Új hozzászólás Aktív témák

  • 3L1T3

    addikt

    Én azt remélem, hogy az MS-nek volt kis esze, és megvette a Ryse jogokat a Crytektről aki mindig szar anyagi helyzetben van.

    Én ezeknek tudnék örülni E3 bejelentés gyanánt.

    - Fable 4 (továbbfejlesztett játék mechanikával)

    - Forza Horizon 4 (japán, szélesebb tuning lehetőség, NEON vagy LED díszítési lehetőség. Ezzel lefednék azokat akik várják az Underground 3-at... Belső tuning lehetőség? Lásd Midnight Club....

    - One S és One X price drop

    - Ryse 2 (tovább gondolt játékmenettel, tartalmasabb játékidővel, még tartalmasabb aréna játékmóddal)

    - Egér és billentyűzet natív támogatása. Opcionálisan megoldva, hogy a fejlesztő dönthesse el, hogy engedélyeik-e hogy a kontrolleresek együtt játszhassanak az egeres társaikkal. Ilyen esetben kontrollernél maradjon meg az AIM (Destiny 2 PC...), amennyiben a user nem akar egeresekkel játszani legyen egy beállítási lehetőség. Ilyen esetben ha az Xbox érzékel a kontrolleren kívül más perifériát akkor nem engedélyezi az adott playert olyanok közé akik csak kontrolleresekkel szeretnének játszani.)

    - Dashboard átalakítása. Hol vannak azok a funkciók amik régen , és X360-nál alap dolgok voltak? Facebook poszt lehetőség? Integrált Twitch és YouTube streaming lehetőség.

    - Plusz új IP-k , hogy lássák akik Xbox és konzol pártiak, hogy igen is itt is vannak ötletek és készek arra, hogy új játékokat dobjanak a piacra.

    -----------

    Én úgy gondoltam , hogy az MS-nek mivel jelenleg nincs annyi belsős IP-je, (Sony-nak sem volt mindaddig amíg be nem látták, hogy a PS3 csak úgy tud sikeresebb lenni mint amire számítottak, hogy exkluzív címeket gyártanak amivel vásárlókat tudnak arra buzdítani, hogy PS3-at vegyenek.) Az elsődleges pontja az kellett hogy legyen, hogy a kezdeti gyenge ONE-t váltatni tudják egy One X-el ami akár egy a következő konzol alapja is egyben, így a fejlesztők visszacsábítása (ergo ne az legyen hogy az SDK és a hardver miatt rühellenek rá fejleszteni) és a teljesítmény különbség leküzdése volt.

    Jelenleg úgy áll a dolog, hogy ha valaki konzolozni akar , akkor:

    - Xbox One S alapgép olcsóbb mint a PlayStation 4 Slim, és a mainstream olcsóbban is tud játszani ezen a gépen.

    - Xbox One X alapgép drágább, de jóval erősebb mint a PlayStation 4 Pro, így a multiplatform kedvelőinek igen is fontos tényező.

    Hozzáteszem, hogy azzal senki sem foglalkozik, hogy Európában mindig is hasonló volt az arány mint most. A fő piaca az Xbox-nak mindig is amerika volt, mindig ott voltak olyan funkciók amiket kitudtak használni a userek. Az már más kérdés, hogy ezen változtatni akarnak, akartak mert kaptak egy pofont. Amiről egyértelműen a dilettáns vezetőség tehet. Steve Ballmer és Don Mattrick....

    Ha ilyen formában jelentek volna meg a gépek teljesen más lenne a piacnak a hozzállása az X-hez. Hozzáteszem ettől függetlenül él és virul az Xbox mint Brand! De jelenleg túl nagy a lemaradás. Muszáj csökkenteni, mert ez a 2:1 nem feltétlen jó hosszútávon. Az persze megint mellékes, hogy most van 5-10 olyan cím ami exkluzív PS-en. Engem pl ezek közül 2 ami érdekelni szokott! :D Valószínűleg a világon vannak még ezzel így páran. Engem a játékélmény érdekel és az, hogy 2018-ban elvárok egy szintet, ami a STABIL FRAMERATE!

    ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL

Új hozzászólás Aktív témák