Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oistrakh1
tag
Sziasztok!
Van valamilyen topic esetleg ahol játékostársakat lehetne keresni egy adott játékhoz? -
Dinomano
senior tag
Rendben. Húzom is be AC Unity-t. :-) Találtam europe és global keyt is. Global picit olcsóbb. Számít hogy európai vagy global?
/(^_^)____7=--- - - >|
-
GalaHU
őstag
válasz elder troll #101475 üzenetére
Elfogadom, hogy fizikailag lehetséges, én még nem próbáltam, de azért van vele pár probléma:
- Egyrészt ezzel a BT-s hülyéskedéssel, pláne hogy a TV is közbe van iktatva akkor a lag-od lesz mint egy ház. Lehetséges hogy van akit ez nem zavar, én falra mászok tőle.
- Másrészt a két fejes hangminősége és viselési kényelme között egy bő kategóriányi különbség van.
- Harmadrészt PC/PS5 átváltás is ugyanezeket a nehézségeket hordozza.
- Szintén halálra idegelne ez a XO bekapcsolgatás.
Fenntartom, hogy 100 Euró környékén nincs nála jobb, ha meg továbblépne a tulaj, elkapkodják majd használtan.
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
addikt
válasz Steve1207 #101494 üzenetére
Eneba -n vettem durván két éve a nagyobbik csomagot 7.64 euróért (Argentína). Persze ez azon nem változtat, amit te is írsz...ha most azonnal kell és nincs ilyen áron...
Mondjuk akkor még a forint sem repült be ennyire. Kb. 2700 forintba volt a játék.
Szerk.:
Dirt Rally 2.0 -ra gondoltam. A lényeg lemaradt...[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Steve1207
veterán
válasz footy #101490 üzenetére
Idehaza DR2-ből a Complete 4e szokott lenni sokszor, annál olcsóbban még mókolva sincs és érdemes a complete mára, ha nem egyből kell. FH5 izland hivatalos store, az alap is korrekt áron fut, amióta visszaesett az izlandi korona. Nyilván csak akcióban, most nem az.
Amúgy meg szerintem Pass-szal van a legtöbb értelme, mert úgy ott van az online lehetőség is meg baromi sok játék (na meg nemsoká jöhet a FM).[ Szerkesztve ]
.
-
Bogyi007
veterán
Szegeden vagy a környékén nem tudtok olyan céget vagy személyt aki Xbox One kontrollert tud javítani/tisztítani?
Az enyém ezt produkálja:
De mostanra a jobb oldali is néha így csattog, és az analóg gombák is picit nehezebben forognak másik ugyanilyen kontival összehasonlítva...
Játszani még lehet vele (tegnap fejeztem be az Immortals Fenyx Risingot) de egyrészt nagyon hangosan csattog így a bal trigger (másik szobából kérdezték hogy mi ez a hang) és jó lenne még inkább javítani mint venni egy másikat.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz Dinomano #101488 üzenetére
Eneba nem más oldalról szedi a kódokat, hanem egy piactér regisztrált felhasználókkal, eladókkal.
A support jó és gyorsan reagál. Legalábbis nekem pozitívak a tapasztalataim. Kb. olyan, mintha más magyar piactéren vennél kódot, csak ott jóval több eladás és statisztika alapján tudsz dönteni, hogy neked az az eladó megfelel -e. Persze a termék ára mellett.
-
footy
addikt
A Dirt Rally 2.0-t es a Forza Horizon 5-t honnan lehetne olcson megszerezni?
-
Dinomano
senior tag
Két kérdésem lenne: Eneba mennyire megbízható? Tudom, hogy több oldalról szedi össze az akciós kódokat. Kinek mi a tapasztalata velük? Én egyszer rendeltem PC-s kódot, de azzal nem volt gondom.
A másik. Van PC-n Ubisoft fiókom, pár játékkal. Gondolom, ha X-en akarnék játszani a játékokkal, amik a PC-s fiókban vannak, az nem megoldható. A kérdés az: Láttam akciósan Eneba-n AC Unity-t, 700 ft környékén. Ubi connectben megvan PC-re régebbről. Gondolom, meg kell vennem X-es verziót, ha X-en akarom tolni.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #101486 üzenetére
DLC nekem nincs benne:
beherit: nem lenne ez ilyen hosszú én járkáltam ennyire mindent benne körbe s körbe.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Tegnap késő este befejeztem az Immortals Fenyx Risingot, hát nem mondhatom hogy nem öltem volna bele időt.
A végén azt a fejtörős részt nem élveztem már igazán, de azért nagyon élveztem ezt a játékot.
De New Game+ nem mostanság lesz belőle azért.Wesder előtted meg emelem kalapom, 100% ennél a játéknál azért nem piskóta!
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz Shade45 #101476 üzenetére
Lehet nem érthetően fogalmaztam így kávézás közben: párosítottam a tv-vel bluetooth-on keresztül, és a headset bekapcsolásakor a tv-n felugrik egy igen-nem kérdés (csatlakozok-e a tv-hez). Ha nem csatlakozok a tv-hez, akkor csak az xbox-szal megy. Ha csatlakozok a tv-re, akkor értelemszerűen a tv hangját hallom függetlenül attól, hogy most a pc küldi ki a jelet, vagy épp a tv hbo max appját használom.
Igen, baromira idegesítő, hogy mindig bekapcsolja az xbox-ot, de nem tudták máshogy megoldani. Amúgy szerintem ez megkerülhető, ha csak a tv-vel párosítod, azaz nem párosítod az xbox-szal. Tegnap vitték el a series s-t, így ezt most tesztelni nem tudom, de már úton van egy series x, így azzal kipróbálom. Viszont nem tudom, hogy ebben a verzióban mennyit késhet a hang és mennyivel bír kevesebbet az akku a gyári szabvány csatlakozási mód helyett. Tv-n keresztül pc-vel használva nem tűnt fel késés, viszont az akkuidőt nem méricskéltem előtte.
Ezt a bekapcsolja az xbox-ot dolgot még lehet tetézni, ha be van pipálva az eszközök kikapcsolása is a hdmi beállítások között:
Headset bekapcs, automatán xbox bekapcs, manuális xbox kikapcs, és lelövi a tv-t, amivel használni szeretnéd[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
Shade45
senior tag
válasz elder troll #101475 üzenetére
PC-Xbox között hogyan oldod meg ezt a választást?
PC-hez szeretném használni, de amint bekapcsolom a headset-et, azonnal bekapcsolja az Xboxot, ami marha zavaró, nem értem miért kell ezzel szopatni a felhasználót, és miért nem lehet opcionális ez a funkció. -
elder troll
őstag
válasz GalaHU #101474 üzenetére
A gyári ms wireless is megoldható mindkét géphez, vagyis nekem a tv-vel van párosítva. A headset bekapcsolásakor felugrik a tv menüben, hogy csatlakozzon-e hozzá vagy sem. Nemleges válasz esetén az xbox-hoz csatlakozik, igen válasz esetén a tv-re. Pc és xbox között tudom így használni, de ps5-tel is menne így szerintem.
Nem voltam biztos benne, hogy egy usb-s 4.0-ás bluetooth dongle elbírja a kontrollert és a fülest is egyszerre, illetve hbo max-ot nézve is lehet használni a fejhallgatót.[ Szerkesztve ]
-
GalaHU
őstag
válasz Willhunting #101461 üzenetére
Ennyiért ingyen van, ha belefér a keretbe, ki ne hagyd! Nekem is ilyen van, én a Box és a PS5 között váltogatom, de mindkét masinával tökéletes! A megjelenése után világszinten lerabolták a készletet, mert a 3 platformra való kompatibilitása eléggé egyedülálló ebben az árkategóriában…
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Skynet258
veterán
válasz F.B.I. #101458 üzenetére
Dolby Atmos megvan, a fejem nem nagy szerencsére (és még hajam sincs sok szóval az is csökkentő tényező ), állvány is adott. Igazából kissé szűkösek a lehetőségek mert PS5-höz is kell, és gyakorlatilag pár darab alkalmas arra, hogy wireless menjen mindkét konzollal. Arctis 5-ösöm volt, nemrég adtam el, szóval a márka maga nem ismeretlen, konkrétan a Nova 7X érdekel mint olyan. De ha az elődje bevált nálad akkor akkor szerintem ezzel sem lesz gond.
-
addikt
válasz Zoshi85 #101469 üzenetére
Valóban elég kegyetlen munka...pedig az ötlet meg a körítés szerintem jó. Nálam az ellenfelek is beragadtak 2-3 alkalommal. Autóval együtt. Az egyiknél ott remegtek a kocsiban.
Meg az autó is elég furán kezeli a tereptárgyakat. Érdekesen fel lehet akadni egy-két helyen.
Viszont stílusban sokkal jobban bejön, mint például a GTA.
-
Steve1207
veterán
Érdemes rákeresni inkább, hogy flight simulator xbox kontroller és ott lesz kb, ami értelmes összefoglalva. Thrustmaster-nek van Flight Simulatorhoz jó pár cucca, az alap T.Flight dolgok úgy 70e-nél kezdődnek, a többi meg simán elmegy 150 fölé is (akár csak modulonként), ha komolyabb. Ott van még a Turtle Beach Velocity-je meg a Honeycomb cuccai. Review-kat nézd át melyikkel elégedettek a legjobban.
.
-
F.B.I.
veterán
válasz boxmaci #101463 üzenetére
Szerintem lehet hallani, az ATMOS-t teljesen jól adja vissza egy sztereó füles. Egyébként a játék készítőin múlik, milyen egy hangzás. Egy alap sztereó füles is tud mindent….aki nem hiszi, hallgassa meg [EZT] nem mai videó!
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
M3aN
senior tag
Sziasztok!
Series S-hez milyen botkormány és gázkar javasolt? -
craftsman01
senior tag
válasz boxmaci #101463 üzenetére
Én dolbival használom de szerintem simán jó,szinte csak Cod megy nálam de amikor monduk szaladnak át a kontiner belsejében simán hallom és nem csak azt hogy jön hanem honnan jön az ellen. DE viszont volt itt egy kollega aki még a trappot sem hallotta (az ő szavával élve) nem hogy térhatást,talán vissza is vitte.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
jansky1
senior tag
Fortnite használókat kérdezném, hogy nekik nincs-e problémájuk az aim assisttal? Fortnite topicban nem rudtak segíteni.
-
F.B.I.
veterán
válasz Willhunting #101461 üzenetére
Igen ennyi a probléma, vagy még egy dongle hozzá vagy egy olcsó kényelmes Hyperx füles a PC-hez kábelesen….nálam úgy van, monitorhoz közel ülök.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Willhunting
aktív tag
válasz F.B.I. #101458 üzenetére
Most 119€-ért a sima 7X sem tűnik rossz vételnek. Én is elgondolkodtam rajta. Csak ez a dongle ki-be dugdosás kikészítene szerintem, ha Pc-n és Xboxon is használnám.
-
Becksman
őstag
Sziasztok.!
Mortal Kombat 11 gondom lenne. Nem találtam élő topicot rá így itt probalkozom :/ online nem megy nem ertem mi a gondja... "you are not connected the mortal Kombat 11 server..."
Samsung A54 5G 8+256GB
-
dlor
tag
válasz csuvicsuva #101453 üzenetére
Az csak 100 dollár jelenértéken.😃
-
F.B.I.
veterán
válasz Skynet258 #101457 üzenetére
Most sima 7x van itthon de a NOVA a +BT kapcsolat miatt jobb választás.
A gyári Xbox Wirelesshez képest 2 x akkora hangerő, kényelmesebb fül - és fejpánt, aksiban bőven tud 1 hetet (napi 3-6 óra játékkal), mikrofon kicsit jobb, halkabban is tudsz beszélni a hosszabb szár miatt.
Azonban ha Xbox Wireless van otthon, arról nem érdemes váltani ha kényelmes számodra.
Egyszerűen a +hangerőt nem tudod kihasználni, fél hangerőnél feljebb még nem bírtam tekerni (pedig 50 körül leszek).Ha ez az első wireless fejhallgatód, akkor viszont simán ajánlom, bármi előtt.
Annyi, hogy én a Dolby Atmos-t megvettem hozzá de a sima DTS:X-el is jól szól.
Nagyon nagy fejre viszont ez is kompromisszumos, főleg nagyobb elálló fülcimpa esetén a hangszóró nyomhat egy pár óra után.
Ehhez is érdemes venni egy állványt, mert én a mikrofont soha nem tolom vissza, kizárva annak fizikai sérülését, egy ezrest nekem megér.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz Willanyasz #101455 üzenetére
[Xbox gyári ] az egyik legjobb ár - értékben, Steelseries Arctis NOVA 7x drágábban vagy Turtle Beach 700x esetleg Astro A10 gen2 vagy A20 az Xbox verziók.
Mindegyik volt van itthon, az Xbox gyári legolcsóbb, legjobb megoldás kis eq állítás után.Mikrofont nem kell rajta hajtogatni, venni kell 1K-ért egy IKEA füles tartót és rátenni ha nem használod.
Nagy füllel picit kényelmetlen lehet, akkor Hyperx.[ Szerkesztve ]
-
Willanyasz
tag
Sziasztok!
Ki milyen vezetéknélküli fejhalgatót használl ajánl?
Esetleg van neki eladó? -
addikt
válasz csuvicsuva #101453 üzenetére
Nem lesz később már ezeknek semmi értéke, mert egyre több lemez van, amire már nem kerül rá a játék. Így ha megszűnik egy konzol szerver elérése pont annyit fog érni, mintha digitálisan vetted volna.
Kivéve, ha az adott játék BC lesz, és mellette kikerül a store -ból vásárlási lehetősége. Pl. FM/FH. Ilyen esetben jól fog jönni a lemez. Már ha lesznek még később lemezmeghajtós gépek.
Itt már nem lesz olyan retrozás, mint a régi konzolokkal.
[ Szerkesztve ]
-
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Hogyan lehet kikapcsolni, hogy a konzol bármiféle jelszót kérjen indításkor? 2 profil van regisztrálva, profilbejelentkezésnél nem kér. Olyan mintha a microsoft fiókba kéne bejelentkezni. -
-
-
veterán
válasz Dinomano #101445 üzenetére
Elsősorban szerintem az az oka, hogy a lemezessel ellentétben ezt nem lehet tovább adni kéz alatt, használtan.Így mindenkinek aki játszani akar vele meg kell vásárolnia magától a kiadótól. Ha lehetne vele kereskedni digitálisan is akkor nagyon lecsappanna a bevétele a kiadóknak, hiszen sokan egy-egy 25 ezres játékot kijátszás után rögtön tovább adnák másoknak olcsóbban akik így nem vennék meg a kiadótól. Üzleti szempontból öngyilkosság lenne a használt digitális termékek adás-vételének lehetősége.
-
Dinomano
senior tag
válasz Dominikkin #101434 üzenetére
Végülis ez a digitális disztribúció lényege, hogy nem tudod eladni. A másik, hogy "röghöz köt" a platformon. Ha van pl. rakat Playstation digitális game-ed, nagy valószínűséggel PS5-öt veszel.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
sch_a
addikt
válasz Zsolty20 #101443 üzenetére
Szerintem interferál ilyenkor valamivel, túl sok minden van 2.4GHz-en. BP-n vagyok egy társasházban, itt folyton eldobálja nekem is. Nyáron és most az ünnepek alatt is használtam kevésbé frekventált helyeken is, akkor nem jelentkezett egyszer sem. Párosítsd újra, hátha másik frekvencián/csatornán jobban működik, de sajnos ezer eszköz van ami bezavarhat. (Wireless egerek, billentyűzetek, wifi, de akár szarul szigetelt mikrók is...)
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Még fennállnak a korábbi általánosabb disconnect problémák kontroller esetében? Mert nálam jobbára az Avengersnél csinálja azt, hogy disconnectel random időközönként, kiírja a szokásos problémáját majd pár mp után megyünk tovább. Gondoltam, hogy esetleg az áram elláttás okozza a bajt(venom charger kit), vagy esetleg, hogy belemerészeltem dugni egy 3.5jackes fülest, de rákeresve itt a fórumon láttam, hogy voltak másnak is hasonlók, bár régen.
-
veterán
-
Marcsello31
őstag
A Gta5el èn is szemezek egy ideje, kíváncsi vagyok a grafikára, is, hogy hogy megy series S en, hol tudom hogy a konzolon is van rá online mód?! Mehetnèk èn is trollkodni online
[ Szerkesztve ]
-
dlor
tag
válasz Dominikkin #101434 üzenetére
Licenszeled a digitális terméket. Nem hiszem, hogy a közeli jövőben lenne szándék arra, hogy ezek eladhatóak legyenek.
-
-
veterán
válasz Dominikkin #101432 üzenetére
Én még ingyen is odaadnám a gta 5-öm ha nem digitálisan a fiókomra vettem volna, annyira nem jött be az a játék nekem
3x kezdtem bele de az elején abbahagytam mindig.... -
-
Marcsello31
őstag
Olyat mutassatok nekem "vicc" amiben az áll hogy mágikus erőt ad az ereklye használata...
-
NJanika
aktív tag
válasz Marcsello31 #101424 üzenetére
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Marcsello31
őstag
Adhatnák úgy is a csomagot, mint ajándèk, ami csak akkor derül ki hogy mi van benne ha megveszed .
-
-
Moby
addikt
válasz persil #101416 üzenetére
Húsz éve, a szent szarfeszület óta tudjuk, hogy az ebayen mindent eladnak
-
persil
nagyúr
válasz csuvicsuva #101410 üzenetére
Termeszetesen, hiszen TUDJUK, hogy ha ebay-en x forintert arulnak valamit, azt BIZTOSAN meg is veszik, KIZART, hogy ott rohadjon a hirdetes 23 ezer eve.
Kedvencem volt egy csavo, aki egy evig hirdette a szarjat azzal a dumaval, hogy meg lehet nezni ebay-en mennyit er... Lol.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Moby
addikt
válasz hombre[EU] #101413 üzenetére
Ez nem rudolf! Nem piros az orra! Ez csak egy kamurudolf!
-
Marcsello31
őstag
Kár hogy nincs 3d nyomtatóm, nyomtathatnék egy marék rudolfot s eladnám a jófogáson,
-
hombre[EU]
veterán
-
veterán
válasz csuvicsuva #101410 üzenetére
Rengetegen.Most akciósan csak 155 ezer ft a szállítási díj. Mindössze 3x annyiba kerül mint maga a termék. A hülyének is megéri
-
csuvicsuva
addikt
válasz hombre[EU] #101409 üzenetére
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sgt. Chris #101405 üzenetére
terabyte lesz az. 1gigás winchestereket a 90es években árultak
Life, Uh, Finds A Way
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz csuvicsuva #101407 üzenetére
OMG...dehogynem...
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
csuvicsuva
addikt
válasz Sgt. Chris #101405 üzenetére
Na fussunk neki még egyszer. Nem 1 TB?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Steve1207
veterán
válasz Sgt. Chris #101401 üzenetére
Ha újabb tv készülék akkor többnyire gond nélkül kell kezelnie mindent és az bőven egy elfogadható szint. Én mindenes lejátszónak egy android box-ot használok, következő lépés a tv rendszere lenne új készüléknél és csak a legutolsó megoldás a konzolról való lejátszás (ideiglenesnek). Minden más kényelmesebb, egyedüli előny a konzolnál, hogy a hardver miatt bitang gyorsan lépkedhetsz az alkalmazásokan. Amúgy átdugod rá és megnézed abban a két alkalmazásban, ami elérhető. Nekem nem jött be, egy hét után már mentem is vissza különálló lejátszóra. Valamint, minek fogyasszon 50-60W-ot pluszba a konzol akár idle-ben, ha a többi 5-10W-ból megoldja kb problémamentesebben
.
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz icemad #101404 üzenetére
Azaz, telefonról pötyögtem gb=GB természetesen. Ez a kontrolleres bénázástól amúgy is agyf*szt kapok. Hiába van egér+bill., a NETFLIX XBOX-os verziójához nem kompatibilis. Így tényleg maradna a bohóckodás. Csodás, akkor ezt a megoldást elvetem. :-) Köszi a megerősítést.
ASUS ROG Strix B350-F, AMD Ryzen 5 1600, 2*8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX, ASUS RX470 4GB STRIX, Samsung EVO 970 250GB+Adata SP920 128GB SSD, 1TB+2TB WD HDD, FSP Hyper 600W
-
-
Sinu
senior tag
válasz Sgt. Chris #101401 üzenetére
Itt most az a kérdés, hogy a kalóz filmeket amiket letöltöttél a háttértárra hol tudod jobb minőségben lejátszani? Gondolom a gb = GB, ekkora tárolóra mondjuk ráfér kb 3 mancs őrjárat 720p rész, vagy 5 barátok közt 1080p. Szerintem itt tökmindegy melyik eszköz a lejátszó, nagy eltérés nem lehet
egyenlőre ≠ egyelőre
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #101394 üzenetére
Amúgy annyira nem vészes. Én ~56 óra alatt kiszedtem belőle minden acsit, unlock-ot stb. Most még a DLC van hátra, de az elsőre olyan ~4 órának tűnik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Hali! Röpke eszmefuttatás...Van egy 1gb-os külső Hdd-m, jelnelg a tvre kötve, az Xbox elvileg tudja kezelni. Melyik a jobb megoldás? Hagyom, ahogy eddig volt, vagy átteszem a boxra és töltök le egy vlc-t vagy valami más mediaplayert. Estmetleg jobban kezeli a különböző formátumú filmeket? Vagy a hang kezelés lenne jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Torrent meghívó kunyeráló
- DIGI internet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest