Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz Roxbury #77194 üzenetére
Nézd csak! Találtam egy oldalt, ahol pont a cross platform játékokat gyűjtötték össze: [link]
Figyelni kell kicsit, mert van közte olyan, ami Playstation és pc között működik, de kiindulási pontnak jó lehet.Ez a szűrt lista Windows pc és xbox one között: [link]
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
Srácok ez az új Halo nagyon baba lett.
-
kecsu10
aktív tag
Kaptam egy adag gp-t számítógépre. Már tölti az új Halot, nagyon szeretném ha tetszene, alapvetően nem szeretem az fps műfajt, remelem ez a játék tud rajta változtatni.
-
addikt
-
stewe780
őstag
válasz Roxbury #77182 üzenetére
A kedvencem ki ne maradjon: FORTNITE
A Minecraft az egy furcsa állat. Pc-re van egy Java-s verzió. Na azzal nem lehet az xbox platformra kapcsolódni. A Minecraft for Windows-t kell megvenni, na azzal már lehet xbox-al egy világban játszani.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
l.skywalker
Topikgazda
PC Game Pass-ból holnap kerül ki a Ghost of a Tale c. játék és én mindig megnézem azokat a játékokat mindkét platformon, amik kiesnek, kábé mondhatni demónak használom őket és ez a játék annyira megtetszett, hogy rögtön végig is játszottam. ~10 órás volt az egész, de látványos, fluid és aranyos a története, megfűszerezve fejtörőkkel.
Ghost of a Tale | XboxNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #77183 üzenetére
Sea of Thieves , Grounded FH5
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Roxbury
őstag
válasz l.skywalker #77183 üzenetére
Nagyon köszi.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Roxbury #77182 üzenetére
Sok ilyen játék van már, de nem mind Warzone kategória. Amit én tudok, hogy Cross Platform multi pl. a Destiny 2, Halo Infinite Multiplayer része. A többiek tuti mondanak még
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Roxbury
őstag
Sziasztok! Meg szeretném kérdezni, hogy mely játékok azok a Warzone-on kívül, amit egyszerre tudunk játszani a barátaimmal multiban? Az egyszerrét úgy értem, hogy az egyik barátomnak Xbox One S van, a másiknak PC, nekem pedig Series X. Warzone-ban ez a 3 különböző gép minden probléma nélkül dolgozik együtt. Ha esetleg tudnátok infót adni, nagyon örülnék neki.
Nagyon köszönöm előre is!
-
l.skywalker
Topikgazda
Az összefoglalóban próbálom naprakészen tartani a GwG, DwG és Game Pass hármast, utóbbihoz a fordulónap körül, havonta 2x megcsinálom az adott hsz szerkesztést és berakom ide is:
Xbox Game Pass (Aktuális) - Január 01 - 15.
Ott tudod követni, hogy melyik nap pontosan mi jön, próbálom előre a már ismert címeket is betáblázni. (most még hiányzik a Hitman és FAR: Changing Tides, de legkésőbb hétvégéig ezeket is berakom)
[ Szerkesztve ]
-
Nonameboi
csendes tag
yuing: Xbox series x-en ez volt az első játék amit indítottam és megvettem. Hasonló jókat tudok mondani én is róla. Még több ilyen jöhetne a jövőben,mert hiánycikk maga a stílus is.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A Lake egy göngyszem a GP-ből, twitteren jöttek szembe a pozitív vélemények a játékról, valszeg amúgy sosem próbáltam volna ki.
Baromi aranyos, chilles darab. Néhány óra könnyed kikapcsolódás. -
.LnB
titán
válasz Steve1207 #77177 üzenetére
Na frankó. Munkatársamnak néztük a PC-s GP-t, hogy mivel játszon, ha befizet, és akkor láttam csak. Én a héten kezdtem az évet, nem csoda, hogy kimaradt jó pár hír december óta.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
A Mass Effect Legendary edition mióta van bent GP-ban? Vagy csak PC-n van benne? [link]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
persil
nagyúr
válasz stewe780 #77135 üzenetére
Gigabites netnel is sokkal gyorsabb szimplan atmasolni, nem kell hozza "lassabb" net. Plane, hogy ertelemszeruen az esetek 99%-ban nem tudsz semmit gigabittel tolteni.
Sokunknal van gigabites net regota, ma mar ez minden csak nem erdekesseg.Ezzel csak oda akarok kilyukadni, hogy ha valakinek keves a gep belso tarhelye, akkor igenis baromi jo opcio egy kulso megoldas meg ugy is, hogy "csak tarolasra" jo.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
tag
válasz thedivision2 #77161 üzenetére
Előrendeltem a Sherlock Holmes Chapter One-t náluk.
Meg is feledkeztem róla, csak bő egy hónappal később tűnt fel, hogy idő közben megjelent a játék. Persze nem kaptam tőlük semmi üzenetet.
Legalább nem kellett sokat szaladgálnom a pénzemért, egyből visszautalták a pénzt. -
pzstm
titán
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Scholes9
nagyúr
-
Ellia
addikt
Kihagynám.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
1 review az oldalon és nincs PayPal ha jól látom. Én biztos kihagynám. (Ettől függetlenül lehet hogy valid cuccot ad)
Live-Die-Respawn
-
thedivision2
aktív tag
Hali!
Ez a kód jó lehet nekem? Feltűnően olcsó, de allkeyshop is listázza. Egy hozzáértő legyen kedves rábézni nekem. Előre is köszönöm! Aktiválásra vagyok leginkább kíváncsi.
[ Szerkesztve ]
-
Golyo69
senior tag
-
Golyo69
senior tag
válasz l.skywalker #77157 üzenetére
Az Anacrusis-t csak en nem találom? :)
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #77152 üzenetére
Igen, akkor a két Access Passt kell megvenni a háromhoz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Wesder
félisten
válasz Bad Pritt #77151 üzenetére
Viszont ha megvan a Hitman Goty és a 2 Gold, akkor nem kell külön megvenni a Pass-okat a 3-hoz, mert azzal a verziókkal megvannak azok is a 3. részben.
Mikor letöltöttem a Starter Pack-ot a 3. részhez, kiírta hogy mivel megvan a Goty meg a Gold letölthetem azokat a részeket, ha szeretnék velük jàtszani.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #77149 üzenetére
Nem, ha jól értelmeztem, akkor a következőképpen néz ki a teljes Hitman sztori, ha felmész a Store-ba:
- Hitman és GOTY Edition
- Hitman 2 és Gold Edition
- Hitman 3 és Deluxe Edition
- Hitman 3 Access Pass Hitman GOTY Edition
- Hitman 3 Access Pass Hitman 2 Gold Edition
Az első három a három játék és azok minden DLC-je értelemszerűen.
Az utolsó kettő a Hitman 3-hoz megvehető kiegészítők, amik a Hitman 1-et és Hitman 2-t adják hozzá a Hitman 3-hoz, de ezek nincsenek benne a Hitman 3 Deluxe-ban, cserébe jó drágák, 10K meg 30K, én nem vesződnék velük, mert ahogy Fizzie is írja, van hozzájuk 60fps mód és nem néznek ki szarul még ma sem.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #77149 üzenetére
Mivel az 1. meg a 2. részven is van unlock framrate opció, ezért igazàból SX-en azok is 60fps-sel futnak.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
echterion
nagyúr
válasz l.skywalker #77125 üzenetére
Bakker, akkor megint lesz némi elfoglaltságom a gamepass-szal.
-
Wesder
félisten
A mai utolsó Dying 2 Know adàsban mutatnak egy kis Co-Op Gameplayt, meg prevgen vàltozatot. 21:00-tól lesz ha jól emlékszem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Voy15
tag
Jellemző
Kb 5 napja fejeztem be a III-mat.Nagyon jó cucc amúgy, csak ajánlani tudom.
-
Bad Pritt
félisten
válasz hombre[EU] #77141 üzenetére
Mindkettő One X enhanced, de ennyi, nem nyúlnak hozzájuk.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #77141 üzenetére
Ha a Hitman III-hoz megvannak a Pass-ok, akkor ott szebbek meg jobbak, de ennyi.
-
Sefneni
őstag
Szuper hír.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
hombre[EU]
veterán
az elsō kettō tud valami mást ps4/xone-hoz képest?
Life, Uh, Finds A Way
-
Sziasztok. Gyors kérdés: Dying lightban van crossplay pc és xbox között?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
consono
nagyúr
No, ennek örülök most Már csak időt kellene szerezni ....
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
stewe780
őstag
válasz szimszonos #77131 üzenetére
Na pontosan ez a helyzet, mármint a gigabit + még kábelesen van összekötve, nem wifi.
Többieknek: Megértettem, nekem is volt lassabb netem, én kérek elnézést.A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
szimszonos
őstag
válasz stewe780 #77124 üzenetére
1gigabites sebességű nettel elég gyorsan le tudod tölteni a játékokat de még ott is van értelme a tárolásnak,oda-vissza másolgatásnak akár.Legjobban az alacsonyabb sebességű pl 100mb/s sebességnél van,ott már megőszülsz mire egy 50-100gb játékot letöltesz.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Norb79
őstag
Hát azért ez így erős túlzás.
Sajnos elég sok játék nem kapott series patchet/kiadást, azok bőven jól elvannak a külső ssd-n/hdd-n, és akkor sokkal több hely marad a belső ssd-n azoknak a játékoknak, amiknek kell a belső ssd.
Szóval egészen sok értelme és haszna van a semmihez képest. -
persil
nagyúr
Mondjuk inkabb ugy, hogy baromi sok ertelme van a semmihez kepest. A gepben alapbol van 512/1 tera hely. Mi a jobb, allandoan letoltogetni/torolni, vagy tarolni mindent a kulson es csak atmasolni egytized annyi ido alatt?
Nem beszelve arrol, hogy a jatekok nagy resze fut a kulsorol is, "csak" a series jatekok nem.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
pzstm
titán
az úgy elég komoly
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
Január 20-án, megjelenése napján jön Game Pass-ba a Hitman Trilogy:
-
-
-
stewe780
őstag
-
Bad Pritt
félisten
válasz stewe780 #77117 üzenetére
Tárolni tudod rajtuk. Olvasnivaló.
Lényeg: In brief, the growing list of Xbox Series X and Series S Optimized games need high-speed storage, and only Microsoft's custom SSDs can deliver. Beyond the internal SSD included with Xbox Series X and Xbox Series S, the official Xbox Storage Expansion Card is the only seamless upgrade.
While USB hard drives work fine, they only store those games, and you will need to transfer them to the SSD to play. However, backward-compatible titles, including Xbox One, Xbox 360, and original Xbox games, work fine on USB drives. Here's a handy breakdown of how USB drives compare to the SSD expansion card.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.LnB
titán
válasz Wesder #77115 üzenetére
Micsoda?
Akkor a hugom csávója, hiába vette meg a 1TB-os külső winyó-t, a Series S-hez, csak régi játékok futtathatóak onnan? Külső SSD-ről is csak azok mennek?[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Mostanában csinál olyat az xsx, hogy amior bekapcsolom, bekapcsol a gép de mégsem, tehát fel is ébrezsti a tv-t, világít is a logó a gépen és a konzolon, de tv jelzi, hogy nincs bemenet, valamint elkezd lassan pulzálni a gépen és a kontrolleren is a logó, ilyenkor ha megnyomom a gépen a gombot, akkor újra bekapcsol de már rendesen.
Kell aggódnom?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
.LnB
titán
-
Bad Pritt
félisten
Anacrusis nem ma jelent meg? Még a Store-ban sincs fent, nemhogy GP-ben...
-
Trak
addikt
Egy dolog lehet:
Nálam SSD-nél csinálta, hogy rádugva csak kép és adat tárolására használhatónak mondta a gép (SX), arra is engedte formázni.
Utánaolvastam, ilyenkor rá kell dugni számítógépregépre, megformázni normál gyorsformázással, utána visszadugva a box-ba már engedi játékok futtatására is formatálni, használni, nálam is így volt.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
veterán
válasz AMD Power #77107 üzenetére
Jó az a játék nagyon szerintem.Szép a grafikája, nem is értem miert középszerűzik
le vagy tartják egyenesen csúnyának egyesek. Képzeld én meg Elkezdtem a The outer worlds-t.
Egyenlőre nagyon tetszik és ha minden egyes szót nem is értek de a válaszoknál van idő a végigolvasásra és értelmezésre nem siettet. Lényeget meg lehet érteni. Nagyon hasonlít a falloutra tényleg.[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Csak konzolhoz vette elvileg. Nem is értem, mindegy délután megnézem. Rádugom az Xbox-ra akkor, ott próbálom majd meg formázni neki.
-
AMD Power
titán
Elkeztem az új Halot. Nagyon szép lett és megvan a Halo hangulat. Még csak az első küldetésen vagyok túl.
-
Bad Pritt
félisten
Más is észrevett olyan bugot a store-ban, hogy az ilyen külön ablakban megnyíló lehetőségeknél, mint pl. a "Choose Edition", nem tud váltani köztük, mert továbbra is a játék főoldalán, tulajdonképp a háttérben lépked a felület?
-
thedivision2
aktív tag
válasz l.skywalker #77097 üzenetére
Semmi változás sajnos, SS-en továbbra is villognak és bugosak a textúrák, leginkább a növényzet. Kör után menüben sem tölt be semmit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest