-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko341
csendes újonc
Xbox one régebbi kiadás. A fekete. Elveszti állandóan a Kinecttel a kapcsolatot rövid időkre Just dance közben.Mi lehet az oka. Tapasztalt valaki már ilyet?
-
Amarth
aktív tag
-
lafaty80
addikt
-
persil
nagyúr
válasz vackor1981 #227096 üzenetére
One x-en jatszhato, kozel sem ennyire rossz a helyzet, mint alapgepeken. Beesik 30 ala itt-ott, ami mar onmagaban is zavaro, de ami duhitobb, hogy ezt nem indokolja a grafika. Nem nez ki rosszul egyaltalan, de nagyon messze van attol, hogy huszonpar fps-sel kellene zotyognie. De! Jatszhato x-en es remenykedhetunk tovabbi javitasokban.
Viszont velemenyem szerint az alapgepekhez csoda kene, szinte biztos, hogy azok mar igy maradnak.
Maga a jatek lenyugozo, nagyon beszippantott, de one-ra, one s-re es ps4-re egesz egyszeruen nem lett volna szabad kiadni.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz echterion #227105 üzenetére
Az elso patch elotti allapotok az alapgepeken konkretan olyanok voltak, mint valami pre-alfa.
Az a szomoru az egeszben, hogy a tobbszori halasztas, a tulorak mind ugy lettek kommunikalva, hogy a tokeletesites miatt van rajuk szukseg, hogy a one-os generacion is hibatlan legyen a jatek.
Aztan nagy mellennyel bejelentettek, hogy "egyszeri jatekos eszre sem veszi majd oket" olyan pici bugok fordulhatnak elo legfeljebb. Ehhez kepest a lebego karakterek, fegyverek, villodzas, beakado dolgok, eltuno dolgok stb mindegyik platformon jelen voltak a startkor. Csokkent is a reszvenyeik erteke, nem kicsit.(~30%)Nekem 4x kellett ujrakezdenem a jatekot, mert elutottem egy lathatatlan faszit es szitava lottek miatta. :D Laszolag ult az ut kozepen, a fold felett egy meterrel a modell, de valojaban valahol setalgatott, csak eppen lathatatlanul. 🤷 Vegul ilyen 1mph-val mentem es mikor hallottam, hogy valamihez hozza er az auto, akkor fordultam. :D
Mindezektol fuggetlen azt mondom viszont, hogy One X-en mar elvezheto es egyebkent irtozatosan jo jatek. 1-2 patch, ha jon a belassulasokra, hogy meg legyen a stabil 30 fps, es a maradek aprobb bugra, akkor egesz egyszeruen tokeletes lesz.
De jelenleg vicces, hogy melleteve egy rage 2-ot, ami otszor jobban nez ki, meg a fhd felbontas ellenere is, az megy betonstabil 60 fps-sel.[ Szerkesztve ]
-
szemy94
senior tag
Én alapból azért váltottam konzolra, mert tudtam, hogy adott hardverre optimalizálják a kódot, ha nem is SzuperUltraMax a grafika, de biztosan nem szaggat a játék.
Pedig nagyon PC-s voltam.
Furcsa látni, hogy ezt a CP-t mennyire eltoltákMi13T, S9, xBox One S 1TB
-
l.skywalker
Topikgazda
A CP-vel kapcsolatban eszembe jut a Breakpoint. Ami nálam One X-en sem quality sem performance módban nem volt játszható az első nagyobb patch után sem. Teljesen megértem azokat akiknek a CP csalódás, én a Breakpoint-ot azóta sem vettem elő. Bugos volt, rosszul betöltődő textúrákkal. Mellém spawn-oló ellenfelekkel.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #227110 üzenetére
Az a "legrosszabb" az egeszben, hogy amugy tenyleg egy merfoldko ez a jatek, szo szerint zsenialis az eddigi ~10 oram alapjan.
Innentol szinte biztos, hogy ez lesz a merce.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz persil #227113 üzenetére
Mondom már volt pár korábbi cím, csak azok nem a hype vasútvonalon közlekedtek hanem a földúton. De igen. Lassan vége a komolyabb címek támogatásának One-on.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #227110 üzenetére
Ami furcsa mert csapatban végigjátszottuk azt is, úgy hogy nagyobb hibával nem is találkoztunk. És ezt megjelenés után.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Madoc #227115 üzenetére
Igen. Ebből is látszik hogy ez mekkora rng. Több ismerősöm végig játszotta és élvezte. Nálam eddig ez az első és eddig egyetlen játék ami megpihent a polcon.
Volt sok olyan játék amiben voltak olyan bugok amik miatt nem lehetett végig játszani, de csak a játékosok 0.2%-át érintette. Addig minden oké amíg nem te vagy az a 0.2%
-
r3dsnake
nagyúr
Sziasztok!
Nézegetem ezt a Controller + Adapter packot: [link]
Ebben ugyanúgy van bluetooth is, ha mondjuk iPadhez vagy laptophoz használnám, és nem vinném magammal az adaptert? (Az fixen maradna az asztali gépben.)
Köszi!
-
Exian
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok túl jártas Xbox téren, csak a gyárilag hozzá kapott FH4-gyel szoktunk játszani (One X 1 TB a gép).
Nyaggatnak a fiaim, hogy játszanának mással is. Egyelőre nem akarnék előfizetést, léteznek One X-re ingyenes játékok? Ha igen, hol lehet hozzájutni?
Köszönöm!
-
NB2
aktív tag
Szeretném én is megköszönni a sok játék felajánlást, tényleg idén ide 2 héttel előbb jött a karácsony Ugyan az én ingerküszöbömet egyik játék sem érte el, de ez köszönhető az én hülye ízlésemnek és még mindig meglévő kontrollerbénázásomnak, de tényleg nagyon rendesek vagytok.
-
válasz persil #227113 üzenetére
Én meg azon gondolkodok, hogy mire vegyem meg a cp2077-t. One x verzió elméletileg nem olyan gáz. Viszont a stadia verzióhoz adnak f@sz@ extrákat. (stadia kontroller és chromecast ultra) Árban ugyanaz. Ezt a stadia rendszert nem ismerem nagyon. Ez mindig felhőből dolgozik, vagy van lehetőség telepíteni és offline játszani?
Szerk... Bocsi, nem válasz akart lenni...
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
kalozhun100
őstag
Gratula a nyerteseknek!
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
HF77
őstag
üdv
az után infóznék....mindenképp érdemes játék módba állítani a tévét mikor játszom?
az lenne a legjobb beállítás, akkor jeleníti meg legjobban a gamet?
köszi[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
_stick_
őstag
Gears 5-el játszanánk fiammal. Ő Box-on GPU előfizetéssel, én PC-ről, saját profilommal. Az a gondom, hogy nem tudunk egymáshoz csatlakozni és PC-n azt a hibaüzenetet kapom, hogy nem tud csatlakozni a Gears 5 szervereihez. Ugyanezzel a módszerrel szoktunk Horizon 4-el is játszani. Lehet, hogy ezt a gears 5 nem engedi? Az ő profiljával lett megvéve a játék. PC-n store-ból töltöttem le és jelentkeztem be a saját profilommal. Kell PC-re, saját profilommal a live gold, hogy tudjunk játszani?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Exian #227118 üzenetére
Sok ingyenes van. Fornite, Rocket League, Apex Legends. De ezekhez kell Live Gold, akkor meg már a GPU megéri.
Talán a Path of Exile és a Warframe amihez nem kell.
Amúgy itt van minden ingyenes: https://www.microsoft.com/hu-hu/store/top-free/games/xbox
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #227087 üzenetére
Köszi Sherkulásnak és neked is!
Csípem a LEGO-s játékokat!
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy ha minden igaz, holnap jönnek majd a boxomért. Az lenne a kérdésem, hogy, hirtelen , ha holnap itt lesz a vevő, hogy tudom vissza állítani teljesen a boxot, majd miután megnézte? Addig nem akarom, had nézze meg, hogy valóban müködik e , stb.. A profilom megmarad, egyedül a konzol megy el a karokkal együtt. Tehát, hogy teljesen eltünjön minden majd a boxról.
Nem tudom, mennyire érthető
Köszönöm
Gergő
-
dReFiX
senior tag
Ha ujratoltheto elem van a kontrollerben és csatlakoztatom pl a telefon töltömhoz akkor tölti az elemet?
-
M1xike
újonc
Üdv mindenkinek.
Egy kis segítség kellene:
Vásároltam a gyereknek egy xbox one s konzolcsomagot játékokkal live-al game pass-al.
A játékokat letöltőkódként kaptam.
Karácsonyra kapná addig viszont be szeretném állítani, a játékokat rátenni, hogy akkor csak össze keljen kapcsolni a tv-vel és lehessen is játszani.
A beállításokon végigmentem, bejelentkeztem a fiókba.
Rá szeretném tölteni a játékokat de sehol nem találom, hogy hol lehet beírni a letöltőkódokat!
Kaptam hozzá 1 hónap passt meg egy hónap live-ot amit ugye még nem aktiváltam mivel mire megkapná elmenne a fele. Lehet csak azok aktiválása uitán jelenik meg a gomb ahová be tudom írni a letöltőkódokat?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
agyhalottak
tag
Tudtok ajánlani valami belépő bill+egér kombót a boxhoz?
Tegnap elkezdtem a Control-t de valahogy nem megy a kontrollerrel a célzás, pedig nagyon tetszik a játék.
Ps5 + Xbo + Switch = R e L a X
-
persil
nagyúr
válasz agyhalottak #227142 üzenetére
A letezo legjobb tanacs, amit valaha is kaphatsz: szokd meg.
En valami 20 ev pc utan tettem le vegleg, azota csak kontroller, es ma mar nem, hogy nem megy rosszabbul, hanem jobb vagyok kontival, mint valaha is voltam egerrel. Ra fogsz erezni, egyik-masik jateknal hosszabb ido, de egesz egyszeruen teny, hogy a legtobb jatek - megszokas utan - jobb kontrollerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest