-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
HagaNRG #21728 üzenetére
Nekem egy 55”-os BX Oled valtott egy felso kategorias LG Nanoled TV-t. Mondanom sem kell h eg es fold a kulonbseg. 350 kornyeken sztem most lehet is talalni majd ilyen OLED-et, nem sokban marad el CX-tol sztem. Ez a modell is teljesen kihasznalja az XSX tudasat (4k hdr 10bit, 120hz, dolby vision stb stb.).
Egyedul a beegesre kell vigyazni, de ez minden OLEDre igaz. Kis odafigyelessel elkerulheto ez is sztem.
-
NoOne1976
őstag
válasz
HagaNRG #21728 üzenetére
Ebben az árkategóriában a "75-ös méretet engedd el. Akcióban beleférhet egy "65-ös, de a realitás az" 55-ös méret. Hidd el, megveszed a nagy, de gyenge tudású tvt, utána a játék élmény se lesz olyan.
Az általad megadott keret egy minőségi "55-ös ledre elegendő. Abból viszont a felső kategóriát is meg tudod venni (várhatóan) most a bf időszakban.[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
-
Norb79
őstag
válasz
HagaNRG #20511 üzenetére
A jövőt senki se látja előre, ami biztos, hogy jelenleg hiánycikk az erősebb/4k-s verzió (Xbox series x, vagyis XSX), és tengernyi darab elérhető a gyengébb/FHD-s verzióból (xbox series s, vagyis XSS) minden boltban.
Ha előbbiről (XSX) beszélsz, akkor nem tűnik életszerűnek amit írsz, de persze kizárni nem tudom én se, akár bármi is előfordulhat ezt már 2020-ban megtanultuk.
Ha az utóbbiról (XSS) beszélsz, hogy a 113 ezres gépre gyorsan ráunnak és majd 80ért fogják továbbadni, mert drágábban nem tudják, hiszen tele vannak vele a boltok, nos akkor az nem kizárt szerintem sem. -
zozika84
őstag
válasz
HagaNRG #19903 üzenetére
Ne viccelj a kutya nem vesz Xbox-ot
Viccet felreteve tegmap melo utan mentem, es mar nekem sem jutott sem a polusban sem az arkadban, de meg az Euronicsban es a konzolboltokban sem volt.
Így rendeltem egyet futarral jovo hetre.
Hivd fel a mediat ahova menni szeretnel hatha mazlid lesz -
cactuar
senior tag
válasz
HagaNRG #19171 üzenetére
Ss-t vettem, már tudtam is tesztelni egy kicsit, eddig nagyon pozitív a véleményem.
Játék közben is szinte hangtalan. A rendszer, a Store nagyon gyors. Ez nem tudom milyen volt One-on, csak PS4-gyel tudom összehasonlítani, na azon gyötrelem a Store használata.
Egyelőre csak Ori 2-t próbáltam, most töltöm a Gears 5-t.2 kisebb negatívum:
A dpad nagyon hangosan kattan.
Nintendo a fő platformom, és még eléggé zavar, hogy fel vannak cserélve az A-B X-Y gombok -
Bogyi007
veterán
válasz
HagaNRG #18994 üzenetére
Ha One S-ről váltottál, akkor javaslom a Gears of War 4-5 részét. Én is One S konzolról jöttem de "csak" One X-re, már a negyedik részre is azt mondtam hogy mennyivel szebb lett, de aztán az 5 bevitte a gyomrot...
És mint írtam ez a One X, akkor mit tudhat a Series X.Nehéz a pi****on nyugton maradni most és nem venni gépet, de most még nem ugrunk...
-
Sundesz
addikt
válasz
HagaNRG #18970 üzenetére
A Series S-ben jóval erősebb a CPU, van SSD és kb egy erős a GPU, jobban jársz szerintem vele, mert a One X képtelen rendesen tartani a 60 fps-t a harmatgyenge CPU miatt.
Végül Series S-t vettem, arra a havi egyszeri bekapcsolásra jó lesz. Meg mérete miatt nagyon jó kis hordozható konzol lett. PS5 lesz majd az erőgép nálam egyszer jövőre.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
HagaNRG #14202 üzenetére
Annyit kell átgondolnod, hogy elég -e neked a fele annyi tárhely. Illetve az sem lényegtelen mindenkinek, hogy all digital verzió.
Amúgy párszor tényleg átrágtuk a témát korábban a beltartalommal együtt. Érdemes rákeresni.
Használt piacon sanszos be fog esni (még jobban) rendesen az OX ára is november környékén....de én például már az új verziók felé tenném le a voksom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- PlayStation 4 Fat és Slim Gépek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest