-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
Létezik de CoD, Halo, Destiny untig elég szerintem, hogy csak a nagyobbakat említsem. Ne értsed félre Halot, Destinyt én is imádom de a hátam közepére sem kívántam, h a BF is kövesse a divatot.
I. VH mennyi is van? II. VH sincs jelenleg szóval én örülök, hogy legalább az egyik összejött.
Ettől függetlenül egy gameplay nagyon kellene mert ebből még lehet nagyon jó dolog is de el is lehet szúrni rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
Stevenstyle
senior tag
Ebben igazad van pl a BF2 és 3 arab térségben játszódó pályáinak hangulatát imádtam de igazából modern hadviselés volt a 2, 3, 4 az első VH -hoz meg eddig senki sem nagyon mert nyúlni pedig az is egy nagyon érdekes téma.
A dinamit a gránát a lövegek akkor is nagyot szóltak nem csak most.
-
parandroid
félisten
Azt nem lehet leprogramozni, és amúgy is túl nagy az erőforrásigénye, és 1000 programozónak 100 évig kellene rajta dolgoznia, amit ti is beláthattok, hogy nem éri meg a humán erőforrás ráfordítást.
Szerk.: Ráadásul minden suttyó tudná használni egy 500 Ft-os headsettel, ki venne akkor Kinectet?
Szerk2.: Akinek van Cortana-ja, kérdezze már meg tőle, mi az a bluetooth, hallott-e már ilyesmiről?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
2017, és akkor új gép? Hm..
s7evcsenko: Thx.
Őőő.. 24 havi gold ~60 euro.. - igaz, ez is out of stock.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
RichieTri
senior tag
most már csak vmi csereprogramot kitalálhatna a MS, hogy a "régit" le lehessen adni...
...mivel ha jól emlékszem a mostani generációnál is 7 év körüli "életpályát" jósoltak.
ez így alig 5 leszkérdés az 1.5 az csak egy szoftveres UP lesz vagy egy új HW is jön? mert ha utóbbi akkor kíváncsi leszek ki fogja megvenni tudva, hogy 8-10 hónap múlva jön a NEXT.
live:RichieTriH , origin:RichieTriH , uplay:RichieTri
-
Def26
félisten
Akkor ha a ps4.5 idén karácsony körül jön, megint alázzák a boxot. Szerintem előbb kéne jönniük mint a konkurencia, igaz még az is csak pletyka, hogy karácsonykor jön a sony.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, nemtudom.. Ezek után szerintem borítékolható az is, hogy ténylegesen a PS 4k sem fog túl sokat élni (ha megjelenik) ha itt új generáció lesz bő 1 éven belül.
Vajon a win10 miatt teljes kompatibilitás lesz a One-os játékokkal vajon? Reméljük.. 6 Tflops? Az azért szép teljesítmény lenne..
Bullitz: Felesleges ezen rágódni.. Minden csak pletyka.. Az "új" PS-ről is már sok mindent tudni, de konkrétum még ott sincs. Arról nem beszélve, amit feletettem bulika is ír, hogy több hónapja jönnek a pletykák..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- eGPU tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garanciával!!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest