-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ádám16
addikt
Alkalmas arra egy One kontroller, hogy egy hangszoroparral 3.5es jacken összekötve zenét jatszak le róla BT-on keresztül egy Androidos készülékről?
Nincs Tidal app a Storeban se az okostevem repertoárjában, és valahogy jó lenne itthon a 2.0-n zenét hallgatni úgy, hogy messzebbről iranyitom a lejatszast.
-
malex3
kezdő
Sziasztok!
Nincs valakinek esetleg tapasztalata Cyberpunk SE külső hdd-vel?
Szétszedhető a doboza roncsolás nélkül vagy fix, erre lennék kíváncsi, mert valaki egy ürestől szeretne megválni de postán küldené, így nem tudom leellenőrizni, hogy miként volt szétbontva.Előre is köszi
-
Darkness
aktív tag
válasz csuvicsuva #227948 üzenetére
köszönöm a választ.
nem fellángolás lesz. durván tolják a haverokkal a Forzát.Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
-
akooos
veterán
Vett mostanában valaki Cold Wart? Van valahol emberi áron? Ha lenne* indiai gift card, akkor tök jó lenne*jó áronEmészthető ez a 15k a storeban, köszi
[ Szerkesztve ]
-
atom18
aktív tag
Xboxon itthon tudok én is valahogy fps-t nézni, melyik játék hogy fut ahogy a teszteken is látszik?
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Sajnos nem vagyok benne az árak ismeretében, meg hát régen is vásároltam már.
Tudnátok ajánlani valami akciós oldalt ahol fiamnak tudnák live gold előfizetést vásárolni?
Karácsonyra meglepném.[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
atom18
aktív tag
válasz parandroid #227961 üzenetére
Köszi. Amúgy boxon a beállítások/tv&képernyőnél ha a tv tudja a 4k-t érdemes arra tenni vagy elég az 1080p is?
-
törölt tag
Helló!
Kis segítséget akarok kérni.
Lemezesben van meg a cod:modern warfare
Eddig minden ment szépen. Ma bekapcsolom és betölt a menüig , ahol nem én vagyok a játékban bejelentkezve hanem anon37466438 (akármi) és nem megy tovább, mert a menüben ,azt mondja nincs meg a játék, vegyem meg.
Pedig én vagyok bejelentkezve ,mivel csak az én profilom van a boxon.Már hogyne lenne meg ,amikor berakom a lemezt és fel is ismeri simán.
+Az opciókban a nat type:moderate , holott a box menüben nyitott , ha 10* tesztelem akkor is nyitott. Csak ebben a retekben nem.Van valami hasznos tippetek?
Vagy megint szerver oldalon b..tak el valamit?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #227800 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
parandroid
félisten
válasz atom18 #227965 üzenetére
Persze, mindig a kijelző natív felbontását érdemes használni. Illetve bizonyos játékok tudnak performance módot, olyankor több az fps, ha visszaveszi a felbontást. Multinál állítólag számít.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
atom18
aktív tag
válasz parandroid #227970 üzenetére
Akkor ezt eddig jól csináltam.
Igen tudom pl. a FH4-be is van ilyen mód alapból nálam minőségen volt de mikor rátettem teljesítményre sokkal folyamatosabb és számomra játszhatóbb lett a játék gondolom így van 60fps. Amúgy nem tudom ki mivel játsza a FH4-et én kontrollerrel városi versenybe nem hibázok de egyenlőre nem tudok első lenni, a legjobb hely a 2.volt eddig. -
addikt
-
Amarth
aktív tag
-
l.skywalker
Topikgazda
MrPeekaboo
felajánlásábanNyereményjáték
Nyeremény:
Halo 5: Guardians
Xbox digitális kód
Jelentkezni lehet:
ITTJelentkezési határidő:
2020.12.25. Péntek 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
raziel01
veterán
Code vein nagyon jo. Kb a felenel jarok 20 ora alatt.
Ismét egy olyan játék amiert erdemes game pass t tartani.
Superhot mind control delete is jo csak kicsit szopatos hiaba van benne a több élet azt kell beosztani 6-8 palyara. Ott is kb felénél jarok de most egyelore jegeltem. -
parandroid
félisten
válasz atom18 #227972 üzenetére
Gyakorolni kell. Highly skilled szintig érdemes elmenni, mert a heti versenysorozatoknál ott jár a jutalom. Ha megvan a rutin, ezen a szinten már nem is tudsz nem első lenni.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
l.skywalker
Topikgazda
Madoc
Nyeremény:
Nickelodeon: Kart Racers
Xbox digitális kód
Jelentkezni lehet:
2020.12.26. Szombat 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 ON hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Madoc
Nyeremény:
Rayman Legends
Xbox digitális kód
Jelentkezni lehet:
2020.12.27. Vasárnap 20:00
Jelentkezés feltétele:
-
szimszonos
őstag
válasz l.skywalker #227979 üzenetére
Köszönjük a felajánlásokat.Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Madoc
Nyeremény:
TEMBO THE BADASS ELEPHANT
Xbox digitális kód
Jelentkezni lehet:
2020.12.28. Hétfő 20:00
Jelentkezés feltétele:
-
l.skywalker
Topikgazda
Madoc
Nyeremény:
Spyro Reignited Trilogy
Xbox digitális kód
Jelentkezni lehet:
2020.12.29. Kedd 20:00
Jelentkezés feltétele:
-
Zeki
nagyúr
válasz l.skywalker #227983 üzenetére
A jelentkező oldalon ez van:
Pl.: https://logout.hu/tag/l_skywalker.html?cpt_code=6c0b6b14ebb250b3De én meg csak ilyet tudok magamról betenni: https://mobilarena.hu/tag/zeki.html
Most ez is jó, vagy valamit elrontok?
-
l.skywalker
Topikgazda
Igen jó. Az enyém csak a példa, reprezentálni hivatott, hogy szükség van a jelentkező itteni felhasználói nevére, ami alapján ellenőrizni lehet, hogy megfelel-e a feltételeknek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Zeki
nagyúr
-
DavidQ
tag
Ezeket a Just Dance Unlimited passokat ugyanúgy az xbox storeban kell aktiválni, vagy valahol a játékon belül?
Azért kérdem, mert egy brazil rokonom venne nekem kódot. A store-os aktiválást megoldom, de játékon belül már neccesebb lenne.Nem minden kínai szirszar szar!
-
aktív tag
köszi a felajánlásokért és a szervezésért, egyúttal gratula az eddigi nyerteseknek!
...a teljes állománynak pedig egységesen kellemes ünnepeket!
-
Bizsu1st
aktív tag
Köszönjük a felajánlásokat!
A cdkeys-en az ac unity ma csak 325ft!
Tudok a cdkeys-en magyar kártyával fizetni, illetve a store-ban beváltható letöltőkódot adnak itt? Köszi -
Byhurry87
csendes tag
Sziasztok sikerült beváltani a brazil ajándékkártyát, hála nektek, köszönöm a segítséget. Elég jó áron volt / van a Fallout 4 GOTY verzió amit be is húztam... De nem tudom hogy amik megjelennek ilyen Mod - ok a menüben, abban nincs ilyen magyarítás? Vagy csak a PC van erre lehetőség?
-
Béló
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem még régebben lemezen a Dragon Age Inquisition játékot, majd most a Black Friday alatt megvettem digitálisan a Game of the year editiont is.
Mi lehet az oka, hogy random kidob a játékból és lemezt kér a konzol? -
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
Ennek lehet hinni, hogy nincs benne magyar nyelv? Lemezesben magyarul van 360-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest