Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Roland861010 #135413 üzenetére
Asszem 3:1, 1 év Core-ból lesz 4 hó Ultimate. Nem éri meg úgy szerintem...
Én egy ideje indiai Ultimate-et veszek, 1 hónapos, cirka 2k körül szokott lenni. Annyi, hogy ezt minden hónapban a lejárat másnapján megcsinálom, cirka 5 perc.[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz Roland861010 #135411 üzenetére
Igen csak elég ócska aránnyal... Érdemes megvárni a lejáratot és Core majd arra Ultimate.
-
Skynet258
veterán
válasz Dinomano #133208 üzenetére
Nehéz megmondani mert amit első körben (március talán) összeraktam az már azóta módosult, gyakorlatilag a RAM+alaplap+proci kivételével minden cserélődött. Most ez a felállás van, torzító persze mert nem feltétlen kell ilyen táp, a házon is lehet bőven faragni, stb. Minden összedobálva most hirtelen egy iponos kosárba bő 700k. Nem éri meg ha így nézzük. De ez egy hobbi is, nem az ár/érték arány miatt dobtam össze. Meg kicsit a FOMO is dolgozik bennem sajnos - volt itthon még Switch Oled, Steam Deck Oled is, én meg ültem akkor mivel kéne játszani és végül alig használtam őket... Igyekszem is mostanában kicsit visszafogni magam, mert tök felesleges ennyi cucc.
-
Skynet258
veterán
válasz gianni85 #133201 üzenetére
Nálam van most egy Ps5 és egy Series X, pár hónapja rám jött a roham hogy hiányzik a PC gaming szóval osszeraktam egy gépet. A hang nálam is fontos, képes vagyok sok ezret fizetni egy halkntapert vagy ventiért, silent switch-es mecha bill és társai, szóval tényleg nekem is herotom a hang.
Azt kell mondjam egy 4070 Super már nagyon kellemes teljesítményt ad, igaz csak 1440p-ben nézve. Hangban sem brutális, fejem mellett van és füles nélkül sem ordít. Persze kell UV mindenre, még jobb ha 3 ventis kártyát veszel, na és persze vagy 4szer annyiba kerül ez az egész mint egy konzol. Cserébe ugye tudjuk hogy nagyobb szabadságod van kontroller bill és egér ügyben, grafikában, vannak rts-ek, satobbi. Én konkrétan azóta be sem kapcsoltam a konzolokat, asszony ps-ezik de ennyi. De ár érték arányban rohadtul nem éri meg, főleg ha igenyes dolgokból akarod összedobálni... -
Skynet258
veterán
válasz ridiculous #132803 üzenetére
Nekem bevált, élmény használni a gombokat. A stick-nél a hall effect nekem fel sem tűnne, de már csak a gombok miatt megérte a váltás. Meg a pilács is dögös rajta amúgy.
-
Skynet258
veterán
válasz Norb79 #131830 üzenetére
USB-C, csináltam róla képet. Ez elég mély csati, mozogni nem fog, szóval várhatóan kilazulni sem.
-
Skynet258
veterán
válasz Wesder #131805 üzenetére
Persze, ki is lőhető teljesen.
Moby: én alapvetően attól nem várok semmit, pár helyen olvastam, hogy pontosabbnak, fluidabbnak érződik, de soha nem volt kontrollerrel ilyen jellegű problémám, szóval nem is érdekel nagyon. Nálam a sima xbox kontroller gombkattogása okozott agyvérzést, azt meg ezzel sikerült eliminálni. Sem a hall sensor, sem az RGB csicsa sem a hátsó plusz 2 gomb nem számított annyira mint ez, és ezt szerencsére tök jól hozta is. Ami viszont szégyen, hogy egyik nagy gyártó sem akarja ezt ilyen formában behozni a saját kontrollereinél.
-
Skynet258
veterán
válasz Skynet258 #131040 üzenetére
Na megjött a Gamesir Kaleid, volt szó róla, hogy elég kedveltek a gyártó kontrollerei.
A szállításról annyit, hogy ment a kínai kavarás rendesen... Szóval előrendeltem, mert csak 30-án jelent meg, én meg 24-én rendeltem. Június 3-án jött is a mail, hogy a szállító (még a kínai) megkapta, hogy fel kell vennie-e a csomagot. Néztem a trackinget napokig, semmi mozgás. Mondom rájuk írok már mi van, kínai írja semmi baj, úton van. Mondom nincs úton, nézd meg a trackinget, el sem indult. Ne aggódjak. Jó nem aggódtam, de vagy 2 nappal később ugyanúgy felvételre várt náluk a csomag. Írok nekik megint, hogy helló van, jajj új a tracking szám, de ne aggódjak, úton van. Új trackingnél ugyanazt látom... Viszont 1 nappal később már valóban felvették a csomagot, és elindult a pakk.
Végül ma jött meg, 5 nap híján 1 hónap volt tehát rendeléstől számítva, de legyünk korrektek, 30-án jelent csak meg, szóval legyen 19 nap. Hát nem túl gyors, főleg, hogy ők csesztek el valamit aztán ment az ámítás... Csak garanciális kérdésem ne legyen velük.Maga a kontroller... hát egy álom. Kivettem a dobozból, megnyomtam a gombot, instant orgasm - minden kontrollernek és minden gombnak ilyennek kéne lennie. Feszes, pontos, halkan kattan, de csak a kapcsoló, semmi membrános takony és műanyagos zörgés. Nálam eddig az etalon a PS5 kontroller volt, de most már ez. Tényleg teljesen más érzés ezt nyomkodni. A hall sensor-os ravasz és stick-ek még nem lettek túlzottan tesztelve, kíváncsi leszek ott van-e érzésre valami difi.
A kinézet szubjektív, szerintem szép, a pilács állítható millió féle színre, pulzálás, fixe, finom átmenetet, tök rendben van. A kontroller frontja átlátszó ami marha szép, ilyen füstüveg szerű - viszont ez olyan szinten fog karcolódni, hogy öröm lesz ránézni egy hónap múlva...
Ez, és a vezetékes léte miatt tudnék csak negatívat mondani rá, ahogy kijön ebből egy wireless már repülök is rá (hozzáteszem én ezt most a PC-hez vettem, így annyira nem érdekel a kábel). Ár/érték arányban meglehetősen bestbuy cucc. -
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz ridiculous #131038 üzenetére
Nekem a GameSir Kaleid már úton is van, kíváncsi leszek rá...
-
Skynet258
veterán
válasz csuvicsuva #130548 üzenetére
Én PC-N néztem bele tegnap este, külön kapcsoló erre ott sincs sajnos. Gondolom általanosságban a foliage-hez van sorolva mint sokszor más esetben, de ugye azzal kilősz egyéb dolgokat is. Ez az egy effekt amit utálok és ahol lehet kikapcsolom. 😐 Anno fotókról is írtottam amikor olyan obim volt, itt meg nézhetem megállás nélkül. 😅
-
Skynet258
veterán
válasz l.skywalker #129594 üzenetére
Vagy Enebáról az USA GPU kód 2500Ft, havonta kell ugyan venni és beaktiválni egyet (nincs stackelés), de perpill ez a legolcsóbb megoldás - már ha csak hónapról hónapra gondolkozik az ember. Hosszabb távon viszont valóban némileg olcsóbbra jön ki musztiii és társai.
-
Skynet258
veterán
Ubisoft+ is drágul jövő hónaptól, 5990.- lesz az új ár.
Mondjuk én eddig török lírában fizettem érte (cirka 2000 körüli összeget) amit így mondhatni elnéztek, de aki forintban fizet elő a hivatalos csatornán keresztül annak gondolom emelkedni fog.
-
Skynet258
veterán
válasz D1L1ZS #127029 üzenetére
Az Urban VP* csodás és ingyenes járataival én már láttam sokféle csodát a világban, a híres török 2000Ft-os Ubi+-tól kezdve az amerikai 900Ft-os havi GPU-ig, na és persze a játékok amiket az út során érdemes aprópénzért felmarkolni. Elviekben elvisznek a világ bármely pontjára, bár amikor próbálkoztam akkor Nigéria és Egyiptom nem volt az úticélok között, de Brazília és persze Argentína, ami szintén egy kedvelt utazási hely, ott volt az állomások között.
Gyors kiszolgálás, ingyenes, sosem volt turbina probléma, nagyszerű társaság! -
Skynet258
veterán
válasz beyruth82 #126958 üzenetére
Áhh én sem fogom kisujjból kirázni de legalább ez most egy jó tesztidőszak is lesz ezt felmérni.
icemad: pedig marha jó lenne ha nem kopna ki, én imádom a Terminátort, filmeket, könyveket, mindent (gondolom meglepő ). Van egy olyan hangulata ami semmi másnak, ez a reménytelenség, rettegés, félelem attól, hogy mennyire kevés esélye maradt az embereknek... egy túlélőjáték pont adja magát, remélem nem szúrják el nagyon, mert lehet ez bizony nagyon jó is. Mondjuk a trailer nem túl erős hangulatban de hátha.
Úgyis most van az AI őrület időszak, annyira adja magát a Skynet... -
Skynet258
veterán
válasz beyruth82 #126951 üzenetére
Jó hát végülis nem sietünk, ha van mivel játszani az sose baj. Attól félek a sok Valhalla DLC alatt megcsömörlök és a Mirage-ra úgy kiégek, hogy kedvem se lesz hozzá... Ezrezni nem fogom egyiket sem szerintem, igazából mindennél végigtolom a főszálat (ha megéri és érdekesek a mellékszálakat is), kicsit még szüttyögök ha tetszik nagyon a játék aztán annyi. Xboxon talán nincs is ezrezett játékom.
Mindenesetre úgy érzem érdemes volt várni amíg minden bekerül az Ubi+-ba, így most ez marha megérős kör lesz. Tudom sokak szerint náluk minden ugyanolyan és sekélyes és szar meg minden, de én valamiért elvagyok a játékaikkal. Valhalla meg azért a szemnek is kellemes darab. -
Skynet258
veterán
Tegnap éjjel hirtelen felindulásból vettem némi török lírát és cirka 4000-ért 2 hónapra előfizettem az Ubi+-ra. Most ott a Crew Motorfest, Avatar, Prince of Persia, Mirage, és bár a Valhallát már végigvittem PS-en, most a DLC-ket is letolom itt (a hosszú kihagyás egészen jót tett neki, hogy újult erővel vessem bele magam).
Basszus elég lesz erre 2 hónap? Ja és még szeretnék katasztrófa turistáskodni is a Skull & Bones-ban. -
Skynet258
veterán
válasz BPéter1984 #126458 üzenetére
Érdemes ilyenkor ránézni a hardverapróra és máris látni fogod mások mennyiért hirdetik, oda be tudod lőni vérmérséklettől függően olcsóbbra/drágábbra.
-
Skynet258
veterán
válasz Dawide@axele #123105 üzenetére
Szerintem a hozzá kapott quest-ekkel fognak azok a V-Bucks-ok feloldódni, sok ilyen skin pack van legalábbis.
-
Skynet258
veterán
válasz homerhamm #122585 üzenetére
Szerintem az is közrejátszik, hogy a BG3 és AW2 relatív újabb játékok, és sokan (köztük én sem) még meg sem vettük. Így meg nem jelölhetem az év játéka címre egyiket sem, hisz nem játszottam még velük. Ellenben a Hogwarts ment nálam is a listára, mert azt toltam és valóban jó volt.
-
Skynet258
veterán
Srácok, egy elméleti kérdés. Mondjuk én egy itteni török/argentin fiatalember vagyok (a döntés ugyebár csak egy gombnyomásra van tőlünk, modern idők ) és teszemazt nagyon jó áron van a Gamepass ha én egy török/argentin fiatalember vagyok, és meglátogatom az Eneba nevű csodaoldalt.
Szóval: megyen ez így?
Mert bár játékot vettem már gond nélkül mikor épp egy argentin fiatalember voltam, a gémpassz nem tudom működik-e ugyanezen metódus mentén.
Teccikérteni mit szeretnék, megyen vagy nem megyen? December 8-án lejár és éhező szájakat kell betömnöm vele. -
Skynet258
veterán
válasz luciferk #119776 üzenetére
Simán, jó ideje nem divat az olyan játék amiben nincs jelölő csak mondjuk szöveg alapján kell kitalálnod a következő helyszínt ahova menned kell. A map jelölő az új univerzális nyelv. Persze mind minden rpg esetében ha nem érted mit miért csinálsz, vagy hogy hol milyen választ adsz azért erősen sérül az élmény, de ha csak puffogtatós játékként szeretnéd végigtolni, akkor alapvetően semmi akadálya.
-
Skynet258
veterán
válasz batai15 #119045 üzenetére
Tegnap én is nyomtam egy online meccset, nem szoktam de mondom nézzük meg. A kvalifikációban első helyre kerültem, a többiek minimálisan voltak csak lemaradva - de ugye az első helyről indulhattam, így kicsit védve voltam. Az elején engem is meglöktek 2 kanyarnál, konkrétan velem akarta a forma levágni a kanyart. Nem jött össze, kiment a francba a homokba. Utána végig első tudtam lenni, komolyan szivathatták egymást hátul mert elég rendesen rájuk vertem a végén és győztem. Nem érzem pedig magam egy nagy autós játékosnak, de izgalmas futam volt.
-
Skynet258
veterán
válasz Kristof_94 #117993 üzenetére
Igen, ingyenes. Az szomorúbb volt, amikor a 4 napos konzolt kellett beküldeni szervizbe mert szarakodott a tápja...
-
Skynet258
veterán
Remélem ebből a pletykált új, halkabb kontrollerből lesz valami, és minél hamarabb... Tudom vicc, de multiplat játékoknál hamarabb veszem meg a PS5 verziót, csak azért mert halkabb az a nyomorult kontroller.
-
Skynet258
veterán
válasz Scholes9 #116194 üzenetére
Közben egy Verge tesztet olvasgattam, közepes shooter, semmi extra űrharc és közlekedés (inkább fast travel-t használt egy idő után) de változatos bolygók, jó rpg elemek, csavaros és helyenként meglepő sztori. Az író Fallout rajongó és arra emlékeztette a cím csak a Falloutra jellemző kissé nyomasztó felhang nélkül.
Nálam tuti vétel lesz ebből, jó pár órát el lehet majd benne lenni. Apróbb gyengeségei meg melyik játéknak nincsenek?Még a végszó is Fallout-os lett: "War never changes — but it’s a lot more thrilling in space."
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Na 18:00, milyen lett a stuff??
-
Skynet258
veterán
Sajnos nem, csak az X jó xboxhoz (és minden máshoz), a P nem... Görgess lejjebb a Compatibility részhez és látni fogod, az X ami mindenhez jó.
-
Skynet258
veterán
válasz IntelKiller7 #114947 üzenetére
És nem is értem ezt a mai napig nem tudták megoldani, hogy ne így legyen...
-
Skynet258
veterán
Végetért a Planet of Lana, nem szoktam különösebben szeretni az indie-ket, de ez baromi jó volt. Igaz rövid, cirka 5 óra volt, de a zenék, a kamerállások nekem nagyon tetszettek. Fejhallgató ajánlott hozzá mert az effektek is jól lettek keverve.
Nem váltja meg a világot de meglepődtem milyen jó volt. A sztori sem egy agyoncsavart valami, de a maga egyszerűségében ez egy jó kis játék volt. -
Skynet258
veterán
válasz hombre[EU] #111147 üzenetére
Ott van a “szopasd magad de ne egyedül hanem coop-ban”topik de egy ideje nem írt oda senki…
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz IntelKiller7 #110506 üzenetére
Lehet a mögötte lévő színész miatt, őt én is bírom (Michael Mando, többek közt Orphan Black, Better Call Saul-ban volt).
-
Skynet258
veterán
válasz Matt89 #109772 üzenetére
Nekem is pár napos volt a gép amikor állandóan kikapcsolt komolyabb grafikájú játékok alatt, szerencsére bő egy hét alatt megfordult és azóta is szépen működik. Nálam a táppal volt valami, melegedett hátul elég rendesen, aztán gondolom valami védelem lekapcsolta az egész cuccot.
-
Skynet258
veterán
Ahh nálam ez a játék tök negatív érzést triggerel, amikor megvettem a boxot az egyik első játék volt amit letöltöttem, de állandóan leállt zöld képernyővel a box és forró volt a tápnál... aztán más játékokkal is ez volt, így pár nap használat után a gép ment szervizbe, azóta kiválóan működik. De az Ascent akkor is a kellemetlen élménnyel egyenlő a fejemben, így azóta sem vettem elő. Pedig amúgy tetszett.
-
Skynet258
veterán
válasz Wesder #105621 üzenetére
Persze. Nem az a baj, hogy nem találja, a store-ban is ott van, azt még mutatja, hogy free play-ben játszható, amikor meg rányomok hogy töltse le akkor bedobja, hogy most sajnos probléma van, próbáljam később. Sosem futottam ilyesmi hibába, de persze pont ami érdekel annál jön elő. Kénytelen leszek a végén megvenni (csak franc tudja leköt-e majd, első Diablo-m lenne szóval nem tudom, ezért lett volna jó kipróbálni, ha már...).
-
Skynet258
veterán
válasz F.B.I. #101458 üzenetére
Dolby Atmos megvan, a fejem nem nagy szerencsére (és még hajam sincs sok szóval az is csökkentő tényező ), állvány is adott. Igazából kissé szűkösek a lehetőségek mert PS5-höz is kell, és gyakorlatilag pár darab alkalmas arra, hogy wireless menjen mindkét konzollal. Arctis 5-ösöm volt, nemrég adtam el, szóval a márka maga nem ismeretlen, konkrétan a Nova 7X érdekel mint olyan. De ha az elődje bevált nálad akkor akkor szerintem ezzel sem lesz gond.
-
Skynet258
veterán
válasz csuvicsuva #100021 üzenetére
Ebben a Diablo Prime Evil Collections-ben mindkét rész (Diablo II és III) benne van és minden kieg?
-
Skynet258
veterán
válasz homerhamm #97646 üzenetére
De ez két éve így van, nem?
-
Skynet258
veterán
válasz Steve1207 #91957 üzenetére
Bennem az Ascent triggerel valamit, mert amikor megvettem a Series X-et akkor az egyik első játék volt amit letöltöttem és állandóan kifagyott a gép (aztán más játékoknál is persze). Kb. 4 napos gépet küldhettem gariba, forró volt a tápnál, gondolom azt cserélték.De az Ascent az agyamban összenőtt a gép ideiglenes halálával és azóta sem vettem rá magam, hogy folytassam. Tiszta poszttraumatikus stressz szindróma.
-
Skynet258
veterán
válasz Steve1207 #90574 üzenetére
Én most a Yakuza: Like a Dragon végefelé járok - már ha lehet ilyet mondani, mert ha folytatni akarnám a mellékszálakat akkor még nagyon messze lenne a vége... de szerintem nem fogom, így is nagyon hosszúnak éreztem a stuffot. Ezzel együtt érdemes volt belekezdeni, nagyon jó volt a sztori is meg minden.
-
Skynet258
veterán
válasz Neurotoxin #90456 üzenetére
Ha lenne új kontroller, én is rögtön megvenném, mert ezek a gombok baromi hitványak. Nekem előbb volt PS5 mint Series X és megmondom őszintén Xboxom előtte a 360 érában volt - meg is lepődtem mi ez a hangos, csattogós kontroller a Sony után. Magát a gépet imádom, halk, nekem tetszetős külsőre is, ott a Game Pass... de a kontroller az elég kuka.
-
Skynet258
veterán
válasz GalaHU #87980 üzenetére
Igen, a másik ami érdekel az a 7x, főleg, hogy most is egy Steelseries 5 (2019)-et használok PC-n és elég jó kis fejes az is.
Nem tudom de hamarosan jön valamelyik mert azért wireless mégiscsak jobb játszani ha úgy van.#87979frankdelgado: új még de hamarosan szerintem lesz itthon is. Mondjuk nekem jó a gyártótól is, pár nap alatt itt van.
-
Skynet258
veterán
válasz frankdelgado #87974 üzenetére
Perpill én is ezt az Mpow csodát használom, a külföldi rendelős árát bőven megéri, nem rossz darab. Más kérdés, hogy az említett Turtle Beach-re fogok váltani, kb az az egyetlen opció ha egy wireless fejest akarok Ps5/series x vonalon használni...
-
Skynet258
veterán
válasz craftsman01 #84075 üzenetére
Állítgasd az equalizer részben, közben akár szóljon a Spotify (Movie, Music, Game, stb) és hallani fogod a diffit.
-
Skynet258
veterán
válasz Sidorovich #80111 üzenetére
Szerintem túlaggódod, sehol nem fogják leírni mit csináltak vele. Megjön, használod, ennyi. Nekem is ugyanez volt a baja mint nálad, csak tippelni tudom, hogy esetemben tápegységet cseréltek benne. De igazából tök mindegy, a lényeg, hogy minden bizonnyal működni fog.
-
Skynet258
veterán
válasz N.YCityBoy #79915 üzenetére
Pont ezen agyalok én, hogy PS5-re vagy Series X-re vegyem meg a DL2-t... érdemes a haptic miatt a PS5-ös verziót beszerezni? X-en kicsit nagyobb a felbontás bár az kb elhanyagolható.
-
Skynet258
veterán
válasz Archman 3 #79388 üzenetére
Nekem LG GL850-B van, kiváló monitor. Series X-en használom, ott a 4K jelet is beveszi (aztán leskálázza 1440p-re).120hz-es játékot nem próbáltam rajta de szerintem azzal sem lehet hiba, igazából minden pipával szerepel a konzol beállításában lévő kijelző tulajdonságoknál, kivéve a Dolby Vision.
-
Skynet258
veterán
válasz [Ixub] #79195 üzenetére
Én ecigi akksi töltésére használom napi szinten, alkalomadtán kontroller akksi (utóbbi Ladda, előbbi Sony). Eddig nem volt vele problémám, amiket írnak azokkal sem találkoztam (túltölt, csipog, hibát jelez, melegszik, nincs részleges töltés - pedig van)... szóval lehet a szórás nagy inkább, én meg kifogtam egy hibátlant.
-
Skynet258
veterán
válasz batmanism2x #78601 üzenetére
Én tegnap ezt a videót nézegettem a témában, nem raktam még össze de a kommentek szerint is jó összeállításnak tűnik. Benne van a load order is.
-
Skynet258
veterán
válasz l.skywalker #78496 üzenetére
Basszus napokig kerülgettem aztán tegnap megvettem háromezerkettőé'. Mocskos egy világ ez.
-
Skynet258
veterán
válasz stewe780 #76117 üzenetére
Én a gyerekek gépére felraktam a sajátomat, Home-oltam, felraktam az ő profiljukat majd az enyémet töröltem úgy ahogy van. Amúgy lehetett volna az én profilomra jelszót kérni amikor átlépnek rá (ezt utólag is meg tudod tenni) de inkább úgy gpndoltam az én profilom úgy általában véve felesleges az ő gépükre. Mivel a Home-olás megmaradt (csak a profilom tűnt el az ő gépükről) ezért a GPU is ott van nekik. Amiből persze csak az ő korosztályuknak engedélyezett dolgokat tudják letölteni, konkrétan a 12 éves kor feletti tartalmak nem is látszódnak. Szóval lehet neked is egyszerűbb lenne teljesen törölni az ő gépükről a profilod, és meg van oldva.
Az ő gépükön nem is kell jelszó kérés, azt állítsd be, hogy kérvényezniük kelljen, ha vásárolni akarnak vagy 12+-is content kell nekik. Arról egyből kapsz üzit is ha úgy van.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
válasz bigdady #75486 üzenetére
Eneba, Argentin kód, €14.56.
szimszonos: szerintem én bénázok össze valamit, vagy a használt V*N nem volt jó, mert sehogy sem tett át Argentinába (amikor a kódot pötyögöd a böngészőben, ott a mail cím, és mellette zárójelben az ország). Állítottam a profilban, még a gépeken is (vagy egy One S és egy Series X) aztán Opera és hozzá egy kieg, úgy már ment. Telón meg sem próbáltam, azon ha jól tudom már nem megy.
De priviben tippet elfogadok, hogy a legegyszerűbb mert a múltkor is szívtam az Atmos progi beváltással...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest