Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz Döglött Róka #70564 üzenetére
CTF - ben volt, hogy futtottam "haza" az enemy flag - gel, lelőttek, közben látom csapattársam felkapja és elindul vele .... az enemy base felé
Aztán Ott toporgott a zászlóval , és nézte a zászló üres helyét az enemy base - n
Jött egy enemy, még ő sem lőtt egyszerre ... szerintem hirtelen ő sem tudta mi a helyzet.Mondjuk én még csak most játszom a besorolókat, még 2 meccs kell, hogy valahova betegyen.
szerk
beyruth82
Hajrá !A lényeg ne add fel, a kontrolleres célzásnak az a lényege, hogy:
- sokat kell gyakorolni
- sokat kell gyakorolni
- sokat kell gyakorolni
- sokat kell gyakorolni
- sokat kell gyakorolni
Viccen kívül, játszani kell, aztán majd belejössz, és ez ebből a szempontból tényleg sokkal jobb, mint pl. egy BF, vagy COD
Első cod meccsem, azt hiszem ilyen 3/24 volt
Azt se tudtam hol vagyok, és ez nem HC voltPróbáld meg úgy, hogy beállítod a a célkeresztet kb. mellmagasságba, aztán jobbra - balra mozgással próbáld lőni az ellent. Ha a vízszintes mozgás megy, akkor mehet a függőleges, aztán a "levegőbenugorvamegpördülvefejbelövöd" következik.
Hajrá ne add fel, ha én +40 évesen, +20 év pc után beleszoktam, akkor neked is sikerülni fog
Bár úgy sose fogom tolni, mint a 14 éves fiam ... néha csak nézek , mit művel.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz Döglött Róka #70564 üzenetére
alig tudok kijutni gold3-ból, nincs olyan meccs ahol bent maradnak végig
bestof mikor 20mp-ig kempeli a PW spawnt...miközben viszik a flagetLife, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest