-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Dawide@axele #19197 üzenetére
Kérdeztem,elvileg nem.
Wireless Bt füles állítólag megy. -
rdt89
addikt
Remélem nem sértődik meg senki, de ezt itt elhelyezném
-
-
Dawide@axele
aktív tag
USb-és füles megy valakinek az új gépekkel?
-
30z.Samu
félisten
Lehet, hogy én leszek az első, aki S-ről posztol? Eddig csak az X-ről láttam képet.
Már ha megjön időben persze.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Zoleee83 #19178 üzenetére
Akkor már menj a Plázába a KV-ba
(bár mintha kérték volna, hogy ne boltba menjenek érte az emberek)
#19192 Zoleee83: Nekem sincsenek jó tapasztalataim GLS-el, lehet ugyan arról van szó (én is debreceni vagyok), én anno egyszer megtettem neki, hogy picit odébb lévő kisutcába elmentem a csomagért (max 100 méterre volt), erre ott ült a kocsiba és cigizett, utána még 1x-2x eljátszotta, de akkor telt be a pohár amikor 5-10 percet még várnom kellett rá ott, utána mondtam neki, hogy ajtóban várom. De tőle jóval nagyobb paraszt a DHL-es futár, kártyával akartam fizetni és erre beszól, hogy miért nem fizetek kp-ban, meg legközelebb nem hagy kártyával, mert szar a terminál. A legjobb futár magasan egy MPL-es srác volt, amikor a tv-met hozta, depoból felhívott, hogy otthon vagyok-e, mert csak akkor hozza ki ha tud rögtön hozzám jönni.
-
Zoleee83
addikt
A GLS-sel sajnos nekem csak rossz tapasztalatom van az utóbbi időben. Soha nem jön se SMS, se email.
Tegnapelőtt vad dudálás a ház előtt, kimegyek, GLS futár. Erre leb@sz hogy itt dudálok 3 perce... Mondom neki, miért nem hívsz azért van ott a telefonszám, város kellős közepén szerinted ki ül egész nap az ablakban? Én kérek elnézést.
Azelőtt meg szabályosan dobta a csomagot a másik mert siet..@dani0113 - Én tegnap néztem egy LG 50Nano793NE-t , nagyon tetszett, 2.1-et is tud állítólag. Tudom nem egy OLED de ennyiért nekem jó lenne.
-
mcwolf79
veterán
Azt meg tudná valaki mondani, hogy az SX-es Fifa21 miért nem indul el? Fent kell hogy legyen a sima One-os verzió? Mert a játéknál összevissza 291 MB-ot ír .
-
Baltazár123
őstag
Grat mindenkinek, aki megkaparintotta a gépezetet.
Várom a beszámolókat srácok az SS-rőlMég mindig nem döntöttem, hogy XOX legyen (legkisebb esélye ennek van), SS (legvalószínűbb) vagy SX (ha nem meggyőzőek az SS visszajelzések).
-
appleGjuice
tag
Három észrevételem lenne, hatalmas élmény egyelőre az egész dolog.
1. A csomagolás is nagyon prémium, már kibontani is felemelő érzés volt.
2. Hihetetlenül halk! Egyelőre mellette ülök kb 30 cm-re (még nincs a rendes helyén, majd hétvégén) és konkrétan tapintani lehet a csendet.
3. No mans sky-t próbáltuk, betöltés brutális, one s-en kb 2 percet kellett bámulni a csillagokat, most másodpercek alatt bent vagyok. Unlocked framerate módban pedig baromi jó fut reztenés nélkül (+ jobban is néz ki a nextgen patch miatt) -
rdt89
addikt
válasz
Zoleee83 #19178 üzenetére
Én nem rendeltem elő, mondom kizárt, hogy bejöjjön de tegnap este lefoglalok egyet biztos ami biztos és meglepett teljesen. Azt hozzátenném, hogy a debreceni Media-ba iszonyatos árukészlet van és senki nem vitte a környéken fórumot elhagyó embereknél se láttam és azt se vettem volna észre, hogy bárki azért állna sorba. A GLS szokott néha ilyet, hogy semmit nem küld s egyszer csak megjelennek a semmiből és mondják megjöttünk.
De amúgy ők a legmegbízhatóbb futárcég akiket ismerek és akikkel eddig dolgom volt. Azért most 1 nap alatt lett dolguk a teljesítésekkel.
-
Sherkulás
aktív tag
Ehh, én gondoltam ma besétálok valahová és megveszem erre mindenhol:
Leveringstid ikke bekreftet
Kb hogy nincs és meg azt se tudják mikorra várható...
uh meg van ilyen is
Legg i handlevognBekreftet lagerdato 04.01.2021 Mah aszem haza koltotzom
-
NemMo
őstag
A felhasználóm url-ét honnan tudom megszerezni? Szeretnék jelentkezni a játékra. Bocsi a láma kérdésért
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AMD Power #19169 üzenetére
Nem (csak) a meleg lakás a gond, hanem az, hogy elvileg arra is jó lenne neki egy kis levegő. Szabadabb tér, mint oldalt.
Most néztem az enyémet, langyos az oldala (ami a képen nálad a teteje). Igaz, pár órája megy már az intenzív másolás a két gép között. Nem túl ideális annyira beszorítani. Függetlenül attól, hogy ott nincs levegő ki-be áramlás.
-
axlfsi
veterán
válasz
Dawide@axele #18943 üzenetére
Itt kell regelni az eszköz(öket).
-
HagaNRG
őstag
S-t nem is vett itt senki?
Mert én inkább vennék pár téli gumit az X felárából
Teljesen vállalhatatlan az S, v agy mi a helyzet? -
El Gringo
senior tag
a capture now 5 és 2 percről lecsökkent 3 és 1 percre. Wut?
-
red6t6
tag
Nekem meg felpuposodott az akksi az astro-ban, meg is adta magát
Nem bírta kivárni az új boxot...
-
keIdor
titán
No, én is bebattyogtam a legközelebbi MM-be és levettem, kifizettem, hazamentem vele.
Valahogy ez a megjelenés. Mondom úgyis kipróbálom az Xbox-ot is, mivel az RTX-3000 csak egy paper launch lett, én meg csilliárdokat akkor sem vagyok hajlandó fizetni érte, akkor mondom előrehozom a boxot. Akkor egy darabig mindkét konzol lesz, a PS5 is jön 9 nap múlva. -
-FLY->
őstag
Nah itt a világ vége mögött, hajnalban foglalózva, sikerült egy darab xsx elhoznom (több asszem nem is volt), dohánybolt méretű mm kell kb elképzelni.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
Pickle Rick #19147 üzenetére
Működik simán USB-vel.
-
F_Peter
őstag
válasz
l.skywalker #19106 üzenetére
Köszönjük, beneveztem.
Megjött a csomag, de sajnos alul középen sérült doboz. MIntha vágás lenne. Annyit látok hogy a belső doboz is sérült. Későn vettem észre, otthon kiderül milyen mély.
-
HUmenetke
tag
válasz
-
JenciHUN
aktív tag
válasz
Nagyon szépen köszönjük a felajánlást!
-
hyggelig
senior tag
Sikerült két csomagot kapnom. Néztem is, de mondom, biztos jó. Többet is fizettem a vártnál.
Sikerült két Valhallát kapnom és ki is fizettem mindkettőt. Már írtam nekik. Remélem, visszaveszik az egyiket
De a konzol már itt van
Persze a kollégák ki is nevettek, hogy "Mit csinálsz te ezzel?"
-
ughhh
senior tag
válasz
-
-
Pickle Rick
senior tag
válasz
l.skywalker #19138 üzenetére
Itt azt írja sima USB-vel menni fog nem kell optika: [link] . Mindjárt kipróbálom
#19145 red6t6: Köszi. közben megtaláltam én is.
-
red6t6
tag
válasz
Pickle Rick #19125 üzenetére
Kiadtak új firmware-t, amivel elég az usb-t bedugni. Frissítsd fel!
-
-
NemMo
őstag
Nem bírtam ki és melóból hazavittem az új szerzeményt és lefrissítettem és elindítottam a gears 5 letöltését, majd vissza melóba
-
ambushka
aktív tag
Ó de jó nézni, hogy Ti már toljátok, én a másik oldalon még várok pár napot a futárig
HF everyone
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
TV-be dugd vagy HDMI Audió leválasztó kell [link]
-
kazuma921
aktív tag
Megérkezett nekem is, épp megy az update!
Elcsesztem a számításaimat, NEM FÉR BE (kábelrövidség) miatt a szekrénysorba. Most egy ideiglenes, kissé gagyi megoldással az asztalon van, és a HDMI kábel éppphogy odaér, de mivel úgysem fogom mozgatni, jóvanaz.Jó szórakozást mindenkinek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
2022. 12. 29. a Gari itt is.
-
Wesder
titán
válasz
Nincs rajta optika.
-
bagyulajuve
addikt
edigitaltól ez jött:
"Rendelésedben található termék(ek) közül egy vagy több nem a választott átvételi mód szerinti raktárban található, ezért a termék(ek) átszállításáig szíves türelmedet kérjük!
A központi raktárunkba történő átszállítás várható időpontja a Termékek listában, az állapot oszlopban kerül feltűntetésre, melyet követően elindítunk az átvételi mód szerinti kézbesítési helyre. Már nincs sok hátra, hamarosan újra jelentkezünk" -
Sherkulás
aktív tag
válasz
l.skywalker #19113 üzenetére
Jedi business... (go back to your drink)
-
cactuar
senior tag
válasz
Köszönjük!
-
Hunt3r22
őstag
Most vettem át a gépet, kicsomagoltam, minőségi darab hatást kelt.
-
HELLAFLUSH
őstag
válasz
köszönjük
sok sikert mindenkinek -
jox0425
csendes tag
Jelentem én is átvettem Szegeden
Mondta a futár srác hogy ez már kb a hatodik amit kivitt ma csak ő.
Hosszú lesz még ez a pár óra a melóban -
válasz
Köszi Neked is!
-
Zoleee83
addikt
válasz
Köszi hogy intézed a sorsolást, és köszi Sherko-nak a felajánlást!
-
30z.Samu
félisten
válasz
Köszönjük szépen!
-
feki4eva
csendes tag
válasz
HELLAFLUSH #19107 üzenetére
Sajnos igen. Nekem is 8-10Mbittel csordogál, úgyhogy a szerverek nem biztos, hogy bírják a strapát...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Köszönjük a felajánlást!
-
3L1T3
addikt
válasz
HELLAFLUSH #19107 üzenetére
Előfordulhat.
-
Wesder
titán
válasz
Köszönjük.
-
i@lex
őstag
válasz
Ez engem is érdekel, neveztem.
-
törölt tag
Mielőtt indultam fejni az atm-et, ezeket beállítottam (kp felvét és vásárlási limit).
Meg is érkezett a gép, majd este csomagolom ki, egy küldő hdd-t este nagyjából megtöltöttem series patch-es játékokkal, volt jó pár a gamepass-ban.#19107 HELLAFLUSH:
Nem véletlenül este töltöttem meg egy külső hdd-t, még a régi 300 forintos gp-s akciónál is jobban terhelt szerverekkel számoltam. -
HELLAFLUSH
őstag
Nektek is lassú a letöltés
11óra óta a BFV-ből csak 10GB-ot szedett le, pedig a 80GB általában lent van kb 30perc alatt.
Megjelenés napján így le lenne terhelve a szerver? -
l.skywalker
Topikgazda
Sherko Time!
Nyereményjáték
Sherko Mikulás jóvoltából kisorsolásra kerül egy
Watch Dogs Legion Xbox One/Series digitális kód
Jelentkezni >>> ITT <<< lehet.
Jelentkezési határidő és várható sorsolás:
2020.11.10. 20:00
(magyar idő szerint) -
IntelKiller7
Topikgazda
Kicsit megállt a szívem az előbb. Nézem az emaileket, GLS. Mondom mi a fene. Holnapra hozzák a csomagot. Még jó, hogy amikor bekellett volna fizetni az előleget a konzolra, akkor én lemondtam.
Nah mindegy, közben sikerült gyors átpasszolni másnak. -
AMD Power
titán
Garancia idő kinél ,hogy alakult? Regisztráció után!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Xbox one X konzol 1Tb
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest