Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUmenetke
tag
válasz l.skywalker #28230 üzenetére
-
HUmenetke
tag
válasz IntelKiller7 #22797 üzenetére
Oh, köszi
-
HUmenetke
tag
Nem tudom, mennyire off, de vannak itthon xboxos Battlefield közösségek?
-
HUmenetke
tag
válasz Dawide@axele #22750 üzenetére
Xbox one stereo headset
-
HUmenetke
tag
Megnéztem a DF Assassin's Creed Valhalla összehasonlító videóját, azt kell, hogy mondjam, grafikailag az SS verzió párban van a nagy gépekkel. A 60fps hiánya megbocsáthatatlan, de tisztán látszik, hogy elbírta volna a kis masina.
-
HUmenetke
tag
120 hz monitorral + series s-sel van valakinek tapasztalata? Főleg Black Opsszal.
-
HUmenetke
tag
válasz FollowTheORI #20830 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert nagyon furcsán fut, aztán elbizonytalanodtam
-
HUmenetke
tag
Szerintetek a cold war cross gen bundle alapból a megfelelő verziót rakja fel?
-
HUmenetke
tag
Boderlands 3-mat próbálta valaki series s-en? PS4-en játszottam, de nem veszem meg megint, ha nem jelentős a javulás
-
HUmenetke
tag
Az miért lehet, hogy a homeolás után a home partneremnek jól megy minden, de én csak akkor látom az ő játékait, ha be- és kilépek a felhasználójából?
-
HUmenetke
tag
válasz Hapcimalac #19366 üzenetére
lekopogom, de most már nekem is hozza, amit szokott (150-250mbps)
-
HUmenetke
tag
válasz Hapcimalac #19342 üzenetére
nagy valószínűséggel semmi gond nem lesz
-
HUmenetke
tag
válasz Hapcimalac #19308 üzenetére
áh, 10 giga, felejtsd el az Ultimate Chicken Horse 1.82gb, de már 2 órája szedem.
-
HUmenetke
tag
válasz Baltazár123 #19186 üzenetére
Elkezdtem leszedni a Battlefield V-öt leszedni SS-re, igaz, a multit lehet csak holnap tudom kipróbálni, ha ilyen lassú marad a letöltés, de a framerate és a töltési idők kiválóak. (One X-en sokat játszottam vele, van összehasonlítási alap)
-
HUmenetke
tag
válasz l.skywalker #19106 üzenetére
-
HUmenetke
tag
szerintem aki series s-t vett, majd csak holnap fog játszani vele kicsit nagyon meghaltak a microsoft szerverei
-
HUmenetke
tag
válasz frankdelgado #18961 üzenetére
hojojj
-
HUmenetke
tag
Már melegszik a gép, jó játékot mindenkinek!
-
HUmenetke
tag
Közben már nekem is Alsónémediben van a csomagom, bár lehet még viszik valahova, mert azt írja, hogy depoba nem érkezett meg. nekem mindegy igazából, csak ma legyen meg
-
HUmenetke
tag
válasz Hapcimalac #18081 üzenetére
Akkor úgy látom, nem voltak a helyzet magaslatán
-
HUmenetke
tag
még lenne egy kérdésem, aztán nem offolok:
ha beírjátok a csomagszámot a csomagkövetésnél, nektek is az van ott, hogy a GLS IT rendszerben benne van, de még nem adták át a GLS részére? -
HUmenetke
tag
-
HUmenetke
tag
Szerintetek, ha a GLS rossz címmel akarta kiszállítani a csomagom, de azt modositottam megfelelően, megkaphatom még holnap?
-
HUmenetke
tag
Mire gondoltok, amikor azt írjátok, hogy valaki nem tudja, mit vesz? Pl 4k 60fpst vár az sstől?
-
HUmenetke
tag
Reggelre egy kis AC Valhalla Series S-en [link] Ha tényleg csak 30 fps lesz, nagyon nagyot csalódtam
[ Szerkesztve ]
-
HUmenetke
tag
Ha most van egy hónap game passom, de 10. előtt veszek egy év liveot, az konvertálódik 1 év gpura?
-
HUmenetke
tag
Valamelyik nap játszottam egy kis BF1-et pcn. Annyira borzalmas voltam benne, mintha kb egeret nem láttam volna még sosem
-
HUmenetke
tag
válasz soundsonic #17466 üzenetére
persze, így érthető volt a döntésed. Nem mondom 100%-ra, hogy nem fogok váltazni SX-re valamikor a nem olyan közeli jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
HUmenetke
tag
Nálam már 'teljesített' a rendelés KV appban.
-
HUmenetke
tag
Szerintetek ha a Zenimax/Bethesda deal végleges lesz pár hónap múlva, az összes játékuk bekerül a game passba? Ha igen, ott is maradnak, mint a halo, gears, stb? A bekerülésben kb biztos vagyok, de a végleges bennmaradásban valamiért nem. Nyilván teljesen hülyeség lenne, de akkor is. Mi a véleményetek?
-
HUmenetke
tag
válasz BomiBoogie #17006 üzenetére
Nagyon ellene vagyok az újkeletű ACknek, az Originstól kezdve. Erre viszont biztosan befizetek valamikor, már csak a setting meg az Einar Selvik féle soundtrack miatt is. Ha series s-en 60 fps lesz, akkor ezen, ha nem, akkor várok vele.
-
HUmenetke
tag
Aki eleve futárral rendelte meg a konzolt, azt nem is kereste fel a KV, szóval ne izguljatok. (A fb poszt alatt olvastam)
-
HUmenetke
tag
válasz szabogabor10 #16859 üzenetére
Sosem értettem, hogy miért casual gamer az, akinek nem csúcs hardvere van, vagy miért hardcore az, akinek igen A kis boxon nem lehet napi 10 órákat codozni rankedben? Vagy a nagyot nem lehet csak heti 1x ultimate chicken horsera a haverokkal? Nyilván értem ezt a logikát is, csak na. Szerintem itt inkább anyagi okokból döntenek az emberek, lássuk be, pénzből élünk.
-
HUmenetke
tag
válasz l.skywalker #16806 üzenetére
Szerintem egyébként jobb, hogy a stabil, magas fps számot erőlteti a Microsoft. Nyilván jó a nagy felbontás is, de ebben a generációban túl sok áldozatot láttam a 4k oltárán.
-
-
HUmenetke
tag
Tegyük hozzá az XSShez, hogy nincs még olyan játék, ami csak az új architektúrára íródott volna. Nem azt mondom, hogy sosem lesz 720p dinamikus felbontás az igazi next gen játékokban, de pl xoneon a BF4 720p volt, a BFV pedig dinamikus 1080, úgy hogy jóval jobban néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest