Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Dinasti #86698 üzenetére

    "Évente 1 szer lehet igénybe venni"

    Értem én, hogy valamit kell tenni a kiskapuzók ellen, de ezt túlságosan erős szigornak érzem. A Steam megoldása sokkal szimpatikusabb, ott 14 napod és 2 játékórád van az elállásra (tehát 14 napon belül kérhetsz visszatérítést, ha a játékkal maximum 2 órát töltöttél el ezalatt).

    A Steam valamilyen algoritmus szerint nézi, hogy visszaélsz-e a rendszerrel és letiltja a lehetőséget azoknál, akik kiskapuzni próbálnak. Ha átlépted a 2 órát, azzal úgy tekintik, hogy elégedett vagy a játékkal. Ez pont jó arra, hogy megnézd mennyire van jól optimalizálva, tényleg olyan a grafika mint ígérték, meg ilyenek. Nem arra szolgál, hogy nem tetszett a játék befejezése és inkább visszakéred a pénzed. :)

    De már ennek is kell örülni. Az EU-s jog szerint ugyanis még ezt sem lenne kötelező biztosítani.

    (#86701) birorichard: A "le van fingva" másképpen: Lefingott, leharcolt, lelakott, lepusztult, elhasznált, szétkopott, széthajtott, szétcseszett, meggyilkolt. Folytassam? :DDD

    (#86705) ::Trunks::: Konzolvilágtól vettem, ahogy linkelték is előttem. A Fifa 16 egy fillért nem ér, benne van az EA Accessben, havi 990 Ft-ért kapsz egy valagnyi EA játékot, köztük azt is. Ha a Battlefield 1 jár hozzá, úgy már nem rossz ár. Kérdés persze, hogy dobozosan vagy aktivált digitálisként, mert akkor addig tart a móka, amíg engedi használni az accountját Home társként.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák