Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz maximilian4 #114326 üzenetére

    Nem az!

    Valóban alacsonyabb felbontású a fű a pálya mellett, és nem mindenhol olyan szép az aszfalt bevilágítása, de maga az összkép az szebb lett! Az a baj, hogy a Zoli megint abba a hibába esett, amibe már nem először, hogy indulatból értékel valamit. Sok mindent lehet fikázni benne, a rengeteg bugot, azt, hogy félkész a játék vagy a Horizonosított fizikát, DE a látványt pont nem! Még sima One-on sem! Az út eltűnik meg tipikus PC-s hiba, a környezetemben még nem fordult elő senkinél One-on.

    Lehet külön-külön nézni egyes grafikai elemeket, de a végén úgyis az összkép a lényeg. Nyilván a One-nak van egy adott hardvere, ha valahol adsz, akkor valamiből el kell venni, de az összképet nézve pont nem a grafikával van a baj. Nyilván itt közrejátszik az amit említ is, hogy látta már X-en milyen! Hát de talán nem ahhoz kellene hasonlítgatni amikor még meg sem jelent.

    Az meg külön megérne egy misét, hogy szerinte a multi az jó, amikor pont annak hiányzik kvázi a fele és pont arra fért volna rá a legnagyobb ráncfelvarrás... no comment... van abban igazság amit mond, de pont a kevésbé problémás dolgokon akadt fent, vagy azokon amik nem is problémásak.

    Ui.: szerintem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák