Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steve1207
veterán
válasz Bazsi1987 #104616 üzenetére
Javarészt csütörtök délutántól már szoktak élni, most is, One és SX is telepíthető. Azért készülj fel, hogy vagy 170GB
(#104618) Bazsi1987: ha tartják magukat az eddigiekhez 1-2 hónap múlva be is kerül pass-ba. Persze csak pár hónapot tanyázik ott, aztán az új rész megjelenése előtt javarészt ki is veszik nyár végén általában.
[ Szerkesztve ]
.
-
lastmohican2
tag
válasz Bazsi1987 #104096 üzenetére
Érdemes első körben a "Mission Stories"-ok közül válogatni. Így egyszerűbb megismerni a pályát, illetve a feladatot. Ezeket a legegyszerűbben a menüből választhatod ki, de magadtól is megtalálhatod őket ha körbejárod a pályát. Sokan ha egyszer befejeztek egy pályát, már mennek is tovább, holott a játék szépsége csak ilyenkor kezdődik el. A helyszínek többnyire 3 vagy több "Mission Stories"-zal rendelkeznek, illetve rengeteg Challange és Assassination van, melyekkel színesíteni lehet a játékmenetet, illetve újabb kiindulási helyszínt, álcát, fegyvert lehet velük megnyitni. Rengeteg lehetőség van egy-egy pálya teljesítésére, az ellenfelek likvidálására.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bazsi1987 #98659 üzenetére
Alapvetően nincs gond, ha ott vásárol az ember - betartva persze a biztonsági dolgokat, hogy lehetőleg legyen PayPal vagy eldobható Revolut kártyával szabad max fizetni. Probléma inkább a piactérként működő oldalakkal morálisan van/volt, mint a G2A, Eneba stb. ahol nem az oldal üzemeltetőitől, hanem regisztrált eladóktól vásárol az ember. És ez sok esetben melegágya volt a lopott bankkártyákkal vásárolt kódoknak - ahol is a csalók ilyen kulcsok továbbértékesítésével mosták, moshatják a pénzt fehérre. De ez nem elterjedt persze, de nem tudhatod, hogy az adott kód forrása mennyire valid, legális - így akár az is elképzelhető, hogy egyszer a megvásárolt játékot visszavonják a fiókról. Nem túl sok a lehetőség erre, de elképzelhető. De összességében én is sokat vásároltam régebben ilyen oldalakon, de ha tehetem inkább hivatalos helyről vagy hivatalos viszonteladótól veszem, biztos ami sicher.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz Bazsi1987 #98659 üzenetére
A cdkeys megbizhato, azt sokan hasznaljuk, a tobbin elofordultak mar egyszer-egyszer turpissagok. Ezek piacterek, szoval az eladot kell nezni.
Hardveraprorol nyilvan nyugodtan vasarolhatsz, van nehany jol bevalt, megbizhato srac, akiktol rengeteg kulcsot megvettunk mar.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #98646 üzenetére
Áh ez csak az én kattanásom. A fejlesztők nyilatkozták a játékról még a fejlesztés alatt, hogy ez annyira brutál jó lesz, hogy ez már nem is AAA, hanem AAAA játék lesz. Én akkor is, és azóta is ezen nevetek. És csak ezért követtem a játék híreit, mert kíváncsi voltam, hogy gurítanak e valóban valami nagyot? Ha ilyet nyilatkoztak, gondoltam lesz valami a kezükben, akár valami tényleg egyedi ötlet. Aztán végül csináltak egy átlagosnak tűnő játékot, az értékelések alapján.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
veterán
-
veterán
válasz Bazsi1987 #95681 üzenetére
Igen a végén már én is így voltam vele
Ebben az esetben viszont hol ezt hol meg azt a felet gyengíted felváltva, attól függően kinek a tartományában garázdálkodsz. Ezért írtam regebbi hsz-ben hogy a játék igazi elvtelen köpönyegforgatót csinál a játékosból 😂[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Bazsi1987 #95679 üzenetére
Ha egy spartai területen foglalod el a bázisokat, ölöd a tiszteket, tartomany vezetőt és gyújtod fel az ellátmányokat akkor spartat gyengíted. Ha a kék atheni területeken teszed ugyan ezt akkor meg őket. A fő és mellékküldetések teljesítése közben mindkét felet meg kell tamadnod össze vissza, ezért nem lehet azt megcsinálni, hogy csak az egyik fél oldalára állsz vagy csak akkor ha a történetet nem csinálod, csak és kizárólag a területfoglalásokat de az meg szélmalom harc. Én elfoglaltam 5-6 tartományt a spartaiaknak mire észrevettem hogy az elsőt visszafoglalták addigra. Tehát teljesen felesleges ezt csinálni. Azóta még 3-at visszafoglaltak. Gondolom egy idő után mindegyiket. Csak időpocsékolás területeket foglalni illetve annyiban nem hogy sok xp-t kapsz érte meg fegyvereket, aranyat, stb.
-
válasz Bazsi1987 #92233 üzenetére
Nekem ezzel is az a bajom, mint az online játékok többségével. Naponta 5 percet rászánsz, és minimális jutalmat kapsz. Sógorom pl órákig játszik a Gta onlineban, hogy össze tudjon kaparni pár millió játék dollárt. Én meg bevállalok 1 túlórát, és megtudom venni a legnagyobb csomagot. Akkor minek kínlódni vele? 2000 pont egy 2 eurós ajándék kártya... Ha azt az időt, ami a pontgyűjtéshez kell, munkára fordítom, akkor simán tudok venni egy 70 eurós AAA játékot a megjelenés napján, minden hónapban. Lehet, hogy én fordítva vagyok bekötve agyilag, de szerintem nem éri meg a ráfordított időt és energiát.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
válasz Bazsi1987 #92233 üzenetére
Engem alapból oda rakott, úgyhogy gondolom igen. Azt viszont nem tudom, hogy lehet feljebb kerülni.
Joccc07: az érdekes, nekem azzal gyönyörűen működik, pedig nem viszem túlzásba. Beírok két betűt, aztán mindig hozzáteszek egyet-egyet, így kábé 1 perc alatt megvan.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
szimszonos
őstag
válasz Bazsi1987 #84070 üzenetére
Egszerű.Csinálsz egy másik profilt amire megveszed a 300ft-os gpu-t.Azzal a profillal már megveheted a storeban az akciós játékot ajándékként(gift) más profiljára,így a te főprofilodra is.Vagy ha nincs kedved másik profilt gyártani bármelyik ismerősöddel akinek van gpu vagy gold előfizuja megveteted a te profilodra.
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #79196 üzenetére
Én a GP-t azért hosszabbítottam meg most, és rögtön 3 évre, mert nem hiszem el, hogy ne emelkedne az ára ezek után a felvásárlások után.
Én meg fizetek, amit fizetek, a többit meg letöltöm.Nekem a DAZN lenne még marha jó, mert külföldön sok sportot lehet ott, egy helyen nézni. De itthon, a szabályrendszerek miatt, úgy néz ki, hogy nagyon karcsú lesz a kinálat. Voltam zárt tesztelő, akkor is állandóan csak boksz ment. Persze még változhat, de semmi jó hír nem jött egy ideje róla.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #77071 üzenetére
Így: [link] például.
Baromira mennék mostanában is egy ilyen buliba. (10 éve nem voltam szerintem.) De amikor belegondolok, hogy mikor kezdődik egy ilyen, én akkor már nem bírok fentmaradni. Mumford & Sons-on voltunk legutóbb Szigeten. Az az egy nap, olyan fárasztó volt, hogy 2 nap alatt pihetnem ki (pedig nem is iszok alkoholt).[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bazsi1987 #77065 üzenetére
Itt válaszoltam
Xbox tulajok OFF topicja - GAMEPOD.hu HozzászólásokNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #73538 üzenetére
"tiszteletem és irigylésre méltó karrierje van"
Igen, minden újság megszűnik, ahol ő dolgozik. Ő is ezzel szokott viccelődni. Én is nagyon csípem őket (Stöcki, Sasa, Grath, Mazur).„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
3L1T3
addikt
válasz Bazsi1987 #70750 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled. PS2 - X360 nagy váltás volt , és generáción belül is hatalmas ugrások voltak. Forza Motorsport 2 után a 3 majd a 4, PGR-ek. Zsenik voltak.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #70531 üzenetére
Ilyen alapon a GTA Remaster Collection is egy kitűnő kiadás, mert régen milyen jók voltak azok a játékok, amikor megjelentek. Aztán mégse.
-
Döglött Róka
veterán
-
Wesder
félisten
válasz Bazsi1987 #60993 üzenetére
Mondtàk hogy azért nem volt most kampàny, mert most a multin van a fókusz, de még megjelenés elött fogunk kapni abból is videót.
Még 100 nap van megjelenésig, nem kell feleslegesen hangulatot kelteni.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Peat76
őstag
válasz Bazsi1987 #59984 üzenetére
Élesség ki...szerintem
Nincs rá szükségSony OLED XR-55A83J + PlayStation 5 Pro 3TB, XBOX Series X 2TB, Nintendo Wii U + 2 Playstation 3 FAT CECHC03, CECHC04, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
addikt
válasz Bazsi1987 #59618 üzenetére
Egy-két dologtól eltekintve azért a bőven utána lehetett volna járni, hogy miről szól a Diablo 2 R...szóval igen. Ott a hivatalos oldal, egy csomó cikk, videók, összehasonlító videók. Kb. 10 percet kellett volna rászánni. Abból kiderül mennyire lehet érdekes valakinek ez a játék.
Szerk.:
Aki ezek után sem tudja eldönteni, annak ott a nyílt béta.Vagy előrendeli bankkártyával a játékot, aztán lemondja. Mert megjelenés -10 napig amúgy sem vonja le. Illetve tegnap betettem két fotót is, hogy Twitch -en szerezhető hozzáférés a korai bétához.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz Bazsi1987 #59192 üzenetére
Szerintem ezt nem igazán kellene privátban intézni, mert vannak azért kifejezetten nem ajánlott oldalak is. Sőt, rossz tapasztalatok is...
Az sem mindegy, hogy adott oldalon milyen eladótól veszel. Vagy éppen gift card -ot szerzel be, hogy tudj másik régiós hivatalos oldalon vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bazsi1987 #58494 üzenetére
Én a Game Pass -ban is találok olyat, amit érdekel. Meg mellette vásárolgatok is.
Előfordulhat, hogy valakinek nem jön be a Game Pass felhozatal. Akkor mérlegelni kell, hogy inkább PS -t, vagy havi előfizetés helyett inkább játékokat vesz akciósan. A fent említettek között simán vannak olyanok, amik 50-100 órára, vagy akár ennél is többre leköthetik az embert.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz Bazsi1987 #57751 üzenetére
Tutinem. Most nekem a 21 elég volt egy időre. Hülye voltam (megint) és mivel hónapokig CSAK azzal játszottam, besokalltam tőle mire megnyertem a bajnokságot. Ez, hogy minden meccset lenyomtam valós (4x12perces) játékidőn, ez sok volt.
-
30z.Samu
félisten
válasz Bazsi1987 #57715 üzenetére
Én is imádom ezeket a címeket, de egyrészt momentán csak a Ratchet lenne jelenleg, amivel játszanék PS5-ön, másrészt hiányzott a Forza és a GP sem volt elhanyagolható szempont. Nem fognak kimaradni a PS exkluzívok sem, amik majd megjelennek, csak nem day 1 fogok velük játszani, hanem majd később.
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED garanciális
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest