Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz dani0113 #113679 üzenetére
Azért még így is a Goldot venni a legolcsóbb opció.
2 évet vásárolva itt HA-n 18 hónap GPU -ra váltva havi 1600-1700 forintra lehet kihozni 1 hónapra az előfizetést.
Igazából ha azt veszem figyelembe hogy véget ért már a 300-as buli és 1 havi GPU kellett minimum a konvertáláshoz akkor 2 év esetében igazából havi szinten olyan 200-300 forint csak a drágulás...
Járhattunk volna sokkal vacakabbul is...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
elder troll
őstag
válasz dani0113 #87223 üzenetére
Nem vettem még külön kontrollert, a gép mellé adottra 1 év garancia volt. Csere után a support azt mondta, hogy nem indul újra a garancia időtartama, külön rákérdeztem. Ez még One S időkben volt, kölcsön adtam a gépet rokon kölöknek, kb 4 hónap alatt ki is nyírta a kontrollert. Még meg is köszöntem neki, mert kaptam egy zsír újat
Nekem csak egy minimálisan driftelőt sikerült összehozni évek alatt pc mellett (fortnite, gta), szóval csak a fenti tapasztalatom tudom megosztani. -
Pola-Roid
aktív tag
válasz dani0113 #86220 üzenetére
Nálam szinte ugyanez a setup, kivéve, hogy Q800A-m van.
Ami érdekes számomra abban, amit írsz, hogy az uncompressed 5.1 kb. sztereó szint.
Én így használom (mivel passthroughban van, azaz nincs Atmos) és szerintem jóval jobb a hangja a sima sztereónál.
Amúgy valami nem kerek ezeknél a Samsung soundbaroknál, mert előtte egy JBL-em volt, és azzal simán ment az Atmos passthroughban. -
balazs025
senior tag
válasz dani0113 #61940 üzenetére
Flight Simulatornál ez is közrejátszik: Base framerate will be 30 FPS. On TVs that support VRR, the framerate can go above 30 FPS
Na, hombre[EU] meg is előzött.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz dani0113 #61940 üzenetére
ez a dolga, de egyébként a flight sim nem stabil 30. ha van vrr akkor elengedi akár 60ig is,ha olyan a környezet
de egy mezei 30FPS játék ugyanúgy néz ki vrr nélkül is és a beesést is észrevenni,mert abban a tartományban már nem dolgozik (40-120hz oledek)Life, Uh, Finds A Way
-
vg
addikt
válasz dani0113 #61847 üzenetére
Azzal, hogy így közösen összefogva ilyen agresszívan betámadtatok az egyet jelent azzal, hogy feketében jártok. Amúgy se szabad ilyen forrásból venni játékokat, - hozzá teszem, hogy én is akartam venni Jannid-tól, de amikor valami mobiltelefonos aktiválásról írt inkább elálltam tőle -. Felőlem azt csináltok amit akartok.
-
.LnB
titán
válasz dani0113 #57743 üzenetére
Én nem találtam ilyen térképet. Pedig kerestem én is. A másik ami nekem "fura" (bár azért érthető), hogy a world mapon ha keresel, akkor mindig reptereket dob ki találatnak. Városokra, egyéb helyekre nem lehet keresni. Vagy én nem tudom, hogy hogyan...
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
persil
nagyúr
válasz dani0113 #43806 üzenetére
Akkor mashol sem feltetlen fog.
Nem ugyanolyan a hallasunk meg a "haklissagunk" az ilyesmire. En egy msec miatt szetvernem az egeszet, mas meg vigan jatszik fps-t sima bt fulest a tv-hez csatlakoztatva, pedig ugy 3 ev keses van kb... :D
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
ClydeBeka2
őstag
válasz dani0113 #42701 üzenetére
Akkor én a szerencsések közé tartozom.
"Tájékoztatunk, hogy az Xbox Wireless Headset előrendelésed a vírus helyzet kiszámíthatatlansága miatt a következő egy héten belül fog kiszállításra kerülni!"
Remélem a héten azért jön.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-
addikt
válasz dani0113 #41494 üzenetére
Series -en bugos. Illetve nem tudom SS -nél is így van -e, de SX -en biztos. Lépj ki főképernyőre a játék bezárása nélkül és onnan nyisd meg a Dolby -t. Akkor menni fog, legutóbb megnyitott alkalmazásokból nem.
Előző generációs Xbox -on egyébként működik rendesen. Itt nem...
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz dani0113 #40858 üzenetére
Fej/fulhallgato eseteben teljesen "felesleges" egy teszt. A hallas, hangminoseg a legszubjektivebb dolog a vilagon.
Raadasul amilyen szar, agyonmokolt hangkepeket tukmal az osszes gyarto az ember agyara, az igazi semleges de tiszta hangzast mar sokan nem is halljak jonak es leszarozzak. Az 5 forintos jbl, marley meg tobbi divatszemet meg az isten, mert szetrobban az agyad az egekig tolt basszustol. :D Erre van igeny. 🤷Az altalanos minosege miatt viszont megerheti megvarni egy-ket beszamolot, mert nagyon nem mindegy, hogy 1 het vagy 2 ev alatt esik szet a 35 ezres fules.
Arra lennek amugy kivancsi, hogy vajon kifejezetten a boxhoz gyartott BT fulesnel megoldott e, hogy abszolute zero keses legyen a hangban. Mert egy jatekban mar ezredmasodpercektol is agyverzest lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
craftsman01
senior tag
-
craftsman01
senior tag
-
chipesz
őstag
-
pzstm
titán
válasz dani0113 #19149 üzenetére
azon a környéke nem fogják túl sokan elkapkodni
Kvesebben is tundka róla meg amúgyis nah...."gyárilag" onnan jövök szóval nem negatív még mielőtt félreértené valaki
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
HagaNRG
őstag
válasz dani0113 #18971 üzenetére
Nem akarok linkelni, elég, ha csak ránéztek a hardverapró Xbox Series hirdetésekre. Vannak máris eladók és vevők is.
Legrosszabb ilyenkor a hype-nak ellenállni, mert eleve eddig sem nagyon játszottam, de ha túl sokáig olvasgat itt az ember, akkor előbb-utóbb rábeszéli magát, hog ymost és azonnal kell valami gép, csak azért, hogy hazavigyük és kicsomagoljuk és beleszagoljunk. Aztán majd játszhatok ezen is a Fifa20-szal, meg a Horizon4-gyel.Azért ilyen szempontból nem bánom, hogy mit mondtok, de még tisztán emlékszem az első Xbox 360 reklámfilmekre... de még a One generációra is bőségesen jöttek ki olyan játékok, amik kifejezetten a next gen erejére és tudására alapozva készültek. Valamivel azért csak kellett villantani. (ott volt pl. a Rome, vagy a Forza aktuális részei). Vagy még a 360-as korszakban a Project Gotham Racing, a Gears of War, stb.
Most meg őszintén kérdem, mivel fogok játszani akkor? Mármint, ami valóban jobb és szebb lesz, de átlag, laikusként is azonnal láthatóan, mint a régi, Amazonról 150 Euroért vett One S gépemen?
Köszönöm! -
Scarletiel
senior tag
-
Jovanny2
őstag
válasz dani0113 #17883 üzenetére
Ó, ez nem vészes, de fúró kell hozzá. Adnak hozzá két kis műanyag konzolt, azokat a falra kell csavarozni (kicsit cseles, hogy hogy vízszintes is legyen, meg a távolságuk is jó legyen), és azokra lehet ráemelni.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
törölt tag
válasz dani0113 #17410 üzenetére
En is eladtam a ps4 promat elotte kozel 10 evig xbox voltam es mind a ps mind az xbox tetszik. Most jelenleg nincs gepem es 2 haveri kor van Es nem tudom melyiket vegyem. Ami bosszant az , hogy a ps en a div 2be kozel ezer oram van. Ha veszek xbox ot akkor kukazom az ezer oramat a jatekban , ha pst veszek akkor gears 5 kuka es a forza. Mind a ket uj generacio jo lett szerintem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest