-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daver88
aktív tag
válasz bulikavagyok #213828 üzenetére
Nekem is van (volt) 10.02-ig előfizum GPU-ra, de hozzáadta az 1 hónap Trial kódot.
-
Yiggdrasil
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyire értelmes dolog venni egy One X-et (CP-s tetszik 100k-ért) most? Mindenképp szeretném majd az újat, viszont tartok attól, hogy lesz egy idő, míg kishazánkban elérhető lesz (ha jól értem decemberben jelenik meg USA-ban), és kijön rá annyi játék, ami indokolttá tegye a korai vásárlást (Most még nem is látok exkluzív címeket rá).
Cserébe a GPU-n már most látok minimum 10 játékot, amit nagyon szívesen játszanánk (Feleségem RPG-mániás, én inkább szimulátor, és közösen imádjuk a coop játékokat, Nintendo-n most az Overcooked1 a sláger).
PS-en is gondolkodtam a sok exkluzív miatt, de szerintem irdatlan magas most a 4 Pro ára, és a PS Now nem tűnik annyira jó dolognak mint a GPU. -
Wesder
félisten
válasz Yiggdrasil #213902 üzenetére
Worldwide launch lesz. Legalàbbis ezt szeretné a Microsoft.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #213903 üzenetére
Én attól jobban tartanék, hogy lesz e elég méretes induló készlet.
Na meg a hűtés és az SSD-vel... én azért fogok várni egy félévet szerintem.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
válasz Micsurin #213904 üzenetére
Gondolom làttad milyen hűtést raktak bele. Azzal nem lesz gond. Az SSD-ről nem tudok mit mondani, mert bennem még ez az ősrégi nagyon hamar elhasznàlódik infó van, ami màra màr biztos nem igaz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ezt alapvetően neked kell eldöntened. De ha most veszel egy X-et akkor a nextgen megjelenésig még van fél év, addig el lehet lenni vele.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
adalbert1
veterán
Szerintem ha belefér anyagilag és már most játszanátok vele, akkor vedd meg nyugodtan.
Én nem bántam meg, hogy a napokban vettem egy ilyen CP X bundle-t (pedig S-em volt, de azt már egy ideje nem használtam), 2 nap használat után nagyon tetszik.
Esetleg alternatívának azt mondanám, hogy nézzetek egy használt S-t, azt olyan 35k körül már lehet látni hardverapron, a játékok azon is futnak (persze hardware terén jóval gyengébb mint az X), és arról kevesebb bukóval tudsz majd váltani Series X-re. -
Voy15
tag
Szerintem vegyél X-et, és ha kijön az XSX akkor azt is, és akkor ajándékozd oda a régi X-et a feleségednek
Így fogtok tudni coop-ozni 2 gépen is akár. (Feltéve ha van 2 TV/monitor) -
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #213905 üzenetére
Nem a konstrukcióval van bajom, a gyártással vannak kételyeim. Nem oszt nem szoroz csak a saját véleményem szeretem látni egy adott széria miképp teljesít mielőtt beugrok.
Úgy is mindig én szívom meg hw hibával.
SSD-t ha megnézed egy 1TB-osra 250-400 TBW közt határoznak meg általában a gyártok élettartamot ezt jócskán túl tudják teljesíteni de véges az élettartamuk.
A játékok meg nem lesznek kisebbek.És van egy gyanúm az SSD csere felér majd egy új konzol vételével.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Wesder
félisten
-
Micsurin
nagyúr
válasz Wesder #213910 üzenetére
Árban viszont annál nagyobb. Szeretem ezeket az integrált megoldásokat egy 170 ezres konzumer notiban ~130-140 ezer egy alaplap csere marhára megéri.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Tomi0703
addikt
No, 2 het utan megkuldte az MS a csere kontrollert. Full uj, folias. Nem lehet lebeszelni veluk, hogy ezt megtartanam, a masik meg maradhat naluk?
Es akk nem kell ujra oda-vissza postazgatni. -
l.skywalker
Topikgazda
Bard’s Tale Remastered and Resnarkled – Június 18
Dungeon of the Endless – Június 11
Kingdom Hearts HD 1.5 & 2.5 ReMix – Június 11
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue – Június 11
No Man’s Sky – Június 11
Thronebreaker – Június 18DLC / Game Updates
Pre-install Grounded (Xbox Game Preview) – Június 16
eFootball PES 2020 Euros DLC – Június 11
The Elder Scrolls Online: Morrowind – Június 11[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #213916 üzenetére
Battletech? Battletech!
mod.: Az NMS se rossz jó lesz újra kipróbálni.
mod2.: Rohadjon el az összes lemezes játék, 1 hétig volt jó az olvasóm csak nem úszok meg egy szervizt.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Vannak itt jó jàtékok.
-
Tomi0703
addikt
Jaaa, en itt nagy tevedesbe voltam. Azt hittem amig szervizelik ez a csere kontim. Ha elkeszul az enyem, elkuldik a futarral es cserelunk.
De akkor nem. Jo arc ez a MS.Mindenkinek ujat kuldenek ilyenkor vagy csak en voltam ilyen szerencses?
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tomi0703 #213919 üzenetére
Jobban megéri nekik a tiedet bevenni szét szedni felújítani majd valakinek elküldeni szintén azt fóliásan szinte teljesen újként mint várni és javítgatni.
-
sith7
nagyúr
nem jön be a kép
mi van rajta ? -
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #213922 üzenetére
Pont laptopra és előadásra alá való játék nem? Há de, segít majd túlélni a makroökonómiát.
-
zbundy
aktív tag
válasz oriic #213926 üzenetére
Mint korábban írtam szerintem pont a visszaélések miatt fogják visszahozni a kódokat is az xbox csomagokba. Már ha tényleg tömegesen vásárolnak majd xboxot, váltják be a profiljukra a játékot és viszik vissza 3 napon belül a gépet az üzletbe. Voálá ingyen játék. Ne legyen igazam 🙂
-
Joccc07
addikt
Üdv,
Szerintetek megéri még váltani Xbox one X-re vagy inkább várjam meg a Series X megjelenését?
Jelenleg PC van.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
negyven2
veterán
Ráadásul a No Man's Sky holnap kapja meg a CrossPlay támogatást is! (PC/PS4/Xbox One)
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Joccc07 #213929 üzenetére
Feljebb nemrég kérdezték. Alapvetően itt a kihasználtság a lényeg. Az XsX még fél év mire megjelenik, addig ha kihasználod, bőven megéri. Ha szeretnél XsX-et venni is.
Ráadásul XsX-re nem tudom milyen tartalom lesz induláskor és mennyi.
Én személy szerint amúgy is megvárok egy fél évet, mielőtt a nextgenbe ugrok.
-
-
Joccc07
addikt
válasz l.skywalker #213931 üzenetére
Elsiklottam felette, elnézést.
Csak esti játék mikor a család már alszik. Most is kontrollerrel játszom csak ugye PC-n.
Jelenleg Div2 és Dauntless megy, hiába a nagy steam könyvtár.
Azért is gondolkodtam el a váltáson mert a Cyberpunk miatt úgyis újítani kéne az 1050ti-t. A többi rendben van.
Csak kéne egy kis meggyőzés.dunc: Na igen, erős érv. Most is random szívok kékhalállal.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Wesder
félisten
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #213942 üzenetére
Azért vigyázni kell, mert Phil
bácsi(bocsánat, gender neutral person), nem azt nyilatkozta, hogy 2022-ig, hanem hogy az előttünk álló egy két évben. Amit persze úgy is lehet érteni, hogy amikor ezt nyilatkozta, attól számított max. két évben.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
negyven2
veterán
válasz Wesder #213945 üzenetére
Egyébként amit már az SX topikba is írtam, hogy nem biztos, hogy ez olyan szörnyű dolog, mert a konzolok első pár évében, pár techdemo kivételével, akkor nagy ugrás nem volt. Vagyis, hogy ezeknél a játékoknál nem biztos, hogy akkora ugrás lesz, hogy csak SX hardveren fog futni. Azt, hogy sokkal jobban az másik dolog (meg az is, hogy igen kellenének a techdemo day 1 játékok mint pl a One-os Ryse, vagy pl PS4 esetében a Killzone).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
zojjektum
senior tag
Csak nem bírtam ki az sx megjelenéséig és megvettem a cp bundle-t. Az s-t sikerült eladnom (vagyis zbundy BARÁTOMnak). A kérdésem az lenne, hogy a fiókomhoz regisztrált gépet, ha leválasztom, akkor az új tulaj is a profilja alá tudja regisztrálni szériaszám alapján? Jól gondolom, ha így bármi gondja lenne, akkor ő tudja intézni a garanciális ügyintézést? Köszönöm
-
echterion
nagyúr
válasz Wesder #213928 üzenetére
Megnézném én azt, hogy egy MM-ban átlag kedvesnéni majd nekiáll beüzemelni az üfsz-on a gépeket, hogy be van-e már regisztrálva.
Mikor vettem a gépet, az eladó csávó megpróbált rábeszélni a biztosításukra. Az első mondatával bukta a bizniszt, mikor mondta, hogy egy év jótállás van a gépre. Átlag kedvesnéni meg később adta a papírt ugye a két éves gariról, hogy mit kell hívni, stb.
Persze megnéznék egy olyan vevőt, aki ilyen egyéves duma után köt egy két éves biztit, majd megtudja, hogy valójában két év gari van a gépre.
-
Beniii06
addikt
válasz Wesder #213935 üzenetére
Nem lekaparós egyik sem, ami nálam járt(~1.5 éve és két hónapja is), gold, gp, játékok, mindhez volt egy-egy kártya, a hátoldalukon egy kóddal, ami látható, nincs kaparós felület szóval könnyen kiveheti valaki, majd visszateheti és nem látod ránézésre, hogy már aktivált a kód.
"Got any other secret weapons?"
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Joccc07 #213929 üzenetére
Aki szintén a "claim később" opcióra ment mint én. Account újra hozzáad, és ismét megkérdezi.
Engedte az ultimate GP-t is.Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest