Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Sziasztok

    Nem bírtam magammal tegnap megvettem az Xbox One S Go Bundle csomagot KV-nál. Ez úton is köszönöm a kollégának aki linkelte, és így felfedeztem az akciót. Amitől tartottam a controller, Logitech padom van, és néhány óra után nem igazán bírja a kezem a strapát. Xbox controller esetében eltűnt a jelenség, tehát az eddig számomra logikátlan elrendezés elképesztő módon bevált (EÜ) szempontok alapján is. Gamingről nem is beszélve.
    Hajnalig játszottam. Cicergésektől tartottam, de nem vészes. Vállalható.

    A tévém mai szemmel már buta. Elvileg HD Ready és korábban a PS3 simán ment HD felbontásban vele, PC is megy ha rákötöm (1920x1080i), az Xbox viszont csak 720p. Sejtem az okát, de valaki homályosítson fel ez mitől lehet.Beállításokban a felbontásnál 720p van mint lehetőség, és viszlát. A minőségre még így sincs panasz, ha nem nézem meg a beállításokat fel sem tűnt volna, hogy ez egy downgrade felbontás amin játszom. Tehát bizakodva várom majd a FHD tévé érkezését később. Sajnos a tévém 1db HDMI bemenettel rendelkezik a HDMI Switch mellett létezik valami "okosított" kábeles megoldás, hogy ne kelljen átkötögetni állandóan, és a jelek se kavarodjanak össze?

    Tervezek majd connect boxra váltást ha erősít a upc így kábelesen a netkapcsolat meg lesz oldva. Jelenleg is kábelen kapcsolódik a Cisco modemról, mielőtt játszom átkötős megoldással. Wifiben nem bízom ilyen téren, és nincs is routerem.

    Köszi minden infót :R és szintén köszi aki annó nem beszélt le hanem bíztatott a vásárlásra. Atom jó cucc ez.

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák