Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    válasz vg #28412 üzenetére

    Amikor megtörtént a dolog bőven nem volt még gépem, köze nincs a témához. Beszéltem eladóval a témáról, ők is mondták hogy alig lehet a gyerekeket levakarni a gépekről, mert nem tudják megérteni hogy nem ott kell végigjátszani egy játékot. És sok olyan eset van hogy már nyitásra oda mennek kis csapatban és a fél napot ott töltik pl iskola helyett. Ezt nem én mondom hanem a műszakis eladó. Egyszer kérdeztem rá, hogy vásárolni akart-e valaki, mire olyan válasz is jött hogy nem, van nekik állítólag otthon saját gépük, de itt tudnak csak haverokkal mászkálni, meg itt tudnak menőzni egymásnak a drága kütyüikkel.

    Amit te mondasz az is reális, de sajnos az csak a ritka kivétel. És igen kurtára nem tetszik az sem, hogy ha valaki azért megy be egy ilyen üzletbe, hogy két három filmet elejétől a végéig megnézzen a kiállított tv-ken. (itt most nem rólad van szó, hogy negyed óráig csodálod a milliós tv-t, én is tátott szájjal nézem őket) Mert sajnos ahogy láttam, hallottam ezekre is volt példa. És ott sem a szegényekről volt szó akiknek nincs rá pénzük.(legalábbis többnyire) No offense de nem kell egyszerre másra gondolni.

    A szülős téma kétszer jött fel nálam személyesen, erről van tapasztalatom.

    "Te vagy olyan szerencsés, hogy neked van géped, megteheted."-Ebbe ne menjünk szerintem bele, semmi köze a szerencséhez. Akik ismernek közelebbről tudják.

    [ Szerkesztve ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák