Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Néztem gameplay-t a hogwarts legacy-ról és nagyon ígéretesnek tűnik, pedig kifejezetten nem szeretem a Harry Potter-t. Megvárom azért az értékeléseket, de sanszos hogy beszerzem
-
Bogyi007
veterán
válasz icemad #101819 üzenetére
Akkor nézd meg a Snes blogomat és nézz rá a képekre hogy milyen játékaim vannak hozzá...
Lassan 30 éves a gép ami tökéletesen működik is - nem tervezem eladni, bár egyszer már saccra végignéztem hogy az egész pakkért mit kaphatnék...
Befejeztem az Immortals Fenyx Risingot, elértem a Burnout Paradise Remasteredben az Elite jogosítványt és kimaxoltam a Pinball Fx3 alapjátékát is.
A Pinball Fx3-ra vagyok a legbüszkébb, melós volt és azzal hogy sikerült elmondhatom mind Xbox és Playstation platformon is ki tudtam maxolni ezt a címet.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
darkstreet89
tag
válasz Steve1207 #101896 üzenetére
Nem néztem Wesder melyik hozzászólásomra reagált, így benéztem azt hittem a DBZ-re írta. Amúgy vissza térve a Callistora nekem bejött, a grafika is jó volt, szerintem egy közepes játék, amit vártam tőle azt hozzta. A Dead Spacet meg várom én is, de jó ha márciusban lesz belőle valami, mire használtan be tudom szerezni. Mert az első hónapokban 25-26 K körül lesz úgy is, főleg ha minden patent lesz vele.
-
F_Peter
őstag
Igen, de abban sok mező meg virágos kért nincs.
-
Steve1207
veterán
válasz darkstreet89 #101895 üzenetére
Ha a Callisto a téma (mivel a DS még nem jelent meg), akkor írja az ikonon is, hogy az SX van telepítve vagy sem.
.
-
darkstreet89
tag
válasz Wesder #101891 üzenetére
Bele kezdtem tegnap, de most nem tudom elődönteni, hogy rajta van a next - gen frissítés, vagy sem( ver. 1.02.). Mert azért ettől kicsit többet vártam, nem néhány mezőt amit frissítettek és tettek bele néhány virágos kertet.... Nem csodálom amúgy, főleg hogy csak Xboxon van gond és ez nem lett tesztelve kiadás előtt...
Viszont tegnap meg kaptam a páromtól a tervezett kontrollert.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dinomano #101882 üzenetére
Watc dogs 2 nekem is nagyon bejött de ilyen grafikát!!!!!!!!!!
Viszont az npc-k nagyon komoly interakciókba lépnek egymással. Volt egy autókereskedésben össze vesztek egymással.Egy vevő jelölt megütötte az eladót, valaki ki hívta a rendőrséget akik ki is jöttek és letartózrtatták a rendbontót. Feltartott kézzel kivonult a rendőrautó felé, követtem mert kíváncsi voltam meddig megy el a játék. Ahogy kilépett a kereskedés ajtaján megpróbált elszaladni
Életemben nem láttam még ilyen összetett interakciót npc-től.#101883
consono
Okés köszi ma elkezdem a kettővel csak annak a grafikája enyhén szólva is avittos -
Moby
addikt
Deeee hogy mondjam. Az, hogy egy 15 éves játék remake-je nem világb.szó ma már az nekem bocsánatos bűn Ha kihozzák belőle, amit ki lehett, az szép munka, de ennyi. Kidobálni ezeket teliáron pofátlanság, de ez van. Ilyen ma a gamervilág, többek között ezért sem vagyok már ott fizetővendég. A callisto más téma. Ott lehett volna jót is, csak nem volt meg hozzá a tehetség, igény, akármi. Csak az érképzéshez (ott is)
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #101890 üzenetére
Ebben nem vagyok biztos(mármint hogy a retro torzítani fogja a z értékelését), ahogy abban sem, hogy az nem lesz bukta ilyen teliáron. Szerintem az is pikkpakk fog landolni az előfizetésekben (ea play pro-ba nyilván day1 jön, szóval pécén azért eleve olcsón letoltható).
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz darkstreet89 #101881 üzenetére
Be is bukott eladások szempontjából.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Moby
addikt
válasz Bad Pritt #101886 üzenetére
Amikor 2022-ben sem tudják túldobni a 2008-as leveldesignt, se a harcokat, akkor az azért elég nagy gáz. Ezt még nyakon is öntötték a moslék initital technikai minőséggel, amivel volt pofájuk megjelentetni. Ez a Striking Distance egyelőre meglehetősen kukaérett formációnak tűnik. Vagy csak akkorát akartak fingani, hogy a gatyában kötött ki az egész
-
consono
nagyúr
-
Dinomano
senior tag
válasz beyruth82 #101870 üzenetére
Witcher 2 és 3... Nekem az volt a bajom a 2. résszel, hogy ahhoz képest hogy epic történet, maguk a helyszínek picik, és eléggé lineáris az egész. Főleg a 3. részhez képest. A 2. részt kijátszottam, jó volt. Bár a már akkoriban elindult hype-ot mai napig nem értem. Valami van a witcher játékmenetében, ami nekem nem elég áramvonalas, nem áll kézre. Valahogy olyan nehézkesnek érzem az egészet. Lehet, hogy a next-gen update-el picit pofoztak rajt, nem tudom. A 3. részből kb. 6 órát játszottam, gépen pihen a mentésem. Lehet, next-gen update-el majd futok vele egy kört. (Pc-n.)
Watch Dogs: Nagyon bejött az első hangulata. Kijátszottam a 2-öt is, de a hipster-gyerekek nem jöttek be.
/(^_^)____7=--- - - >|
-
Dinomano
senior tag
Xbox 360 áréból esetleg lehetnek game-ek...Ha jól emlékszem, a Batman Asylum szériában volt 3d-s rész.
Ezeket találtam:
https://www.youtube.com/watch?v=Bw20YxMlOVAhttps://forum.beyond3d.com/threads/3d-sstceorpeioc-games-a-comprehensive-list-ps3-ps4-xo-x360-wu-3ds.55034/
/(^_^)____7=--- - - >|
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
csuvicsuva
addikt
válasz newclass #101876 üzenetére
Várd meg, utána vegyél 3 év goldot. Nekem általában egy hónap után szokta beadni újra a 300 forintos lehetőséget, de teljesen random, hogy kinél mikor jelenik meg.
Valaki egyébként Goldra aktivált már olyan egy hónapos kódot, amelyik szokott működni akkor, ha semmilyen előfizetésed nincs?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
newclass
tag
Sziasztok!
2 nap múlva lejár a Game Pass ultimate előfizetésem.
Érdemes megvárni, hogy lejárjon s utánna venni, vagy teljesen mindegy?
A 300 Ft-os opció mikor kihasználható ki? -
Wesder
félisten
Looking for #DeadSpace specs? We’ve got you covered. Console players have the option to choose between 2 graphics modes:
-Quality: 30fps at 4K (UHD) resolution with ray-tracing.
-Performance: 60fps with 2K (QHD) with no ray-tracing.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
homerhamm
addikt
válasz beyruth82 #101870 üzenetére
Azért ne hagyd ki a Watch Dogs Legiont. Ebbe a részbe tettem bele a legtöbb órat, és tettszett a bármelyik npc-vel mehetsz ötket, mondjuk így a történet főszereplő híján annyira nem jött nekem át.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
veterán
Kivégeztem watch dogs 2. részét.
Nagyon jó volt leszámítva a botrányos grafikát ami az első részhez képest is visszalépés kb 3-5 éves szinttel. Leginkabb a fákon, növényeken latni de kb minden messzebb lévő tárgy homályos, pixeles paca.Ilyent én utoljára ps2-ön láttam:
[link]
Ez az ami több mint 15 mega és ezért kellett drive-on megosztanom, mert itt nem engedte közvetlenül
😂😂😂
Hát ez vicc!!!! Ezen a pacán mi 15 mega (telón nagyítsatok bele, pc-n egyből látni ezt a botrányt)? Ilyen a jaték grafikaja xboxon. Néztem digital foundrynak es ugyan ilyen csúnya a játék, pc-n viszont nagyon szép. Konzolos portot elszúrtak nagyon.Maga a játék jó, tele tartalommal, ötlettel bár az első rész sötét, depresszív hangulatához kepest egy vidám, laza, napfényes történet. Grafika, történet, hangulat nekem első rész jobban tetszett de rengeteg tartalmat újdonsagot raktak a 2. részbe is.
Gondoltam most elkezdem witcher 3-at de megvan a kettő is. Nem tudom mennyire függ össze a történet? Mindkettő magyar feliratos így erdekes és maximalisan érthető lehet a törtenet. Lehet egyből 3-al kezdeni vagy ha megvan a 2 akkor avval indítsak inkabb?[ Szerkesztve ]
-
dlor
tag
Kérdés Vannak 3d-s xbox játékok? Mármint stereoscopic ha jól tudom vagy mi😃 amit tévén vagy projektoron lehet játszani. Az asszonyt a 4k meg ilyenek nem hatják meg, de ha van benne valami külünleges talán őt is becsábitom valami közös családi játékba. Persze elavult a 3d tudom de hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz consono #101864 üzenetére
Tavaly év végéről tolták, és amit ugye E3 alat mutattak annak elvileg júliusig meg kellene jelennie. Hogy mi lesz az év 2. felében, azt majd csak E3-on tudjuk meg. Egy Hellblade 2 szerintem már esedékes a 6 éve tartó fejlesztéssel.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
consono
nagyúr
válasz Wesder #101856 üzenetére
Azért remélem ez nem az egész év lesz Még ha most azt is hisszük, hogy csak júliusig... Mondjuk ebből csak a Ghostwire érdekel, a többi nem igazán (Forzát azért megnézem)
A Starfield idei megjelenésében meg még mindig nem hiszek...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
darkstreet89
tag
Aki esetleg várta volna a DBZ új kiegészítőjét.[link]
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #101861 üzenetére
A nyár úgyis uborkaszezon, akkor mindenki nyaralni megy, nem konzolon játszik, szóval előtte le kellett tolni. Május is már elég késő, őszintén szólva. Az őszi megjelenések meg megint másik kávéház (és fontosabbak is, mint a tavasziak).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #101860 üzenetére
Azért egy hónap kellene, már csak az előfizetések maximalizálása miatt is. Innen már nem hiszem hogy tolnak. Sűrű lesz az első félév.
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #101856 üzenetére
Nullához konvergál az átfedés köztük rajongóbázisbaan. Ne ebből a topikból indulj ki, átlagos játékos nem játszik olyan széles palettán, mint itt a nagyhangú kisebbség. Én pl kb átlagos játékosnak tartom magam, ebből a kínálatból kizárólag a Forza érdekel, esetleg az aoe-t kipróbálom majd valamikor gp-ben.
Szerk2: Amúgy meg az a gyanúm, hogy a GW Tokyo, meg a Redfall a hype ellenére olyan 12-egy-tucat, felejthető címnek ígérkezik, amire 2 év múlva a kutya nem fog emlékezni, nemhogy játszani vele, vagy csak a nagyon szűk rajongóbázis.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz negyven2 #101855 üzenetére
Januártól júliusig 5 játékuk van betervezve, ha a Starfield-et nem számolom.
AoE II
Mincraft Lengends
Ghostwire Tokyo
Forza Motorsport
RedfallKiváncsi leszek hogy ezt hogy rakják be ilyen szükös időkeretbe hogy ne legyen nagyon átfedés közöttük.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz thedivision2 #101853 üzenetére
Na vajon a többi dátum is ki fog 25-ig szivárogni? Mert ugye ezek! megjelenési dátumát (Redfall, Forza Motorsport, Minecraft Legends) a Developer Direct-en akarták volna leleplezni (a hivatalos német nyelvű Xbox oldalon lévő beharangozó cikkben írták ezt, az angolban nem).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #101852 üzenetére
Meg 1080Ti ami 6 éves kártya.
-
addikt
válasz D1L1ZS #101849 üzenetére
Igen.
"For owners of The Callisto Protocol™ on Xbox One, this upgrade will unlock access to the Xbox Series X|S version of the game. After purchasing the upgrade, search in the Xbox store for The Callisto Protocol™ for Xbox Series X|S to install the Xbox Series X|S version of the game."[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hombre[EU] #101837 üzenetére
Megjelenés után egy évvel már kész is lesz
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #101837 üzenetére
Semmi extra a gépigénye.
-
D1L1ZS
őstag
[link] Ez vajon tartalmazza a series x/s verzióját is a játéknak?
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #101824 üzenetére
a gépigényét elnézve ebben sem lesz köszönet
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz darkstreet89 #101833 üzenetére
Aki az Ultimate-et vette, az megkapja a SP2-t is.
-
addikt
válasz Dinomano #101823 üzenetére
A 360 volt az eddigi legjobb lezárt generációja az Xbox -nak, szóval ez nem csoda. Plusz ott volt például a Kinect is, ami miatt még mindig nagyon szeretem.
Én utólag vettem, de nem igazán tervezem eladni a Kinect, és néhány játék miatt sem, ami nem lett BC.
Van pár lemez ott is, amit egész jól el lehet adni. Pl. Xbox 360 -as FH2 lemez kb. 2x annyiért megy, mint az azt követő generációnál megjelent FH2 verzió. Vagy ott van még a Pókemberes játék is, de még lehetne sorolni.
icemad:
Na az se rossz.[ Szerkesztve ]
-
dlor
tag
Na még egy hozzászólás aztán itt sem vagyok. A fenti kommentjeim miatt elgondolkodtam, hogy fiatalabb koromban mennyi pénzt is toltam a játékokba. Akkor úgy tűnt, hogy megéri hisz jól szórakoztam. igen ám de most visszanézve talán sokkal jobban jártam volna ha nem erre költöm a sok pénzt hisz ott álltak a szekrényben sőt volt amikor a munka vagy párkapcsolat rovására ment a játék. Amondó vagyok, és ezt a fiatal generációnak üzenem, hogy legyetek okosabbak mint én voltam. Szórakozzatok de a vigyázzatok, mert a játék nem mindig játék. A játékokat azért gyártják, hogy profitot termeljenek. Ha azt érzed, hogy túlnő rajtad. sokba kerül sok idődet elvesz... tedd le a kontrollert és élj a való világban!
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
MauroNL on Twitter:
"Warner Bros. and Portkey Games have confirmed that the Xbox Series X|S and PlayStation 5 versions of Hogwarts Legacy feature both a 30FPS Fidelity Mode and a 60FPS Performance Mode..."Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Dinomano
senior tag
válasz Guitar14 #101815 üzenetére
Én meg, koromnál fogva még félig-meddig a 360/PS3 érában (is) vagyok. Amikor kijött a 360/PS3, akkor akkora ugrás volt rafikailag és játékmenetileg, hogy mai napig az a next-gen nekem. Ha úgy vesszük, azóta olyan hatalmas ugrás nem volt. A 360/PS3 éra késői játékai ill. cross genjei meg simán vállalhatóak grafikailag ma is.
Tervezem eladni a 360-omat és lehet, hogy sorra kerülnek a lemezes 360 game-ek is. Majd utánanézek, mi milyen áron megy./(^_^)____7=--- - - >|
-
Wesder
félisten
Frissült a DBZ: Kakarot.
A probléma az hogy a mentésem nem kompatibilis vele, amíg egy Xbox One-on nem töltöm le a játékot és indítom el ott.
Szóval erre készüljön, aki játszana vele Series X|S-en, és vokt mentése One-on.Annyira nem gond, mert amúgyis akartam egy új játékot kezdeni, csak gondoltam jobb ha szólok hogy más ne lepődjön meg miatta.
86 óra megy így a kukába, de legalább megvan az 1000, így annyira nem bánom.
-
-
addikt
Van ami annyiért (vagy akár jóval többért) eladható, mint most egy új játék. Ez persze sok mindentől függ, de egy játék is lehet jó befektetés. Ez egyébként leginkább Xbox 360 / PS3 generációig igaz.
Csak azért írom, mert ha valakinek van otthon elfekvőben pár régebbi játék, érdemes megnézni a neten milyen árakon mennek. Mert ha egy játékból nem is jönnek tízezrek, azért jó pénzt lehet belőle csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Nagyon megy a retro mostanában én is jobban rá vagyok függve mint a mostani genre.
Legtöbbet a 360 és a PS1 pörög, de az offtopikba pont most volt szó most extrém magas árakról retro témában.
Én pl csak azt veszem meg amivel (ideális esetben.. khm..) játszani is fogok és végigjátszás után nem adom el. Majd egyszer sokat fog érni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
dlor
tag
Egy kis kitekintés részben xbox. Elég smucig természetű vagyok így sajnálom a pénzt mindenre 😃 Ilyenek ezek a játékok is. Érdekességnek megemlitem, hogy az összes megvásárolt xbox játék árát ...amiért kifizettem egy "vagyont" 😃 a 10-15 éve szekrényben álló PS2 játékokból immár sikerült finanszírozni nagyon rövid időn belül. 😃😃😃 Nem is gondoltam volna hogy ilyen kereslet van ..és nem az 1000-1500 Ft-os sávban hanem a 5-10e Ft-os ban.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
válasz Roland861010 #101799 üzenetére
Ment a levesbe.
-
csuvicsuva
addikt
-
eL Geri
őstag
válasz csuvicsuva #101798 üzenetére
Látványos ez a kép összehasonlításod. Ezt megjegyzem én is magamnak.
-
persil
nagyúr
válasz Zsinder #101805 üzenetére
Aham es, ha te grafikai effektre gondolsz, akkor már nem is lehet leírni, hogy sok mással - is - el szoktak rontani játékokat.
Értem. Még szerencse, hogy te - akinek halovány fogalma sincs rólam - nem vártál mást. Broáf.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
-
csuvicsuva
addikt
válasz beherit #101806 üzenetére
Távolra kell szemüveg, de mivel közel ültem, így feltűnő volt és esküszöm, hogy mozgás közben nem tűnt állandónak, azért gyanakodtam a dinamikus felbontásra. Abberált vagyok, de nem kromatikusan.
Azért kíváncsiságból még megnézem milyen kikapcsolt motion blurrel, illetve blur nélkül és bekapcsolt CA-val.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
beherit
tag
Örülök, hogy megoldódott! Nekem eddig csak ebben a játékban kellett ehhez hozzányúlni egyébként. Kemény lehetett így lejátszani 6 fejezetet
amor fati
-
Zsinder
aktív tag
Ez a legundorítóbb cucc ami játékban lehet.
-
vm93hun
aktív tag
Ezért a játékért tényleg nem lesz kár, ha kikerül a GPU-ból: [link]
Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Formula-1
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest