Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
addikt
válasz viperabácsi #78288 üzenetére
-Igen
-Igen -
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #78294 üzenetére
Az más kérdés, hogy azt hiszem Japánban törvény van rá, hogy nem lehet eladni külföldi cégnek a hazai céget.
Sic Parvis Magna
-
NemMo
őstag
Játszik valaki az új rainbow six-el? Milyen lett, érdemes letölteni? A videók alapján nem tűnik nagy durranásnak
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #78294 üzenetére
Természetesen, csak hogy az Übiért többet kéne fizetniük, mint az ABK-ért, az szerintem nem igaz.
A màsik meg hogy ahogy itt is írták a franciàk sosem adnák el az amerikaiaknak a céget.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #78291 üzenetére
De ez nem csak pénzről szól, mert akkor a Sony-t is megvehetné az Apple is akár. Azt Activision+Blizzard jelenleg olyan helyzetben volt, hogy számukra is előnyös volt az eladás és így a vevő, jelen esetben az MS is jól járt. Sem az EA sem az Ubisoft nincs krízishelyzetben, nincs olyan szituáció, hogy fel kéne adniuk az önállóságukat.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
30z.Samu
félisten
válasz hm_guesswho #78290 üzenetére
Szerintem meg simán be tudnák kebelezni, az más kérdés, hogy lehet, hogy azt már tényleg megfúrnák hogy ne alakuljon ki monopol helyzet.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
válasz hm_guesswho #78290 üzenetére
Az Übi 7mrd$-t èr, az ABK-êrt meg 70-et akarnak fizetni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hm_guesswho
tag
válasz Maxxy10 #78286 üzenetére
Az Ubit egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy képes lenne a Mirco bekebelezni. Ha abból indulunk ki, hogy még évek múltán is viszonylag drágák a játékai és a dlc-k is elég szépen tartják az árukat (pl. AC), akkor miért érné meg eladni nekik? Az Activisionnél ez nagyobb tranzakció lenne, amit már Philék is kétszer átgondolnának. De elsősorban ezt a döntést az Ubinak kellene meghozni, és nagyon nem szeretnék szerintem feladni a függetlenségüket.
-
veterán
válasz viperabácsi #78288 üzenetére
Igen.Állitólag így működik.Megveszed a live gold 1 évest majd rá egy hónap gpu-t és az egesz átalkul gpu. Lejár a havi előfizum én is ezt fogom tenni.Remélem még mindig működik a dolog. Kicsit kellemetlen lenne ha megvenném 18 ezerért aztan rá a gpu-t és nem történne semmi.
-
viperabácsi
addikt
Akkor a GPU előfizető meg tudja venni a játékot kedvezménnyel Ajándékként a a második acc számára ?
Illetve még annyi , ha ezt megveszem amikor lejárt a gpu-m és beaktiválás után veszek rá 1 hónap GPU-t akkor az egész konvertálódik , vagyis lesz belőle 13 hó GPU ?[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
-
Maxxy10
addikt
válasz IntelKiller7 #78281 üzenetére
Ha tippelnem kéne Phil mit fog legközelebb vásárolni akkor Ubi-t mondanám.
-
Moby
addikt
válasz viperabácsi #78284 üzenetére
-Nem kell
-Igen
-Igen
-Igen (ezt nem kérdésként tetted fel, de az)
-Nem[ Szerkesztve ]
-
viperabácsi
addikt
PC game pass topikból jövök , ide irányítottak.
Az alap kérés ez volt :
Lenne egy gpu-s kérdésem.
Adott egy felhasználó GPU előfizetéssel .
Van egy felhasználó akinek a konzolján bejelentkezik az első felhasználó (GPU előfizus acc-al ) és beállítja a konzolt HOME-nak , akkor a második felhasználó tudja használni az első felhasználó GPU-ját a saját ACC-ával , eddig ok ! A második felhasználónak nem kel külön semmi ahhoz , hogy online játsszon a játékokkal ? Gondolok itt arra ,hogy a saját játékaival is tud online játszani , nem csak a GPU-ban szereplőkkel ? Neki is Olyan lesz mintha lenne LIVE előfizuja ?
Még az érdekelne , ha a homolt gépen bejelentkezett második felhasználó és vásárol store - ból egy játékot az Ő profiljára lesz megvéve ugye nem a gpu-s acc-ra. Ja és a második acc megkapja vásárláskor a GOLD-al járó kedvezményeket ?Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #78281 üzenetére
Ez vajon 23-ban is így lesz, amikor EA Football néven jelenik meg a FIFA?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
-
vg
addikt
válasz Gtaati #78256 üzenetére
Ennél már csak az lenne jobb, ha sony megvenné ea-t és az összes létező jelenleg földbe állt , ám mindenki által imádott címeket, pl dead space, mass effect, dragon age, battlefield feltámasztaná, sikerré vinné és valóban megadná a népnek amit akarnának. Kb egálban lennének.
-
Wesder
félisten
válasz vonSux #78272 üzenetére
Én oda meg vissza vagyok a gondolattól hogy esetleg végre megint lesz Crash, Spyro, Tony Hawk, vagy Guitar Hero, de nem szabad előre örülni, mert akkor az élet megszivat.
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #78267 üzenetére
Nem tudom hogy a Sony esetleg nem tudja e valahogy megfúrni.
A Bethesda felvásárlásra nem volt semmi reakció, de itt már másnap volt egy kis csoki a gatyában, majd meglátjuk.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Janusz001
őstag
Nálam is beüzemelésre került a seriesX, oneX ment a hálóba. Supergamerről rendelve másnap reggel itt volt.
Ezek a töltési idők döbbenetesek, pedig volt ssd -m is a régin. -
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #78264 üzenetére
Úgy írom igen, mert az elkövetkező 1.5 évben fog lezárulni az üzlet. A 23-as üzleti év az 22.07-23.06-ig tart. Addig minden megy tovább, mintha mi sem történt volna.
Tehát jelenleg sem az IP-k sem a csapatok nincsenek náluk. Egyelőre a szándék van bejelentve.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz 30z.Samu #78264 üzenetére
Vissza is lehet táncolni tőle, de nem emiatt hiúsulhat meg igazán, hanem azért, mert kifogással él a piacfelügyelet, vagy harmadik fél/felek. Lásd pl. NVIDA-ARM akvizíció. Az, hogy valakinek szándéka van, pénze is van, és még világgá is kürtöli, még nem jelenti az üzlet létrejöttét.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
-
Wesder
félisten
Egyelőre talàn meg kéne várni míg lezárul a megvétel nem?
Na meg oda is el kéne jutni hogy ezek a befektetések meghozzák a játékokat, amivel legalább X360 szintre visszahozzák a boxot.
Ezzel lesz 32+ stúdió, azt menedzselni is tudni kellene.[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
Az xbox onenal valoban nagyon buktak a microsoftnal. De most a series széria nekem is tetszik, tegnap csereltem el ps4prom egy garancias series sre. Eddig tetszik! Gamepasst vettem kethonapost 300ft alatt bár a háttértár komprumisszum de 5 jatrk elfer egyszerr. Többnyire Fortniteozok úgyis
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
batmanism2x
tag
Köszi Mindenkinek infókat a Skyrim/Fallout Bundle kapcsán. Asszem előbb tényleg kipróbálom a GP-s verziókat, Diablo volt anno nekem egyetlen a műfajból, de az se mostanában, meg az sem teljesen ez a kategória.
-
Steve1207
veterán
válasz Bogyi007 #78253 üzenetére
Szerintem csak akkor lett volna esélyes az EA Play, ha van kampány része. Azt még letuszkolták volna az embereknek, hogy a multi rész bugos és majd javítják de így... Volt valami stat a hó elején, hogy a kezdeti 100e játékosból már csak 8-10e játszik vele, az azért erős esés 2-3 hónap alatt. Ilyen ütemben még fél év és egy map-on elfér mindenki
.
-
Bogyi007
veterán
válasz hombre[EU] #78250 üzenetére
Ha F2P lesz az baromi nagy bukta lesz pár eddig fontos arcnak a csapatnál. Én gyors EA Play katalógusba kerülést sejtek ebből a Tweetből.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
modflow
veterán
Segítsetek már.
Xbox Series X kontrollerrel játszanának a gyerekek PC-n Rayman Legends-el (origins).
De ebben a játékban a kontroller nem jól működik, nem lehet bekonfigolni.
Volt egy másik Xbox One kontrollerem, azzal jó volt, de miután rádugtam a XSX-re, frissítette a kontrollert és azóta már az se működik jól.
Nagyon szeretnek a gyerekek ezzel a játékkal játszani.
Hogyan lehet normális működésre bírni a kontrollereket?? -
hombre[EU]
veterán
ne vegyetek BF2042-t [link]
Life, Uh, Finds A Way
-
Becksman
őstag
Sziasztok!
Nemrég csatlakoztam a táborhz series s-el. Olyan kérdésem lenne, leszedtemn gta san andreast es vibrál a kép fidelity modban az mitől lehet?
Performancbe semmi baj...Samsung A54 5G 8+256GB
-
Pumi Powa
csendes tag
válasz batmanism2x #78234 üzenetére
Szerintem először elég ha kipróbálod amik a gp-ben vannak.Nem mindenkinek bejövős ez a szerepjáték stílus,de a kategóriájában a legjobbak közé tartoznak.Amit 3200ft-ért adnak most abban több minden van,bővített változatok.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Azért az is kérdéses, hogy mennyire játszol szerepjátékokkal. Van aki ilyeneken él meg ezeket hiányolja manapság, van akit az is elborzaszt, hogy dumálgatni kell
(#78241) consono: Az AE-ben a Spec Edition van benne meg maga az anniversary update.
[ Szerkesztve ]
.
-
consono
nagyúr
válasz mike1334 #78236 üzenetére
Biztos, hogy nem csak pár kisebb tartalom, mert látványosan szebb a játék Series S-en, mint a GPU-ban levo verzió. Nem néztem utána, de szerintem az anniversary kapott Series patch-et, a SE meg nem...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
RZozo
aktív tag
válasz Wesder #78237 üzenetére
Én be is húztam ennyiért. Egy pizza áráért bőven megéri.
Nekem megvolt a Skyrim SE, már fel is volt telepítve, de így már az Anniversary Edition upgrade-et ajánlotta fel a box, amit most tölt is le.
TES VI megjelenése még amúgy is nagyon messze van, addig még jó lesz próbágatni XSX-en.[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
Alap verziók vannak Passban. Ha eddig kimaradt, akkor ezért a pizza àrért érdemes behúzni.
-
RZozo
aktív tag
Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y Bundle
[link]
3200 Ft-ért vélhetően hibás árazás. De vajon tényleg az Anniversary Editiont kapjuk?
Skyrim SE megvan (gyakorlatilag már minden platformra), 6-7ezerért upgradelhető az új verzióra, de így olcsóbban megvan + egy Fallout4 is jár hozzá.
Valaki megvásárolva megkapta tényleg az Anniversary Editiont?[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Az miért van, hogy game passban rányomok a Hitman Trilogy letöltésére és csak a Hitman III.-at tölti le? Azon belül én nem látom az 1-2. részt.
-
AshaNoR
tag
Akinek már van tapasztalata: xbox konzol garanciális javításához kell számla, vagy csak elég regisztrálni a konzolt neten és ott elinditani a folyamatot mint egy kontroller esetében?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz stewe780 #78216 üzenetére
Nem rontasz el semmi. Ha egy fióknak, aminek van aktív GPU előfizetése beállítasz egy konzolt Home-nak, akkor utána minden fiók ami arra a konzolra bejelentkezik, tudja használni a GPU-t. A "fő" fióknak nem, hogy bejelentkezve nem kell lennie, de még csak a gépen sem kell lennie.
-
Maxxy10
addikt
Xbox app-on belül már nem elérhető a store vagy csak én nem találom?
-
stewe780
őstag
válasz stewe780 #78221 üzenetére
Lehet, hogy nem csak a GPU-s profillal kell "set as my home xbox"-ot bekapcsolnom, hanem azzal a profillal is, amivel játszani akarok? Csak azért kérdezem, mert nem nagyon akarom ezt kapcsolgatni, lévén, hogy limitált.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
stewe780
őstag
válasz stewe780 #78216 üzenetére
Olyan mintha a home-olással csak a GPU játékkönyvtár telepítési joga jött volna át, de a Live Gold rész nem. Megpróbáltam a havi ingyenes Live Gold játékokat nem tudom telepíteni, de a Game Pass játékkönyvtárból gyakorlatilag bármit.
Ugye a Game Pass Ultimate mindig Live Gold-ot is tartalmaz? És home-olással aLive Gold-nak is át kellene jönnie?
-
Steve1207
veterán
Poszt pillanatában china verziókat már lehetett rendelni (előrendelés), de legrosszabb esetben is decembertől, 10 mp alatt találni infókat egy keresővel. Vannak reviewk, azokból is teardownok, hogy mi van benne stb.
Alapvetően SN530 és E19T vezérlős hynixokat láttam eddig az utángyártott expansion-öknél meg a teardown videókon a konoloknál. Hynix-ból forgalomban nem találtam azt a típust, WD-ből meg az MS azt használja a Surface-től kezdve sok helyen, szóval könnyebben is beszerezhető.
CFE-NVME adapterből van pár változat 10-20e körül, az olcsóbb kiáll a gépből mint a fene (burkolat, nulla, hővezetés sima heatsink), a rövidebb fém házas meg kb akkora, mint a gyári. Technikailag szerintem klassz, hogy megoldották, másrészről nem tudom mennyire éri meg ezzel bohóckodni. Aki elkölt 55-60e-et erre (adapter 10-20e plusz ssd 30-50e (jót küldenek-e, garival mi a helyzet, tesztelgetni stbstb), nem hiszem, hogy az a 20e ft számítana és kap egy gyárit idehaza futárral kb másnapra.
Nekem az ilyen kiegészítő adapterekkel az a legnagyobb bajom, hogy kb olyan szinten legalja anyaghasználattal, forrasztással csinálják a többséget, ami kínai cucc... én még nem találkoztam olyannal, ami hossztávon nem lett kontakhibás "csak úgy" mozgatás nélkül is vagy nem mukkant meg 1-2 év alatt
.
-
RudY
addikt
According to Western Digital, the Xbox Series X's WD SN530 SSD isn't a stock OEM drive that's limited to PCIe Gen3 x4 performance. Instead, the drive has been outfitted with a special ASIC that enables both PCIe Gen3 x4 and Gen4 x2 performance, which allows for up to 3.938 GB of max throughput. For reference, the Series X targets 2.4GB/sec in uncompressed data transfers.
-
stewe780
őstag
Nekem nem megy ez a home-olás. Azzal a fiókkal, akinek a GPU előfizetése van, kipipáltam, hogy legyen ez az otthoni xbox-om. De ha kilépek vele és egy másik profillal játszom, akkor a Forza5 azt mondja, hogy nincs live gold előfizetésem, ha olyan eseményhez csatlakoznék, amihez az kell. Mit rontok el? Ugye kijelentkezni ki kell, mert a másik xbox amiatt lesz GPU előfizus, hogy folyamatosan be van jelentkezve, tehát nálam home-ot állítok a GPU-sra és kijelentkezek vele, de ez meg így nem megy...
-
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Xboxon a quick resume funkciót hol lehet kikapcsolni?
A nem singleplayer játékok soha nem kapcsolódnak vissza a hálózatra! Rohadt ifegesítő! Ha nem kézzel lépek ki egy játékból mondjuk halo infinite. Kövi indításnál quick resume miatt nem kapcsolódik online. Ki kell lépnem kézzel és újra indítani! Valaki tud segíteni?"Gyöztél felettem, mert az végzetem, hogy harcaimban bukjam szüntelen, de új erővel felkeljek megint."
-
vacs
veterán
Series X|S-hez már készül az "olcsóbb" tárhely bővítő.
l.skywalker itt linkelte!
Én is várom már ezt, nekem is bőven elég lenne az S tudása!(^)(>.<)(^)
-
nagyúr
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz lakisoft #78200 üzenetére
A belső nem cserélhető. Külső bármilyen hdd vagy ssd lehet, viszont azokon csak Xbox One játékok futtathatóak, Series játékokat csak tárolni tudsz rajtuk. Ahhoz, hogy külső ssd-re telepíts és játssz Series játékokkal a hivatalos Seagate Storage Expansion kártya fog kelleni jó drágáért.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
craftsman01
senior tag
válasz Gaben360 #78202 üzenetére
Szerintem a boxot se használd me tuti elfog romlani tedd vissza a dobozába és told be az ágy alá,ami viszont nem romlik el az a szekérkerékabroncs na azt hajkurászhatod az udvaron életed végéig.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Gaben360
senior tag
válasz bulikavagyok #78199 üzenetére
Nem is merem használni az SX saját kontrollerét, már az se garis, de még 5 percet se volt használva.
Ha az elite ilyen fos, akkor a mezei milyen lehet...Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- ASUS ROG Ally
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest