Új hozzászólás Aktív témák

  • Gebriel

    veterán

    válasz MasterMark #2429 üzenetére

    Használt játék:
    Nem hiszem, hogy annyival csökkent volna az új játékok ára, amire azt lehetne mondani, hogy igen ez megéri azért cserébe, hogy nincsenek használt játékok. Nálam ez az új játék ár kb 5000-7000ft lenne. Játékidőket figyelembe véve és a tartalmat. Egyetlen egy oknál fogva. Mert a játékmegjelenés után sokszor már megjelenés előtt mint a szemét ontják hozzá a DLC-ket. Csak egy példa COD MW3-ból kiindulva kb 60-70.000ft a teljes játék az Elite tagsággal együtt. A játékok többsége nem ér 5-7k-nál többet. Persze van kivétel nem is egy ami meg is érik a pénzüket. Nincs arányban az ár/tartalom része. Pont.

    Kinect.
    Nekem nincs semmi bajom a kinect tudásával.. még az első szériával sem.. akár milyen buta. Részemről előre haladott még ha nem is tökéletes. Ez egy jó pont a játék miatt
    De azért ami mostanában megy az amcsiknál a megfigyelési botránykörül. Hát... :U

    Netkapcsolat:
    Szintén nem lenne vele bajom csak egy. Tőled idézve. "Persze ennek nem kéne kötelezőnek lennie."

    Tehát negatív kampány ide vagy oda. Az a bizonyos "facebook generáció" már nem nyel le mindent szarságot.
    És ebből a sok + dologból én azt látom, hogy megint nem lenne egyensúlyba az mérleg, hogy mindenkinek jó legyen. Ezért is megy a lázadás a játékosoktól amire az MS így reagál, mert ekkora hátrányból ha lehet annak nevezni, már nem tudják lenyomni a játékosok torkán.
    Hozzá teszem a Sony-t sem féltem.. lehet most jól ígérgetnek fűt fát és egyből kontráznak a MS ballépéseire, de ne felejtsük. PS3-nál ezt 1x már eljátszották.. Amit adtak ez elején már ha adták is, mert volt amit nem azt menetközbe elvették..pl Linux. Viszont ha tartják a szavukat akkor az MS felkötheti a gatyáját rendesen.

    Másrészt meg oly furcsa, hogy egyszer az SONY késik a kiadással utána meg MS.. egyiket fel lehetett törni a másikat meg nem.. Ha ez egyik megtudta oldani a másik meg nem?:U , de ez már egy másik történet. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák