-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Annyi baj legyen, sőt ha az ember egyszerre csak egy valamivel játszik benne is hagyhatod azt nem kell hozzányúlni egy új játékig.
Nekem ez a használtjáték korlátozás nem tetszett eddig. Nem warezolok, ha valami videók alapján tetszik az pre-order. Viszont ha csalódás had adjam már el könnyen és nagyon kevés bukta mellett...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rocket
nagyúr
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
molnarpeter
nagyúr
Ja, vótmá. Én örültem volna, ha nem kell lemezzel szórakozni mindig, de ez van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
abteam2008
tag
Xbox Series X
-
pzstm
titán
válasz abteam2008 #1562 üzenetére
Sajnos jó pár pont koran sem vicces, hanem igaz....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
abteam2008
tag
Bleszinski predicts publisher closures, more DLC thanks to Xbox One policy changes
Xbox Series X
-
pzstm
titán
válasz abteam2008 #1567 üzenetére
nem meglepő...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Buster17
addikt
régiózárnak eltörlésének örülök meg a használt játék kereskedelemnek, de azért a 24 órás csekkolás maradhatott volna szvsz. Csak egy két nyomi elkezdett hápogni meg mémeket gyártani és jött az hogy "egy bolond százat csinál" aztán ők is hápognak, de arra nem gondolnak, hogy ők is always only vannak egész nap meg az, hogy nem viheti nyaralni az xboxot az milyen gáz már... Csak ebből is 100 emberből 1 ember aki nyaralni viszi a konzolját az meg vesz úgyis PS-t
[ Szerkesztve ]
-
abteam2008
tag
válasz Buster17 #1569 üzenetére
Én sem értettem azokat, akik a nyaralással jöttek.. Én spec. azért megyek nyaralni, hogy mondjuk szétáztassam a hátsómat valami pocsolyában; nem is akarok olyankor internetközelben lenni, sőt még a telefonomat is kikapcsolom.. nem hogy kockuljak a konzol előtt.. Arra úgyis ott van az év többi napja.
Xbox Series X
-
leviske
veterán
válasz abteam2008 #1567 üzenetére
Ebben a kijelentésben inkább a gond az, hogy egy olyan ember nyilatkozta, aki eddig elég jól meg tudta tippelni a piaci folyamatokat.
-
pzstm
titán
válasz abteam2008 #1570 üzenetére
épp kollega mondta, hogy ő például a PS3-at sem tudja magával vinni, mikor horgászni megy
-
Tomics
addikt
A jó hírek megnyugtattak, visszamondtam a PS4 előrendelésem és jöhet az Xbox1!
Mind a kontroller, mind a forza 5, mind a live felület az xbox mellett szól, szóval nagyon örülök a híreknek!PH! addikt since 2004
-
negyven2
veterán
A 4.45-os frissites utan nyugodtan viheti a teglsitott PS3-at horgaszni. Jo lesz majd kisszeknek, vagy haltarolonak (esetleg onvedelmi fegyvernek a muntas halak ellen ).
Amugy legfokeppen nem a hoborgo vasarlok miatt lett megvaltoztatva az egesz politika. Foleg amiatt
amit InGen is irt a GK-n, hogy a hasznaltjatekban erdekelt uzletek lenyegeben "nyomas" ala helyeztek a MS-t azzal, hogy ugy allitottak be a Xbox ONE rendszert es a hozza kapcsolodo politikat, hogy mennyire karos lesz majd a vasarolknak, es ezzel tudatosan is a PS4 fele tereljek oket.Ami meg a Kinect korul kezd kialakulni, az meg mar a vicc kategoria, foleg ugy hogy valoszinuleg a milliardos tetelben elment (itt egybe szamoltam mindent) laptopok/webkamerak/kameras mobil es okostelefonok nem zavarja oket csak egy meg meg nem jelent termeket demonizalnak.Foleg az USA ban vicces a felhaborodas, a Hazafias Torveny utan amit kulonos modon a nepesseg elsopro tobsege tamogatt es kulonos modon abban pont, hogy lemondanak egyes jogaikrol az orszaguk vedelme miatt.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Jakesz
addikt
A nagy örömök közepette azt tudjátok-e, hogy Magyarországon is megjelenik-e a közeljövőben? A jó eséllyel jelen levő szériahibák miatt biztosan nem rendelek külföldről, hogy a gariztatással szétszopjam az agyam.
-
leviske
veterán
Mármint hogy csak adott országban nyithatod ki? Vagy úgy érted, hogy a támogatott országban lehet oda-vissza adogatni a lemezeket? Szerintem, ha már eltörlik, logikus teljesen és ezzel a PS4 alól részben kirúgni azt az előnyt, hogy várhatóan több országban lesz kezdéskor elérhető.
-
pzstm
titán
-
Algotis
addikt
A DDR3-as ram (X1), vagy a GDDR5 (PS4) a gyorsabb a konzolokban?
Androidos Outlookból küldve
-
Zjunior
veterán
Úgy látszik nem lesz itthon aktiválható a box, így marad a Ps4
Így milyen támogatásra számítsunk, ha benne se vagyunk a kezdő régióban!?Vicc...
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
negyven2
veterán
válasz MasterMark #1593 üzenetére
Éppen és is ezt akartam volna válaszolni, de igen, a DDR3-nak alacsonyabb a késeltetése és ugye boxban még hozzá jön majd a 32MB embedded DRAM.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
vekk200
tag
Huha itt aztán mennek a dolgok..hogy hogy mindenki vissza pártolt a Xbox hoz..?
-
anulu
félisten
na, topic elmentve
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
vekk200
tag
Kinézetre nekem pedig a Ps4 tetszik szerintem szépen megtervezték már nem azért... nem úgy mint a boxot
-
bolha23
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest