, illetve a saját falamon megosztanám a videóimat, híres videósok videóihoz szólnék hozzá, DE főleg olyan tartalmat gyártanék ami nagy népszerűségnek örvend. Na, ezek közül én egyiket sem csinálom
Sok sikert!Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
z123456789
addikt
válasz spkkill #3297 üzenetére
(#3297) spkkill
Bocs, ha érthetetlenül írtam. Szóval arról szerettem volna videó linket, ahol mint egy tutorial szerűen bemutatják, hogyan lehet elkerülni ezt a letiltást...
( Mint pl. )(#3298) VoidXs
...de akkor ezek szerint ilyen nincs. :-/
Szóval ez akkor így marad. Igazságtalannak érzem, de gondolom lerágott csont a téma. Mindegy, asztali PC-n megy.Köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz spkkill #1462 üzenetére
Pont fordítva csináltad a linkelési procedúrát De mindegy, most már hagyd... a lényeg elérhető...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Ryder62
őstag
válasz spkkill #1151 üzenetére
Leginkább akkor lehet sikereket elérni ha elsők között teszel fel egy videót valamilyen témából.
Bár igazából még egy jó nagy adag szerencse is kell mellé. Pl ha egy játékból elsők között teszel föl gameplay videót, nem biztos hogy magas nézettsége lesz mert órákkal később nem 6 usertől lesz gameplay videó hanem 40-50. Meg vannak felkapottabb csatornák ahova lehet fél nappal később kerül fel de ahogy felkerül már ki is akadt a számláló.
Nekem világ és hazai szinten is csak 1-1 videóm van ami 100 ezer fölötti nézettséggel bír.
Szóval szvsz tényleg sok mindentől függ: mikor töltöd fel, milyen téma, milyen verziót, érdekli e a közönséget stb stb stb.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz spkkill #1012 üzenetére
Hogyha valamiért nem megfelelően használná az ember a rendszert akkor abból lehet valami baj vagy csak egyszerűen nem fizetnek?
Tehát ha olyan videót tesz fel az ember amiben hallani valami számot, de ugye az jogdíjhoz van kötve és észreveszik akkor kell érte fizetni utólag esetleg kitilthatják az illetőt?
-
ledgeri
nagyúr
Nekem van egy vidim, amit más vágott, és csak "németországban hang nélkül játszható"
-
-
Zotya21
senior tag
de eddig még soha nemvolt olyan nap hogy egy forint se jött volna ezért fura hogy teljesen nulla a youtubeon meg még növekszik is az összeg szóval valami fura április 1 óta
érted azért napi 100 körül átlag megvolt erre hirtelen semmi pedig nem csináltam semmit a csatornával
https://500px.com/slayer_art
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest