Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Roland861010 #102294 üzenetére
Még szerencse, hogy pont arra jók a konzolok, hogy ne kelljen milliókat költeni aztán 2-3 évente több százezerért új videokártyát venni ha 1440p vagy akár 4k 60 fps-el akarsz jatszani a legújabb játékokkal. Megveszed 200 ezerért és hasznalod 6-7 évig is anelkül, hogy a játékokon kívűl egy büdös fillért is költeni kéne rá. Minden másra ott a pc
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz parandroid #102293 üzenetére
Szerintem ez az FM8 is egy feltupírozott FM7-nek néz ki, de biztos van aki beszopja ezt a ray tracing, meg új szimulációs modell bullshitet. Kicsit csavargattak a HDR-en, egy kis ez egy kis az, és le kéne esni az ember állának.
Bad Pritt:
Szépen összefoglaltad. A nagy stúdió felvásárlásokból sem látszik, hogy akkora címek jönnének. Úgy néz ki, inkább a meglévő franchiseok után szeretnék a vámot szedni.Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Bep
őstag
válasz Wesder #102292 üzenetére
A probléma nem az, hogy több évente jön. Hanem, hogy az utolsó életjelnél adott gameplay szerűség 3 képkockájánál láttam, hogy az ezer éve a szériában bent lévő Maple Valley pályát mutatják, és minden elhangzott, hogy hű, meg ha. A többi (konkurens?) motorsport játékban már rég bent van. A félsz azért van, mert simcade mércével is nagyon nagy lemaradásban voltak/vannak. Eddig a multi lényegében nem volt, illetve nem volt értelme belépni. Online verseny értéke (mint széria) egyenlő volt a nullával. A 7.-ben lehetett próbálni az új multi szabályrendszert (sőt lényegében csak az a lobby indult el 3-4 embernél többel), de az is ezer sebből vérzett. Azon nagyon sokat kellett csiszolni.
Az FM7, de még a 6. rész is egy érzéketlen játék volt. Igaz a 7., résznél legalább megkötések voltak. A Drivatar rendszer botrány lett a 7-ben (lényegében az összes verseny a tabellán egy time trial..........). Ez is remélem javulni fog. A showcase versenyeknél érdekesen nem drivatar, hanem AI volt. Hát még azok is mérföldekkel jobbak voltak, igaz nagyon gyengék maxon is.
Az új részről a gameplay nekem meg olyan volt, mintha tisztán az FM7 lenne és ezért félek.Kellene egy szisztéma a játékba, nem csak önteni az autókat a pályákra, hogy nesze menjél oszt' jó van.
Jelentkeztem én is tesztelésre, de nem jutottam be, viszont a kérdőíveket mindig kitöltöttem, hogy segíteni tudjak. Az FM7-ben túl sok órám viszonylag nincs (pont 200ó) igaz csutkára kijátszottam 'long' hosszú versenyekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Roland861010
addikt
Én úgy vagyok ezekkel a konzolokkal, hogy addig használóm őket, amíg érdekel, aztán eladom.
Közben veszek pár játékot és ennyi.
Az hogy most van-e Xbox exkluzív játék vagy bármi nem nagyon hat meg.
Úgyszintén a Ps is ennyire érdekel.
Jelenleg számomra az egész játékipar egy rakás fos. Több százezer Ft-os gépet már nem elég építeni, hogy bármit is élvezhetően tudj játszani fixen 60Fps-el legalább 1440p-ben és persze nem low grafikán.
Ahhoz meg hogy legalább 120, de inkább 144Fps-el játsszak, valamivel már inkább közelíteni kell a milliós árszint felé jelenleg.
Nem egy fejlesztő cég van minden platformon, akik csak ígérgetnek vagy gyártok, akik ilyen olyan fejlesztéseket beígérnek aztán semmi.Sajnos ez ma már általános probléma lett.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #102292 üzenetére
Én igen, éspedig a leírtak miatt. Lehetett volna ezt normálisan is kommunikálni, ehelyett az állandó ígérgetést kombinálták a süket kussolással, meg a bullshitelős handabandával. Szokás szerint. Amit most is várhatunk a rendes nagy eseményen.
Semmi bajom nem lenne azzal, ha négyévente lenne új FM, vagy FH, de akkor 1) így kell bejelenteni, 2) nem ártana megtölteni tartalomal, 3) nézzen már ki úgy, mint amit tényleg fejlesztettek is, nem csak újra kiadták más mapen, 4) tessék valami emberi liszenszelési eljárást kitalálni neki, hogy en járjon le előbb, mint ahogy a következő rész jön (lehetőleg egyáltalán ne járjon le).
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #102290 üzenetére
Te sem gondolod komolyan hogy a 2 évente Motorsport az tartható volt. Én nem látom problémának hogy a 8. részre 6 évet kellett várni.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Wesder #102289 üzenetére
Ez igaz, csak rebootként hivatkozni egy új részre mindig magában hordozza azt a gondolatot, hogy valami nem oké és ezért új alapokra kell helyezni. De legalább egyből ráálltak és így csak 6 év kellett hozzá, nem másfél évtized.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
parandroid
félisten
válasz Wesder #102289 üzenetére
Megígérni, hogy 2 évente jön, aztán annyit csúszni vele, hogy kifutnak közben az előző rész liszenszei... Na, az nem egészséges. Pláne közben behozni egy 'generációváltást', amihez nem ártott volna egy-két system seller húzónév, na az sem egészséges.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Bogyi007 #102282 üzenetére
Age of Empires - a harmadik és negyedik rész között eltelt 16 év, Ensemble feloszlatva Halo Wars fejlesztés közben, ami végül a legsikeresebb konzol RTS lett a mai napig. Good job.
Fable - a harmadik és a következő rész között minimum 13 év telik el, ha idén jelenik meg, Lionhead feloszlatva a Fable Legends fejlesztése közben.
Forza Motorsport - a hetedik és következő rész között 6 év van, ha idén jön tényleg, előtte két évente volt új rész, biztos véletlen kell újratervezés címszóval promózni.
Halo - inkább hagyjuk is, a post-Bungie érában egyszer space-CoD akar lenni, aztán mindenen átívelő médiajelenség, aztán open world cső-fps, ha van ilyen, az MCC meg hol működött, hol nem. Inkább nem.
Crackdown - legjobb példa amúgy, mennyire képtelenek voltak felfuttatni egy olyan játéksorozatot, ami az első két részével minimum olyan jó volt, mint a hasonszőrű kortársai (Saints Row meg Infamous mondjuk). A harmadikról inkább ne is beszéljünk, meg nem is tudnánk érdemben, mert kutya sem játszott vele.
És akkor abba bele se menjünk, hogy vajon a Forza Horizon óta miért nincs olyan IP náluk, ami megér legalább egy folytatást?
-
homerhamm
addikt
válasz thedivision2 #102280 üzenetére
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Bogyi007
veterán
válasz Bad Pritt #102275 üzenetére
,Forza Motorsport, Age of Empires után amit sikerült kinyírni"
????
Te rokona vagy Mcflynak hogy a jövőbe látsz??
Baromságokat azért nem kellene írni...
A Forza Motorsport 7 attól hogy elment más irányba még nem volt kudarc és hogy a hamarosan érkező új rész és a 7 között eltelt sok-sok év az nem jelenti azt hogy kinyírták volna. Ennyi erővel a Sony is kinyirta a GT szériát hogy számozott rész nem volt a PS4 konzolon "csak" a Sport?
Az Age of Empires meg most jön vissza egyrészt a II. résszel valamint egy új epizóddal. Ott sem úgy néz ki mintha kinyíródott volna.
A Crackdown - bár érdemben nem is ismerem a szériát - olyan nagy mértékben sosem volt tényező a gaming világban.
Fable is készül ergo az sincs kinyírva.
A Halo kapcsán meg bár megkopott a fénye, de legalább él és foglalkoznak vele, míg a Sony térfelén sóval is behintették már a Killzone nevét - SAJNOS.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Kristof_94
nagyúr
válasz thedivision2 #102280 üzenetére
-
thedivision2
aktív tag
válasz Kristof_94 #102279 üzenetére
Elképzelhető, hogy van 3 betűs légitársaság, amivel el kell utaznod az adott országba, de ha már arra jársz, érkezés után látogasd meg a Microsoft redeem oldalát, szép hely, csak ajánlani tudom.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Roland861010 #102277 üzenetére
Az ilyenek hazai aktiválása megoldható valami "trükkel"?
-
Redneck
nagyúr
Végignyomtam a High on Lifeot. Fasza kis őrültség volt, egész hangulatosra sikerült. Tetszett a szinkron és a karakterek, a fura fegyverek, a helyszínek, és a zenék. A játékmenet is egész jó lett, mert kicsit old school, de vannak modern elemek is.
Pár bugba belefutottam, az achik terén vannak hibák, a teljesítmény/látvány sem mindig az igazi, de a hangulat elvitte a hátán.
A ruha és a fegyverek módosításait adagolhatták volna gyorsabban, mert számos fejlesztési láda túl eldugott helyre került, így nem nagyon használható ki a teljes paletta. Kb. 10-15 óra végigvinni, de ha mindent be akarunk gyűjteni, még 2-3 órát lehet bóklászni.Rick és Morty rajongóknak ajánlott.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Roland861010
addikt
-
hombre[EU]
veterán
arról nem beszélve,hogy pontosan ugyanazok az autó"hibák" (nem jól rajzolták meg a hátsó lámpákat, illesztések, lemezek formái stb) vannak benne,mint a 4-ben. hab a tortán mikor a kézivâltós kocsiban az ürge piszkálja a láthatatlan váltófüleket a kormányon
Life, Uh, Finds A Way
-
Bad Pritt
félisten
+1
Látható minta a Microsoftnál az elmúlt két évtized alapján, ahogy módszeresen lejáratják a bejáratott címeiket, berakják a szekrény aljába, aztán tetszőleges idő múlva újra előveszik, hátha megint vevő lesz rá a közönség.
Lehet itt ekézni a 343-at, mert tényleg egy béna banda, de a Halo csak egy újabb név a Fable, Crackdown, Forza Motorsport, Age of Empires után amit sikerült kinyírni, a fejlesztők meg vagy megússzák vagy bezárják/leépítik őket a francba.
És most olyan cégektől várjuk idén a megváltást, mint a Bethesda, Arkane, Obsidian, akiknek a játékait ugyan nagyon szeretem személy szerint, de mintha a Microsoftot semmilyen szinten nem érdekelné az évtizedes rajongótáborral rendelkező saját játékaik hagyatéka, ami egy elképesztően szomorú valóság.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bep
őstag
válasz parandroid #102272 üzenetére
A mennyiség még hadján.
De ott van pl. az FH5-t.
Ami a genváltásnál lett volna a legnagyobb durranás.
Tisztán látszik rajta, hogy egy meguszós, valamit ki kell dobni a legkevesebb energia befektetéssel játék lett.
DLC előtt ezrezve lett, most azon vagyok, hogy a DLC-vel is fullos pont legyen, még pár achi hiányzik. Viszont csak a Forza iránt érzett szeretetem miatt játszom vele (130ó van benne csak).
A fő map egy nem végig gondolt sandbox játék. A sztorik nem kidolgozottak. Katyvasz az egész. Az előző részekben szépen 0-ról építkezett a játék a "több" felé. A Horizon sztori feladatban is elmondják út közben, hogy a 4. részben egy nagy újdonság volt az évszakok. Végig is kell vezetni mindegyiken. Erre az 5. részbe választanak egy olyan mapot, ahol tök mindegy milyen évszak van.
Nem volt gond az UI-val sem, de semmit nem változott a 4-hez képest sem ez sem más. Nem fejlődött, újult meg a játék egyik téren sem. A FIFA-t, F1-t, meg az idényenkénti játékokat szidják, hogy egymás DLC-i, hát az FH5 akkor nem tudom micsoda. Grafika szép, de az előzőek is szépek voltak. Felbontás/fps opciók OneX-n is ezek voltak (igaz kisebb részletességgen)
Megjelenéskor hetekig nem volt jó az online rész. Majd hónapokig az AI forgalom, és bizonyos küldetésekhez ugye szükség van rá. Kiadtak hozzá, egy felturpírozott DLC-t ami a kettővel ezelőtti részhez is volt. Most kezdtem el játszani a DLC-vel és átlépésnél már rare achivement. Tudom, hogy sok a 0 perces GP-s játékos, de azért ez elárul sok mindent. Ráadásul a térkép online játékosokkal is üres. Végigtolni, úgy hogy a két 85km-es Open feladat van vissza, kb. 6 óra sem volt 90% nehézségen (de maga a sztori kb. max 2 óra alatt megvan).
Eddig nem ezeket szoktuk meg egy Forza címtől, hanem jön mint az úthenger és letol mindent és mindenkit. De ez most inkább csak "Józsi az úthenger" lett...
És akkor még a Halo megjelenésnél is műveltek.
Még arra a kevés ip-re is tojtak nagy ívben.[ Szerkesztve ]
-
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #102260 üzenetére
Szerintem is. Chiefnek kène egy jó 10 év pihenő.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Roland861010 #102255 üzenetére
Annyiért mondjuk lehet elgondolkodnék rajta én is (Bár kérdés, hogy gari van-e még rá)
Live-Die-Respawn
-
newclass
tag
válasz Roland861010 #102253 üzenetére
Nekem nincs személyes tapasztalatom vele, de RTINGS-en van egy részletes teszt róla:
[link]
63e a linken amit küldtél...nem tudom ér-e annyit.Én ilyet vettem a fiamnak: Steelseries Arctis 7X - 119,99 EUR volt akciósan.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Roland861010 #102253 üzenetére
Jónak jó, csak szerintem túlárazott, hiszen Razer.
Sima MS Stereo wireless fülesen nem gondolkodtál? [link]
Live-Die-Respawn
-
Roland861010
addikt
-
Sefneni
őstag
válasz craftsman01 #102246 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Beállítások / Kezdőlap fülön belül "A Chrome kezdőlapja" lehetőséget, ilyenkor is van egy Google keresősávod + a legtöbbször látogatott oldalak gyors elérése.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
thedivision2
aktív tag
válasz CactuS #102247 üzenetére
Igazából annyi a lényeg, hogy Microsoft storeban legyen aktiválva. Működik oda-vissza. Régen még PC-n vettem Forza 7-et és Horizon 3-at, az most játszható a konzolon is, ez működik fordítva is, csak a play anywhere feliratra kell figyelned. Amit veszel külsős oldalon, azt is a storeban kell aktiválni, vagy a https://redeem.microsoft.com/ oldalon. A régiófüggőségre figyelj, ha nem akarsz vacakolni vele.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz CactuS #102247 üzenetére
Kb. azok az oldalak, ami Nintendo -nál is szokott lenni. Cdkeys, eneba...stb.
Csak a beváltás kicsit másképp működik. Mert vannak olyan országok, régiók is, amihez 3 betűs app kell és nem a konzolon tudod beváltani. Amiről itt nem beszélünk. Pl. Argentin kódoknál.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz thedivision2 #102245 üzenetére
Köszönöm. És ha esetleg storeon kívül vennék, akkor gondolom xbox-os játékot kell vennem, ugye? Pl. gamepassból most a Snowrunnerrel játszunk a gyerekkel, és azt valószínűleg így oda venném majd meg a kiegekkel együtt. Bár eddig csak nintendohoz vettem játékokat online, fogalmam sincs, hogy xboxhoz van-e egyáltalán alternatív shop, ami néha olcsóbb.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
craftsman01
senior tag
[kép] sziasztok tudom nagyon off de saját topikba le ........ valaki tudja esetleg mit kell beállítanom hogy a kereséseket ne pakolgassa ki ez a króm fos állandóan. Köszi.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok, kis segítség szeretnék kérni, tervezem egy xsx vásárlását, mert megy a háztól a régi x360. Viszont a jövőre nézve már lehet úgy vennék dolgokat, hogy akár PCn és boxon is lehessen tolni, tehát az ms storeban - vagy xbox appból(?). A kérdés az, hogy xbox játékot kell venni, ami xbox play anywhere-es cím? Vagy ez hogy működik a GamePass világán kívül?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
addikt
válasz IntelKiller7 #102236 üzenetére
Mi használtunk ilyet is. Aliról jött. Páromnak bevált, izzadós a keze.
Szerk.:
Bár mi nem használunk rezgést. Lehet olyankor annyira nem kényelmes ez a fajta.Mondjuk eleve az anyaguk már csúszásgátlós, szóval barázda, rücskös rész vagy egyéb más sem kell rá. Abból amúgy is nagyobb a választék.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz csuvicsuva #102234 üzenetére
Nekem az sem tetszik. A fehér Switch OLED dokkoló/joycon sem.
Szerk.:
Persze ebből mindegyik orvosolható.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Redneck #102232 üzenetére
Lehet kapni szilikon burkolatot/tokot hozzá. Millió meg egy egy fajta van belőle.
Egyszínű is, amiből sűrűbben előfordul, hogy csúszásgátló rész van rajta.
Illetve vannak felragasztható markolatok is:
Vagy olyan szilikon tok, amit elsősorban a markolat miatt tesznek fel:
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Tudtok ajánlani valami csúszásgátlós gumi bevonatot a gyári kontrollerre? Ettől a rideg műanyagtól eléggé izzad a kezem, jó lenne valami olyan ami kevésbé csúszós, esetleg barázdák vannak rajta.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Wesder
félisten
Microsoft has laid off entire teams behind Virtual, Mixed Reality, and HoloLens
Ha valaki nagyon várta volna a VR-t Xboxra, akkor jobb ha nem teszi.
-
Bep
őstag
válasz IntelKiller7 #102226 üzenetére
Kár érte, kiváló ügynök volt.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Befellegzett a Marvel's Avengers-nek
Szeptember 30. után semmilyen tartalmi bővítést nem kap, a multi szerverek tovább mennek.
Plusz::
"No new digital purchases of the game will be available after September 30, 2023."
Szóval ha jól értem megvenni sem lehet majd a játékot már.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz Wesder #102221 üzenetére
Nem néz ki amúgy rosszul, csak nekem annyira nem tetszenek a világos színű műszaki cuccok. A Halo verzió például tetszett élőben is.
Dreamer -nél is akadnak jó dizájnok, csak nekem a legtöbb már sok. Hasonlóan az Xbox News által megosztott koncepcióhoz.
-
Bad Pritt
félisten
Hó végén jön az Inkulinati GP-be (bár a Store ezt nekem nem jelzi, csak a GP app), érdekes kis játéknak tűnik. Vicces, hogy rövid időn belül ez a harmadik ilyen kézzel rajzolt stílusú medieval cím a Pentiment meg a Potion Craft után, reméljük ez is olyan jó lesz.
-
addikt
válasz csuvicsuva #102218 üzenetére
Te tudod. Sokan csak annyit látnak, hogy Xbox account osztotta meg és Starfield Series X. Egy-két ember (nem itt) ezt már majdnem hogy tényként kezelték.
Pedig még az is oda van írva, hogy "concept"...
Közben meg egy nem hivatalos Twitter account nem hivatalos képe.
Tehát nem kifejezetten neked írtam, hanem a képekre.
Szerk.:
Viszont POPe verziója nekem tetszene, csak inverzben.[ Szerkesztve ]
-
darkstreet89
tag
Gyerek meg örökölte a régi series kontrollert és kicsit feldobnám neki. Használt esetleg ilyan desing matricát valaki régebben vagy most, vagy tudtok olyat aki foglalkozik vele? Előre is köszi.
-
addikt
válasz csuvicsuva #102212 üzenetére
Concept. Annak sem valami szép (szerintem). POPe -nak jobbak voltak a tervei, bár az meg kicsit Star Wars -os. Mi más lenne(?).
Szerintem ha lesz Starfield gép (amire van esély), ennél "finomabb" dizájnt kap.
Szerk.:
Közben megtaláltam mire emlékeztetett. Dreamer csinált hasonló dizájnt, de nekem ez is egy kicsit sok(k). Mondjuk kicsit durvább, mint a fenti.[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Egy kis Starfield. Bővebb infó
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Döglött Róka
veterán
válasz Rigormortiis #102195 üzenetére
Tipp: ki vannak kapcsolva az effektek. Nezd meg a display optionst
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Sefneni
őstag
válasz Roland861010 #102197 üzenetére
A második showcase videóban mondták, hogy a seprű
, de ezen kívül lesz a játékbana seprűárusnál lesz fejleszthető küldetéseken keresztül éshipogriff is.thesztrál Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
csuvicsuva
addikt
válasz Wesder #102206 üzenetére
De ezt nem mindenki látja, csak aki szembenézett a halállal és tudatosult is benne a halál ténye. Milyen bug report hegyek lesznek azoktól, akik nem tudják ezt, és karakterünk nem fogja látni.
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #102205 üzenetére
De, ez az.
-
Wesder
félisten
válasz Roland861010 #102200 üzenetére
Nem igazán mutattak bármit is, amiből következtethetnél arra hogy nem. Ha a griff csak az előrendelőknek fog járni, az szimplán gyökérség. A másik repülő mountnak a nevét nem tudom, de az biztos hogy behúzható majd késöbb is.
-
csuvicsuva
addikt
válasz consono #102189 üzenetére
Megjelenéskor elkezdtem, de nem igazán rántott be, meg hirtelen azt sem igazán tudtam, hogy mi, merre, meddig. Néztem, hogy pár órákat írnak végigjátszásra (nálam az x2, esetleg x3 ), úgyhogy valószínűleg nem hagyom veszni.
-
persil
nagyúr
válasz Gabonetta #102193 üzenetére
Lego jatekok egyebkent ketten mindig sokkal jobbak, nalam is volt, hogy maga a tema rohadtul hidegen hagyott, de lanyommal nagyon elveztuk.
Meg az orok klasszikus nalunk a portal knights, annak is adhattok egy eselyt(sajna nincs pass-ben, de altalaban olcso es megeri).
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest