Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Boxhoz kapott Horizon játékot szeretném másnak adni. Úgy láttam neten is hogy lehet.
“igénylés másik fiókhoz” menüpont. Ha rányomok azt íra:
” A telepítés befejezése után adj hozzá egy másik fiókot és igényeld”
Azt hittem giftként meg lehet adni a másik fiók címét. Most tényleg csak úgy lehet ha bejelentkezik ezen a gépen. Így mi értelme ennek a menüpontnak??[ Szerkesztve ]
-
őstag
Korábban megvettem a Minecraftot PC-re Microsoft Storeban. Gondolom nincs olyan szerencsém, hogy Boxon is játtszhatok vele úgy mint a Forzával...
-
őstag
Géphez kapott Horizon 5 játékot aktiválom a gép bekapcsolásakor vagy magamnak vagy másnak. Nos, ott Microsoft accountot kell beírni? HA olyannak aktiválom aki Boxot még sose látott csak PC-je van, neki ott is megjelenik és tud PC-n játtszani?
Igen tudom, hogy lehet vele itt is meg ott is játtszani alapesetben, de mivel Boxhoz adták és csak azzal lehet aktiválni, nem tudom kavarnak-e vele valamit. -
őstag
Üdv, Géphez kapott Horizon aktiválása hogyan történik? Azt mondják első bejelentkezéskor aktiválódik a gépen.
Mindenképp csak ezen a gépen lehet először aktiválni a játékot? Honna tudja a gép, hogy ehhez van. A központa felvitték ezen gépek sorszámát? -
őstag
Hali, nem tudjátok véletlenül a PC-hez vett Box kontrollerem felismerheti a box? Próbáltam, bedugtam az USB-be bekapcsoltam, de semmi. LEhet valamit kell állígatni. Nem tudom a pontos típusát. kb. 6 éve lett véve. Van hozzá USB-s Wifi adapter vagyis vezeték nélküli.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #98320896 #19496 üzenetére
Ha Boxon kresztül veszed meg akkor is 300Ft és akkor is ha csak 1 hónapot veszel. Én most üzemeltem be rá is nyomtam, hogy megvegye. Kártyadatok már el voltak mentve Microsoft fiókomban. Rányomtam és 300Ft-ot vont le a számlámról. Mindenki maga tudja szerintem aki még bnem tudja mit akar annak nem kell egyszere több. Azért annyira sok jó játék nincs a game passban.
-
őstag
Szívesen kipróbálnáma Dirt5 játékot. Lemezesen venném meg. Xbox One-ra találtam, gondolom jó hozzá. Lesz majd kimondottan SX-re is? One-os verziónak még nincs oprtimalizálva a grafikája?
-
őstag
Amúgy amikor bementem az Euronicsba és ügye nem kaptam konzolt pár szót beszéltünk miért nincs miért viszik stb. Az egyik eladó mondja kollégának "ez engem nem érint" Azt mondja olyan laptopja van ami körbeveri az összes Xboxt meg Ps-t együtt véve.
Mondom magamban mi??? Nézzük csak. 4K 60fps min 2080Ti esetleg 2080S 3070. Ez még csak talán eléri, de nem körbeveri. Viszont ez PC-ben is egy 400-500e gép. Laptoba vajon mennyi? Kérdem milyen GPU van a laposba? Mondja 1660Ti. ...távoztam[ Szerkesztve ]
-
őstag
Előzmény: Xbox hunter story. Fehérvár. MM felhív igen van. Bemegyek nincs. Irány Tesco nincs. Irány cipőt venni plaza. Cipő van. Konzolvilág megszűnt. Irány Auchan nincs. Végül Euronics de ott a neten írta hogy nincs és kb sehol. Bemegyek. Kérdem van? Kettő jött ott áll az úr a pénztárnál mindekettővel. Tele a tököm már ezzel az egésszel.
Mivel sokan mondtátok, hogy a MM sok helyen még van. Felhívom Tatabányát. Van 2 db a raktárba, de nincs kirakva. Nem teszik el. Hmm nincs kirakva... Lehet akkor Fehérváron is ez a helyzet? Felhívom. Van 1db raktáron, de nincs kirakva. Mi??? Mondom akkor most már ne is legyen. Félre teszik 10 percre? Igen. Na akkor start. Ha hiszitek ha nem sikerült megvenni az utolsó szabad darabot.
Mi a tanúlság? Kérdezni kell. Voltam korábban a MM-ben de nem volt kirakva míg az S igen, meg ott volt a hült helye a polccimkével, ezért biztos voltam benne, hogy nincs. Pláne, hogy mindenhol hiány van. Körbejártam a fél várost feleslegesen miközbe már először is elhozhattam volna. Aki most akar venni annak ajánlom hívja fel a boltot ha szerencséje van félreteszik egy rövid időre. -
őstag
Xbox hunter story. Fehérvár. MM felhív igen van. Bemegyek nincs. Irány Tesco nincs. Irány cipőt venni plaza. Cipő van. Konzolvilág megszűnt. Irány Auchan nincs. Végül Euronics de ott a neten írta hogy nincs és kb sehol. Bemegyek. Kérdem van? Kettő jött ott áll az úr a pénztárnál mindekettővel. Tele a tököm már ezzel az egésszel.
-
őstag
-
őstag
Amit játtsztok a masinán azt hogyan tudom rögzíteni? Van valami saját belső megoldás és felveszi SSD-re? Vagy külső Avermediával tudok rögzíteni vagy le van védve a jel.
Ha már SSD, akkor tudok USB-n saját külső meghajtót csatlakoztatni játék telepítés céljából vagy kekk venni Xbxos 10x áron árult SSD-t? -
őstag
válasz Wesder #15013 üzenetére
Köszönöm részletes válaszod, mely további kérdéseket vet fel bennem
Azt hittem a GamePass-ban minden játék benne van ami Xbox-on ki lett adva. Akkor miért létezik EA Acces is? Vagy azt csak akkor ha PC is játtszanék? Detto Games Pass for PC?
Na most nekem a Microsoft fiókomban meg van véve a Horizon4, akkor az mehet Boxon.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hagy kérdezzek párat a játékokkal kapcsolatban:
Ügye a lemezest nem kell regisztrálni, később eladható. Ha multizni akarok akkor se?
Ha multizni akarok melyik előfizetést kell venni?
Ha a játékokat szeretném elérni akkor melyikat? Gondolom a kettő különbözik.
Gondolom olyanról meg ne is álmodjak, hogy a Microsoft fiókomban megvett játék licenszet amit megvettem PC-re azzal esetleg játtszhatnék boxon...[ Szerkesztve ]
-
őstag
Azért emeltem ki, mert kezdésnek valamivel kell kezedni ez pedig jó viszonyítási alap. Nyílván tovább lépve az lett volna, hogy áll a részletesség kérdése. Valóban nem gondoltam volna, hogy mostani esetleg régebbi 1 éves címeknál a OneX már visszavett a grafikából. Amik most fognak megjelenni vagy erősebb címeknél oké életszerű.
Egy része amit írok vagy kérdezek inkább hangosan gondolkodás. Szeretném kipróbálni a konzol életérzést illetve 4K nagyképernyőt. Csak keresem a helyem mi lenne a jó. Lehet csak pár hónapig leszek vendék, tehát amit csak később használnék ki azt most nem lenne jó nekem. -
őstag
Igen tök jól leírta én meg tök jól megválaszoltam. Nem arról volt szó, hogy ne érné meg az árát vagy ne léehetne megvenni, hanem, hogy nem igazán van még most kihasználva. Igen értem a fícsöröket is meg, hogy 5mp helyett csak 1 a töltés meg új arhitektúra. De ha a OneX-en valaki 4K60-al játtszik aztán 70-ért eladja és vesz 185-ért újat és továbbra is 4K60-al játtszik akkor nem sokat lépett előre. 100+e-et kiadni pár apróságért (jelenleg) elég húzos sokaknak.
Nem kell szándékosan nem érteni meg félre érteni, hogy legyen mibe belekötni. -
őstag
Igen pont ezt írtam, hogy nem feltétlen kell vele sietni. Lesznek sokan akik pár hónapig nem használják ki az előnyeit. Azért sokan vannak akik ha ezt jobban átlátnák inkább várnának vele pénz híjján. 1-2 hónap múlva használtak is feltünnek vagy még gyűjt vagy nem kell kapkodva eladni a régit. Csak ennyi volt a lényeg.
Mivel én is pályázok rá főleg magam részéről is kérdés ez. Van PC és nem akarok kiadni 250-350e Ft-ot 100Hz TV-re, ezért marad a 4K60FPS. Viszont azt lehet a ONeX is tudja még egy ideig, nem? Ezért is kérdeztem van-e módja megtudni az adott game hogyan megy? A 1080p 100-120FPS meg nincs értelme, jelenleg 3440x1440p 100FPS-en vagyok PC-n.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Igen ezeket nagyjából én is így sejtem viszont ebbe nem is akartam belemenni. A fícsörök nagyját legtöbbször parasztvakításnak szoktam érezni, főleg amíg még nagyon drága. Ha már ott van használom, de sose szoktam ezekért bezsongva lenni.
Csak annyit vettem észre, most nem feltétlen szükésgres megvenni. A tudása része vagy egésze most teljesen kihasználtatlan. Ezt főleg magam részéről meg a hiány miatt 2x áron vásárlókra értem. Abszolút hülyeség 300-ért megvenni amikor 450-től a PC is tudja 4K~60-at esetenkétn a 4K~100FPS-t. -
őstag
válasz Wesder #14793 üzenetére
Akkor mág pláne kár kapkodni vele, nem? Csak, mert nézem a másik tábor gépét 300+-ért is el lehet adni itt aprón. Hmmm. Drága a gép, drága a játék (nincs is nagyon). Mondjuk aki újban gondolkozik annak nehéz 130-140-ért dobálják a One X-et, hát lehetne olcsóbb is mit ne mondjak.
A réginéál attól tartok egy kicsit, hogy ki idő eltelik és szép csendben elkezd csökkeni a részletesség és vagy az FPS. Jó lenne ha lehetne valahogy mérni.Madwe: 1080/120-144 PC-nis elég olcsón elérhető, azért kár konzolt venni. 4K60-ért már inkább. Talán marad még mindig ez. Nem vágyok Oledre és vájt szemű sem vagyok. Tökre megelégednék a 240eFt-os Qled Samura, de azt is drágállom. Főleg, hogy a PC marad egyenlőre nem tudom nélkülözni.
Amúgy a régi konzolok OneX elvileg tudja a külső vinyót kezelni, nem? A külső SSd-t nem tudja? Van egy rakat SSD-t itthon különböző 2,5" és NVMe tokkal is. Vagy azt nem tudja kezelni?[ Szerkesztve ]
-
őstag
Az új box elvileg tudja a 4K 100Hz+ főleg a jelen vagy nem túl régi címeknél esetleg újaknál is egy darabig. Viszont ehhez HDMI 2.1 TV ami 100Hz-es. Ahogy néztem ebből a legolcsóbb 240-ért van. Bár lehet van kisebben is olcsóbban, de nemigen hiszem. Vagyis akinek nincs ilyen TV-je talán felesleges most megvennie a konzolt, nem?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv, Mostanában gondolkozom, hogy kipróbálnám ezt a konzol feelinget, főleg, hogy jön az új széria. Amúgy PC-s vagyok. Nekem az Xbox szimpibb bár még nem dötöttem. OneX és a Serie X is erősebb társánál ha jól tudom, na meg a gamepassal is jobban ki lehet talán jönni. Viszont van pár kérdésem ami nekem nem világos.
Hogyan van most akkor ez a lemezes használt játék szisztéma? Nem úgy van hogy azt is amikor telepíted accounthoz lesz kötve? PC-nél is van lemezes mégsem lehet használtba eladni utána csak Accal együtt.
Van valami mód kideríteni, hogy a játék milyen felbontáson és FPS-el fut? Ügye az élettartam közepe vége fele kezdik visszvenni a grafikát.
-
őstag
válasz Hashvrad #13996 üzenetére
Rendes vagy tudom mi az API, PC-s vagyok csak nem értem ezt a konzol szisztémát. Na most a játék meg drága mint a méreg és még így se oké, mert 2 gépre kell fejleszteni? Nem hiszem el, hogy a játék fejlesztése mellett az optimalizálás ekkora gond. Végre van alternatíva akinek nincs úgy pénze és nem érdeklni a 4K erre rögtön kiderül, hogy hátazúgy nem lesz jó.
Na mindegy lehet megint kimaradok a konzol életérzésből. Sajnos mindig van valami ami miatt kiderül nem jó az nekem.Hombre: Azért 1440p-re lényegesen kevesebb erőforrás kell mint 2160p-re, nem? Ennyi erővel akkor a nagyobb is kevés lehet sok év múlva.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Csak azt nem értem miért olyan nagy gond, hogy van S? Miért kell arra külön fejleszteni? Nem inkább az OS a gond a platformoknál és nem pedig a hardver? Eléggé hasonló a hardver is csak gyengébb. Nem kell fejleszteni csak 1440p-re állítani. Ha a gépembe VGA-t cserélek ahhoz sem kell külön fejlesztés csak gyorsabban fog menni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest