-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
Pickle Rick #104878 üzenetére
Ha ilyet látsz, akkor már mindegy.
-
Bogyi007
veterán
-
EmThor
addikt
válasz
Pickle Rick #104865 üzenetére
Ennyi eleg de huzd kijebb es balra. A kepen bal oldalrol sziv, jobbra fuj. Nekem is igy volt, de egyszer doom eternal alatt felporgott a venti, sose szokott mert jobbra amerre fujja ki, visszajött a meleg levego, arra tobb hely kell neki. Kijebb meg azert tedd szinten, hogy tobb friss levegoje legyen es nem lesz gond. Jo jatekot!
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Pickle Rick #71006 üzenetére
2 éves, garancia lejárt, felejtős.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Pickle Rick #25512 üzenetére
" kanapéról ordibálni, hogy büdös csaló sokkal jobb érzés mint az asztalnál görnyedve.
"
Te kanapé forradalmár!
-
batai15
félisten
válasz
Pickle Rick #25512 üzenetére
Nekem nem adta
-
paisacha
tag
válasz
Pickle Rick #25284 üzenetére
Szia,
Men of Medant ajánlanám a friss személyes élmények alapján - bár itt egymás után játszotok a karakterekkel: bizonyos szereplőkkel ő van, másokat pedig te irányítasz.
Way Out, Moving Out van még ami couch coop, de utóbbi majdnem olyan mint az Overcooked, szóval csak óvatosan...Mindegyik benne van a game passban.
-
GalaHU
addikt
válasz
Pickle Rick #25284 üzenetére
Dirt 5! Csak aztán ki ne lökjön!
-
Corpuscle
őstag
válasz
Pickle Rick #23253 üzenetére
SX-en hibátlanul fut. Crossplay kikapcsolható. Teljesen rendben van a játék.
-
Def26
félisten
válasz
Pickle Rick #23253 üzenetére
Hál isten külön lobby van kontrollereseknek. Nem lesz gond.
-
HagaNRG
őstag
válasz
Pickle Rick #21742 üzenetére
Köszönöm!
-
pzstm
titán
válasz
Pickle Rick #21599 üzenetére
azt majd meglesem de nekem az egyes erületfoglalásért járó acsik nem nyílnak meg...aztán van olyan amit unlockol, vana mi meg lehet bent marad....így emiatt lehet nem lesz ezrezve
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz
Nálam sincs hiba.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Amennyit játszottam vele, nálam sem volt semmi különös.
-
Dawide@axele
aktív tag
válasz
Nálam nem jött elő ez a hiba!
-
AMD Power
titán
válasz
Pickle Rick #21500 üzenetére
Jót biztos nem tenne a tv-nek hosszú távon. Nyáron meg főleg.....
Köszönöm srácok a kábelre a választ!
-
ughhh
senior tag
válasz
Pickle Rick #21500 üzenetére
Ha trópusi még jót is tesz neki
szerk: tv? 65oledxxx?
[ Szerkesztve ]
-
Lifer092
senior tag
válasz
Pickle Rick #20564 üzenetére
Akkor megnyugodtam hogy nem az én készülékemben van a hiba!
Furcsálltam is, mert más játéknál ami 60fps ott nem jött elő csak a Valhallánál.DaveHutt: Köszi neked is!
-
kazuma921
aktív tag
válasz
Pickle Rick #20290 üzenetére
Volt már írva (de mivel sok az üzenet, így hamar elkopnak a tippek
), de többségünknek segített, ha Instant-On módban kikapcsolt állapotban töltöttük a játékokat. Nekem se tölt sehova semmit, csak kikapcsolás után, Instant On üzemmódban.
-
elder troll
őstag
válasz
Pickle Rick #20282 üzenetére
Nekem tegnap 500 Kb/s körülre leesett folyamatosan, néha 200-300 Mb-et is mutatott pillanatokra, aztán megint az 500 Kb...
Talán 2 nap alatt felfrissítí az előre letöltött játékokat, mert szinte az összesre jött 10-20-60 GB-os SX javítás, szóval részben fölös volt One X-en töltögetni külső adattárolóra, mert eltérő verziót használnak a gépek.[ Szerkesztve ]
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Pickle Rick #19166 üzenetére
"RTX3070 jövő tavasszal is, 300+ért kizárt, hogy vegyek most, meg hát am sincs raktárok sehol."
ez azért ebben a formában nem igaz, tele a hardverapró 240+ ért 3070-el megbízható vevőtől bontatlanul, ami ha az eredeti árat nézem akkor 20-30 ezer plusz van rajta...én is egy húszassal fizettem többet érte.Viszont az esetben kisebb az esélye, hogy rádugva a tv-re vagy monitorra 60Hz jön ki mint a boxból
mint ahogy azt itt lentebb olvasom kezdő problémáknak. Amúgy én is XOX rendeltem elő, csak végül lemondtam az alzás tökölés miatt és lett belőle a 3070, pedig nekem is van 2 év GPU-m, bár annak a javát pc is lehet tolni ugye.
( mondjuk az alza még azóta is ül a 180 ezremen, nem érkezett még vissza ). Azért kíváncsian várom, majd a netes videókat mondjuk a 3070-3080-as, de legalább is a 2080Ti és az XOX box összehasonlításáról már ami a 120Hz/4K illeti kép minőségben[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
válasz
Pickle Rick #19655 üzenetére
Megengedhetetlen... TV csere
-
Wesder
titán
válasz
Pickle Rick #19649 üzenetére
Ori & The Will Of The Wisps tàmogatja. Szemed kifolyik olyan gyönyörű. Illetve 6K@60-at is tud.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Pickle Rick #19649 üzenetére
Ori pl megy 4k120ban az xssen is
-
GalaHU
addikt
válasz
Pickle Rick #19325 üzenetére
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Pickle Rick #19147 üzenetére
Működik simán USB-vel.
-
red6t6
tag
válasz
Pickle Rick #19125 üzenetére
Kiadtak új firmware-t, amivel elég az usb-t bedugni. Frissítsd fel!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
TV-be dugd vagy HDMI Audió leválasztó kell [link]
-
Wesder
titán
válasz
Nincs rajta optika.
-
_ak_
addikt
válasz
Pickle Rick #18930 üzenetére
Nem válasz akart lenni.
Közben az Edigi státusz is módosult beszállításra, ma fogják feldolgozni a központi raktárban, talán meglesz csütörtök -péntekre.
[ Szerkesztve ]
-
hyggelig
senior tag
válasz
Pickle Rick #18747 üzenetére
-
hyggelig
senior tag
válasz
Pickle Rick #18709 üzenetére
Utólag kértem hozzá egy Valhallát és a konzol rendelésembe tették bele. Az átvételkor fizetendő árból kiindulva benne is lesz a csomagban.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
A GLS rendszere lassan frissül, nekem pl. most írja csak, hogy 7:33-tól van kézbesítés alatt, de fél órája még csak a depóba volt úton.
Szóval tényleg a lényeg, hogy mindenki figyelje a kapucsengőt.
-
red6t6
tag
válasz
Az enyém is ma reggel 6-kor érkezett a depóba, és 8-11 között hozzák.
Ja, és vidék[ Szerkesztve ]
-
Rossi
addikt
válasz
Ne izgulj, többen is leírták, hogy sem az email, vagy sms értesítés, sem a GLS tracker nem mérvadó.
Sőt, van akinek már átadta a futár, míg GLS szerint a depóba sem érkezett még be.
Chill, majd délután 5-től kell idegeskedni, ha addig nem jön meg. -
Bird
addikt
válasz
Ugyanabban a cipőben jársz, mint itt nagyon sokan. Vidék?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- LEGO klub
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 5 Fat/Slim HDMI csatlakozó csere, garanciával, aznapi elkészüléssel, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest